+1 oy
603 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Arkadaşlar salı günü eşimin yemin töreni var ıspartaya gitmem lazım istanbuldan otobüs ile gidicem ben ve eşimin annesi ama bi sorun var yol 8-9 saat sürüyor ve birde hemen ertesi gün dönüşü de var bir o kadar .kızım 1 yaşında acaba kendimle götürsem mi yoksa annememi bıraksam bilemedim hiç uzun yola çıkmadım kızımla. Sizce ne yapmalıyım.( kaynanan var yardım eder demeyin kızım bana çok bağlı kimseye gitmez) otobüs yolculuğu çok mu zor olur bebekle 

21 Cevaplar

0 oy
(3,746 puan) tarafından
Bir günlük annen bakabilir bence yabancı değil sonuçta 
-Reklam-
0 oy
(700 puan) tarafından
Annenizde durursa bence bırakın çocuğa eziyet olur yol 
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Otobüs yolculuğu çocuklar için zor olabilir sıkılır ve huysuzluk yapabilir o yüzden annene bırak bence 
0 oy
(1,047 puan) tarafından
kac aylik emiyo mu nasil uyuyo annenizle bagi nasil bunlar cok onemli.akliniz elbet bebekte kalir ama gercekten otobuste zor olur cok yipranir eger annenle durabilcekse birak kalsin 
(65 puan) tarafından
Emmiyor 1 yaşında tam .desteksiz uyuyor annemi tanıyor da
0 oy
(582 puan) tarafından
Annenizle duracaksa eğer ve emzirmiyorsanız bırakın derim. Yoksa gittiğinizden hiçbir şey anlamazsınız. Emziriyorsanız biraz sıkıntı olabilir bırakmak hem sizin hem bebeğiniz için.
(65 puan) tarafından
Yok emzirmiyorum
(582 puan) tarafından
O zaman bırak bence. Ama tabi eşin görmek ister mi kızını ona da bir danış bizden çok onun fikri önemli şimdiden hayırlı yolculuklar size
0 oy
(700 puan) tarafından
Ben Diyarbakır dan gebzeye kızımla yolculuk ettim 6 aylıkken tam bir rezillikti bide eşim yoktu mahf olduk ikimizde. 
0 oy
(8,272 puan) tarafından
Babasıda görür çocuğunu götür bence
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Canım kendine de bebeğe de eziyet etme 1 günlük bir şey olmaz annende kalsın. Biz oğlumla 11 aylıkken arabayla 16 saat gittik ama gece çıktık yola çok zorluk çekmedim  ama bırakma imkanın varsa birak
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Ben olsam asla bırakmazdim çocuğumu yanımdan ayirmazdim .Allah korusun bana birşey olsa yolda kim bakar çocuğuma ne yapar diye düşünurum .çok çok ciddi bir durum olmadıkça çocuğumu bırakıp yolculuğa çıkamam sahsen
(65 puan) tarafından
Bana bişey olsa yolda çocuğuma kim bakar mı slslksls çocuk benim yanımdaysa ona da bişey olur o zaman
( Allah korusun)
(1,162 puan) tarafından
Yolda bana birşey olursa yazacaktım cümle devrik olmuş .Allah korusun tabiki ben bunu düşünerek bırakamiyorum .ben olmazsam ne yapar diye
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Yolu geceye denk getir uyusun yolda. 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Evde annenle kalırsa daha rahat edersiniz ikinizde 
0 oy
(11,567 puan) tarafından

Uyku sorunu yoksa otobüs saatini uyku saatine denk getirebilirsin. Ben 1 yaşla 12 saat yolculuk yaptım 7 de otobüse bindik uyudu sabah 7 de uyandı:)

0 oy
(3,588 puan) tarafından
Şahsi araba olsa bakarsın ama uzun yolda otobüs de bunalır emzirmesi sorun altı değişecek sorun annen bakar bence
0 oy
(18,356 puan) tarafından
Annenizde birakmaniz sorun değilse vicdanen kendinize zehir etmeyecekseniz bırakabilirsiniz ben böyle şeylere hep duygusal bakıp o da yanımda olmalı diye düşünüyorum 
(65 puan) tarafından
Bende işin o duygusal kısmındayım aslında
0 oy
(568 puan) tarafından
1 günlük birşey hep görürsen orada sende birşey anlamazsın durmaz vs. Annene bırak annemde duruyorsa
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında sadece geçen iki saatliğine anneme bıraktim benden daha iyi bakar annem ama gene bırakamıyorum bir yere hep benimle ben olsam götürürdum
0 oy
tarafından
Annende durursa bırak . Perişan olursunuz çocukda sende 
0 oy
(17,400 puan) tarafından
Bana bağlı benden başka kimseye gitmez diyorsun anneme bırakayım mı diyorsun. Yanında götür bence 
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Annene birak derim 

Yazik çocuğa yollarda rezil olur dayanamaz 
0 oy
(51,775 puan) tarafından
annende durur mu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,765 soru