0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bizim anaokulla sıkıntımız vardı özet geçeyim 

Oğlum 2018 kasım doğumlu 1. Sınıf çıktı ama hazır olmadığı için dilekçeyle erteledik fakat bu durumu bir türlü çözemediler bir aydır git gel yapıyoruz bin tane bahane dinliyoruz en son bana çocuk mecbur gidecek dediler anasinifi öğretmeni de kayıtsız olduğu için artık devam etmeyelim çocuğu getirme dedi 

Öğretmenden yana sıkıntımız yok ama müdür bey ve yardımcisi bu olaya çözüm bulamadılar ta ki bugüne kadar 

Eşim sabah iş çıkışı ilçe milli eğitim e gitti derdini anlatmış ordaki adam hemen okula telefon etmiş daha beş dakika geçmeden müdür aramış sizin işi hallettik çocuğu okula getirin demiş :)

Eşim gitmis işte ne müdür ne yardımcı asla dememişler neden gittin MEB E yada bizi ordan aradılar çözdük vs

Sadece demisler buton açıldı çocuğun kaydını yaptık hemen gelsin anasinifa devam etsin diye 

Eşimde gülmüş geçmiş bende aynı şekilde :))

Ne hikmetse o buton bir aydır çalışmıyor şimdi açıldı 

Her neyse kızlar hakkımızı bilelim ve arayalım çünkü uğraşmıyolar demek ki üstten uyarı gelmediği müddetçe 

1 cevap

+1 oy
(9,071 puan) tarafından
tabi cabim ** ite buyurur ** kuyruguna. oyle yerlerde. en son ust kademeden bir uyari geldimi heosinin gotu tutusur
tarafından
Valla ben istemezdim bu raddeye gelmesini ama öğretmen arkadasim var o dedi git mebe bu senin hakkın hatta öncelik böyle çocuklar oluyor dedi anasınıfı için
Biz inan bir aydan fazladır uğraşıyoruz post açmıştım kaydimiz bu okulda olduğu için okulda adrese bağlı olduğu için başka okula da kayıt yapamazdik son çare olmazsa devamsızlıktan kalsın birinci sınıfta bende özel anaokuluna göndereyim dedim
Çok şükür buna da gerek kalmadı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde annelik hissi (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 504 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu