0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından

Ne olur uy..uz degil deyin birazdan doktora gtcez ama icim icimi yiyor uyuyamiyorum dusunmekten.

image

1 cevap

0 oy
(116 puan) tarafından
Ay canım benim de Bebeğim böyle olmuştu Ama 3 aylıkken olmuştu doktora götürdüm de **** demişlerdi şimdi 4 aylık yine hala acısını çekiyoruz Tabii eskisi kadar kötü değil iyileşti ama sanki bu aralar tekrar başlıyor gibi Ayaklarında küçük küçük sivilceler çıkmaya başladı
(110 puan) tarafından
Deli olacam valla ya benimde oglum 3 aylik olmak uzere kizim 6 yasinda onda boyle kabarciklar olmaya basladi birden bebege de gececek diye ödum kopuyor insaAllah degildir u.yuz falan ya.
(116 puan) tarafından
Vallahi canım benim bebeğim **** olduğumda Ben artık öyle bir olmuştum ki gece uykusu haram olmuştu uykuyu bırak bir yanı bebek feryat ediyordu resmen yani öyle bir kaşınıyor ki yani ufacık yerlerini en son halıya böyle sürtüyordu ağzına götürüyordu ayaklarını 3 aylık bebek ağzına götürüyordu resmi Allah size kolaylıklar versin inşallah uuyuz değildir
(110 puan) tarafından
Uyuza benzemiyor dedi doktor bi cesit egzamaymis surup ve krem verdi carsamba gunu test yaptrcaz Her ihtimale karşı neye alerjisi var öğrenmiş olacağız rabbim tum hstalara sifâ versin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugbabirol28 (1,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 354 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (540 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,859 cevap

36,674 kullanıcı