0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Temizliğine dikkat ediyorum duş aldırıyorum mesela önceden sabun kokardı şampuan kokardı şimdi aşırı kötü kokuyor nedeni sizce ne olabilir randevu aldım doktora 10 gün var daha doktora danışmam gerekir mi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(249 puan) tarafından
bence gerekir çünkü normal bir insanın bile terinin kokmaması lazım. sorun ne olabilir bilemiyorum ama götürün yine de
(310 puan) tarafından
Uzun zamandır fark ettim ama belki sıcak terliyodur diye düşündüm sonra duş aldırdım kokladım kokuyor
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Yastık ve çarşaf kumaşıni falan değiştirmeyi bı deneyin, bazen kumaşlarda koku yapıyor, üzerine yatirdigimizda terleyince kumaşın kokusu çocuğun üzerine siniyor, benimde bı ara başıma geldi, aldığım yastık kumaşı kötüymüş meger koku yapıyormuş, kızımda üzerinde yatıp bide terleyince koku kizimada geçiyordu, kumaşı degistirdim koku gitti
(310 puan) tarafından
Aslında oğlumdan önce kullandığım şeyler kendi yatağında yatmıyor bizim yatakta yatıyor yine de bizi değil de onu etkiliyor olabilir mi
(53 puan) tarafından
Bilemiyorum ama onun cildi daha hassas belkide etkiler, en azından iki üç gün farklı bı yastık kılıfı çarşaf deneyin, değişme olmazsa o zaman doktordan bilgi alirsiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
28 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Naz zeyd (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.