0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar normalde bebeğim kendi kendine uyuyan bir bebekti ama uzun süredir ayakta sallamama rağmen uyumuyor. Geceleri kalkıp geziyor uyumuyor. Uyumuyor yani artık bunalmış bir durumdayım. Bu gece 2 de uyandı hâlâ uyanık ne yapacağım ben

4 Cevaplar

0 oy
(6,784 puan) tarafından
bebek dedigin kac yas
(305 puan) tarafından
20 aylık olacak 10 gün sonra. Uyumuyor hiç bir şekilde yani şöyle dalıyor ve hemen geri kalkıyor 10 dakika kadar daha fazlası yok karnı aç değil altı pis değil.
(6,784 puan) tarafından
20 aylik ebbek en fazla 5 saat uyanik gezer imkansiz okadar sizar yani uyutmasan bile kendi perte baglar. neredeyse 12 aaat olmak uzere gece ikiden beri. uyku saatlerini normalde duzenlemen lazim sabah 8 de uyandir sabah 12 bucuk bir gibi ohlen uykusu uyumasi gerek. 2 bucuk 3 gibi uyansa aksam da 8 bucuk gibi uykusu gelmeli bez mez degis derken 9 da uyumali. sistem bu olmali 20 aylik bebekte
(305 puan) tarafından
Uyku saati herşeyi düzenliydi zaten annemlere gittik 20 gün oradaydık dönmeden son bir kaç gün içerisinde böyle olmaya başladı. 20 aylık bebek 5 saat uyanık gezer kelimesi doktorlar için geçerli bence çünkü her bebek aynı değil. Uyku düzeni çok güzeldi ama şu an öyle değil ben ne yapabilirim diye fikir almak istemiştim.
(6,784 puan) tarafından
ben  hep uyku tablolarina gore gtti
 . o yuzden dedim 8 de uyandir. 12 bu ukta uyutmaya basla diye genel
kural icin . tabiki her bebek farkli . eski duzeniniz nasilsa sabah erkenden o duzene uymak
icin uyandirman gerek ozaman bence . uyudugu bir sabah. bugun zaten kacmis tren geceden.
(305 puan) tarafından
İşte mesela normalde 9-9.5 gibi akşam uykusuna girer 7 de uyanırdı. Şu son zamanlar gece geç yatsa bile en geç 5 gibi uyanıyor o yüzden bişey yapamıyorum ve uyumuyor gündüz az önce bay bay night verdim ilk doktor son çare onu deneyebilirsin dedi bugün öldüm sanki öyle yorgunum gerginim ki
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Diş sorunu olabilir mi acaba azıları falan çıkıyor olabilir mi 
(305 puan) tarafından
Dişleri çıkıyor ama ağrılı olmadı hiç ağrı kesici tetagil kullandım hep
(1,077 puan) tarafından
Azılar çok zorluyor olabilir isterseniz bi calpol dolven vs bi ağrı kesici verin bu kadar uyanık kalmasında illaki bir neden vardır
(305 puan) tarafından
Verdim kuzum verdim şu an hala uyanık ben ne yapacağım ya 1 de uyudu bu gece 4 de uyandı bu kadar nasıl enerjik oluyorlar
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Durumun varsa uyku eğitimi al. Bazı cocuklarda şart 
(305 puan) tarafından
Uyku eğitimi bilmiyorum bana göre değil gibi. Şöyle bu zamandan önce bebeğim kendi kendine uyumayı bana dit de demeyi öğrenmişti. Sallanmayi sevmiyordu. Bende odaya bırakır çıkardım hiç sesi gelmezdi ta ki son bir aya kadar.
0 oy
(258 puan) tarafından
valla bacım geçmiş olsun 2 yaş sendromu gümbür gümbür geliyor. uyku sorunu dediniz tamam dedimmm bu sendrom. biraz çekeceksiniz yapacak malesef hiçbir şey yok. zamanla tekrar düzene girecek uykusu
(305 puan) tarafından
Ne kadar biraz daha hahahah
(258 puan) tarafından
miktar belirtemiyorum ))
(305 puan) tarafından
Korkuyorum 90 cm lik bebeden hahahah
(258 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun diyorum başka birşey demiyorum))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 191 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,722 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,967 soru

23,658,054 cevap

308,832 kullanıcı

...