0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar okula gitmiyor bi gün gitti ben durdum biraz gelmiştim sonrakı gün gitti  sbaah aglamış daha gitmedi sizi özlüyorum diyor. Kardeşi oldu ama bebegim kuvezde daha eve gelmedi onun etkısı olabılırmı napacam ne yaptıksa kanmıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Gitmek zorunda mı bu yıl? Seneye zaten mecbur gidecek. Kardeşide olmuş bu yıl onunla vakit geçirsin kendini kardeşi gelince evden dışlanmış gibi hissetmesin bence 
(227 puan) tarafından
Gecen yılda gitmişti canım evde resmen kan kusturuyor hiç durmuyor arkadaşlarıyla oynamak istiyor oda hepsi okulda evdede canı sıkılıyor birilerini hep istiyor okul daha iyi dedik oda gitmek istemiyor
(4,061 puan) tarafından
Bir müddet gönderme belki kendi ister gitmeyi çok zorlama bence canım
(227 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım bakalım nolcak
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
2020 Ekim zorunluluk yok biz vermedik cnm seneye zaten gidecekler daha küçük kreş olabilir anasınıfı ağır ders odaklı 
(227 puan) tarafından
Gecen yıl gitti bi sıkıntı yoktu canm şimdide iki gün gitti gitmeyecem ditor evdede durmuyor her dk oynayın benle kıtap oku resım yapalım artık bunaltıyor
(523 puan) tarafından
Geçen sene kreşe gitmiştir bence sübyan okulu denesen
(227 puan) tarafından
Öyleydi canım kreşe yolladık bu yılda sübyana yazdım cok iyidi mutluydu kardeşi oldu 100de 100 degişti huyu felan
(523 puan) tarafından
Sübyan okulunda oyun fazla yok kreş gibi değil
0 oy
(42 puan) tarafından
Benmde oğlum 4 yaşında ana okuluna gidiyor gitmemek için direniyor okulada iken o beni görmeden eve geliyorum. Öğretmeni de demişti önce istemiyor sonra oyuna dalıp oynuyor 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Dört yaş için zorlama düşünmüyorum gitmek istemiyorsa bırak gitmesin nasılsa seneye gidecek ve bundan sonra ki hayatı hep okulla geçecek 
0 oy
(465 puan) tarafından
Canım daha 4 yaşında ısrar edip okuldan soğutma derim daha seneyede anaokuluna gidecek çünkü. Bende 4 yaşında verdim ilk dönem gitti ama ikinci dönem eşim göndermedi bu sene tekrar başladı. Daha istekli bir şekilde gidiyor.
0 oy
(809 puan) tarafından
Ona eve gelince mink sürprızler seni bekliyor dıyebılırsın petito olur etı puf olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
13 Şubat 2023 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,074 göst.
23 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Lokumumm (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.