0 oy
152 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (10,894 puan) tarafından
eylülde rahat ve sakin olur diye geldik ama böyle bir dalga olamaz. dövüyor resmen. belediye halk plajı varmış dalga yok ama inanılmaz pis. bu çevrede bildiğiniz güzel ve mümkünse az dalgalı plaj var mı? 

10 Cevaplar

+1 oy
(5,228 puan) tarafından
Alanya aysultan plajı hem temiz hem sakin kesinlikle tavsiye ederim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekimde tatile gitmeyi düşünüyoruz bizde kısmet olursa ben pek gitme taraftarı değilim ama eşim çok istiyor Antalya tarafına 
(10,894 puan) tarafından
olimpos, Çıralı daha iyi plur diyorlar
tarafından
İnan hiç bilmiyorum gitmedim
(2,482 puan) tarafından
Olimpos çok güzel ama aşırı uzak ve çok kalabalık + içeni de bir o kadar fazla
0 oy
(502 puan) tarafından
Alanya'da bilmiyorum ama diğer tarafta Side plajı güzel hem dalgasız hemde cocuklular için ideal çok derin değil 

Derinde yüzmek istersen daha da ileri gidip yuzebilirsin zaten güzel 

Ama tabi yol cekebilirseniz Alanya Side arası 1 saat vardır 
(10,894 puan) tarafından
sideyi de düşünmüştük de alanya olsun dedik dalgadan pişman olduk
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Kız Eylül'de tabi dalga olur havalar artık değişti 
(10,894 puan) tarafından
dalga olur dedim de bu kadarını beklemiyordum valla :)
(1,189 puan) tarafından
Bende dalgalı deniz sevmem ama napsin insanlar sezon fiyatlari çok yüksek
(10,894 puan) tarafından
ben alışkınım dalgalı denize :) o yüzden normal dalgalarla sorunum ama şu an gerçekten insan boyu dalga var
(1,189 puan) tarafından
Hadi ya okadar çokmu
(10,894 puan) tarafından
damlataş plajonda denize girenleri çıkartıyordu can kurtaran, zaten giren 3 kişi falan
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Sanırım sizin gittiğiniz kloepatra plajı orası havayla bağımsız genel olarak dalgalı bir sahil bahsettiğiniz halk plajı da çocuklar için ideal gittikçe boy sorunu olmuyor ama gel gelelim orası da çok pis şahsen benim midem almamıştı çocuk hasta olmasa deyip durdum girince ve çıktım hemen de ancak epey ilerleseniz o kısımlar temiz oluyor eşim epey açılıp yüzdüğü için oraların kıyıya nazaran temiz oldugunu söylemişti merkezde olsaydınız phaselis plajına gidin derdim ama alanya çok uzak kalıyor oraya daha yakında Manavgata sideye gidebilirseniz orası da daha temiz  side antik kenti gezip sonra plaja gidebilirsiniz 
(4,321 puan) tarafından
Keşke kendi aracınız varsa çok da uzak değil aslında hem gezme hem de deniz amacıyla gidebilirsiniz
(10,894 puan) tarafından
bebeğim olmasa hiç dert değil :) 6 saatlik yolu nasıl geldik bir ben bie Allah bilir
(4,321 puan) tarafından
Yaa o zaman bir şey diyemem Allah yardımcın olsun canım☺️❤️
 ben Antalyada yaşıyorum zaten ama biz de oğlum daha altı aylıkken eşimin değişiklik olsun ısrarıyla Alanya da Bi otele tatile gitmiştik ayy o kadarcık yolda nerdeyse ayağımda sallayacaktım çocuğu otelde desen kadınlar halime acımıştı artık sen yine mi uyusun diye araba ile geziyorsun diye :)) havuz başında havluyu yastık yapıp şezlongda ayağımda sallamışlığım bile var ☺️ ah ne günlerdi bu senede yerinde durmaz havuzdan çıkaramayız diye cesaret edemedik seneye üç yaşta aklı biraz daha erer tam eğlenir insallah gidersek
(10,894 puan) tarafından
benim kız 14 aylık, sudan çıkmıyor valla:)
(4,321 puan) tarafından
Ne güzel zaten tatil çocuklar için var bizde onların köleleri işte ☺️
0 oy
(4,137 puan) tarafından
Malesef Alanya plajı öyle hem çok dalgalı hemde beton sanki içi ne gittiğinizden anladık ne denize girdiğimizden ama İncekum plajı çok güzelmiş öyle demişlerdi son gün öğrendiğimiz için gidemedik bilmiyorum 
(10,894 puan) tarafından
incekum u önerdiler burda da galiba oraya gidecez bir de ulaş plajı varmış
(4,137 puan) tarafından
Orayı duymadım canım İncekum güzel dediler bizde bilmiyorduk yoksa giderdik çünkü hiç tat almadık denizden
0 oy
(5 puan) tarafından
Bn Alanya dayım en sakin yer incekum plajı dalgasız
(10,894 puan) tarafından
evet prayı önerdiler bir bakacağız yarın teşekkür ederim :)
(5 puan) tarafından
Kendi arabanız varsa giriş 135 tl kendiniz mangal falan yapabiliyorsunuz
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Alanya bence hep dalgali.  Konyaaaltinda bile dalga basladi. Temmuz agustosta deniz gayet sakindi ama gecen hafta en son gittigimizde 10 dk icinde inanilmaz dalga cikti.
(10,894 puan) tarafından
2 sene önce temmuzda gelmiştik normal denecek dalga vardı, aşağı yukarı yine öyledir dedik de valla insan boyu dalga var. girilmiyor
0 oy
(9 puan) tarafından
Hafta sonu bizde odadaydık çok dalgalı ve kayalikliydi bize incekumu tavsiye ettiler Alanya'nın baya cıkısinda gtmedik biz
(10,894 puan) tarafından
ince kumu bize de dediler yarın bakacağız
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Alanya geneli öyle  bende geçen sene oradaydım. Çok girilmiyor. 
(10,894 puan) tarafından
daha önce geldiğimizde böyle değildi. adanalıyız biz de bu çevredeki denizler de dalgalıdır alışığım o yüzden ama eylğlden dolayı herhalde okyanus dalgası mübarek
(2,482 puan) tarafından
Bende Eylül'de gitmiştim alıp götürüyor resmen :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
3 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Betiz (6,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
29 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysenurr1 (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
2 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Busraa. (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
2 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu

403,372 soru

12,082,605 cevap

36,359 kullanıcı

...