0 oy
487 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (846 puan) tarafından
Kızlar kızımda öksürük ve burun akıntısı var daha okula başlayalı 1 hafta oldu

18 Cevaplar

+1 oy
(687 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hoş geldin sonbahar hoş geldin okul hoş geldin hastalıklar :) okula başlayan herkes hasta şimdi maalesef 
-Reklam-
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Canım sadece çocuklar değil ki eşim 4 gündür fena boğaz ağrısı öksürük şimdi aradı fenayım dedi eve geliyor 
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Okandada öksürük var yani bu kadar çabuk salgın beklemiyoduj
(7,222 puan) tarafından
Malesef bizde 4 gün gidemedi ve 2 daha gelmesin dediler. Geçmiş olsun hepimize inşallah.
0 oy
(302 puan) tarafından

Benim çarşamba gününden beri grip:D 3 gün gitti 2 günü evde yatti bugun tekrar başladı siz yine iyi bir hafta gondermissiniz:D

(7,222 puan) tarafından
:((((( 1 hafta deliksiz gidemedi bizde.
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Benimkinin de burun akintisi ve hapsirmasi var 
0 oy
(16,931 puan) tarafından
Geç bile kaldınız biz 2. günden hastalandık 2 gün okula gindermedim kızımı 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Bızımkı de aynısı öksürük mahfettı cuma gitmedi okula bugün de göndermedim yarın nasıpse artık bır de oğlumdan bana gectı ölüyorum resmen ALLAH'ım çocuklarımıza sıfa versın 
(7,222 puan) tarafından
Amin cümlemize :(
0 oy
(399 puan) tarafından
Malesef benim kızımda hasta cuma günü göndermemiştm hasta diye, bugünde gitmedi büyük ihtimalle bu hafta okula pek gidemeyecek çünkü burun akıntısı kusma hepsi var iğleşmesi zaman alacak :( 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Evet ya cuma günü birseyimiz yoktu. Cumartesi sabaha bi uyandık bogaz agrisi bende de oglum da da . Bu gün de burun akntisi öksürük biraz bende. Ne oldugumu anlayamadim hic beklemiyordum :) gecmis olsun bu arada. 
0 oy
(7,222 puan) tarafından
:(((((((  4 gün gidemedi, bugün gitti, 2 gün daha gelmesin geçmemiş dediler. 
(122,853 puan) tarafından
nassin len
(7,222 puan) tarafından
İyiyim valla napim veli olduk bu yıl bizde :))))
0 oy
(7,753 puan) tarafından
İlkokul süreci benim kızım da hiç sekmez her sene ilk haftadan kapardı bir virüs bağışıklık oturuncaya kadar böyle gidiyor canım geçmiş olsun.
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Bizimki hırlamaya bile başladı .. çünkü sınıfta çok terliyorlar bizim okulda camlar kilitli arada çok küçük bir yer var orayı açabiliyor öğretmen sınıf havasız 35 kişi  . Okul çıkışı o terle servise biniyor orda birazdaha terliyor eve gelince üstünü değiştiriyor ama baya geç kalınmış oluyor. Kızım 3.sınıf benim .kreş olsa yanına yedek koyacam öğretmenin değiştirip göndersin die oda değil
0 oy
(2,751 puan) tarafından
3 4 gun sarimsak limon bal karistir yedir
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Bizimki de öyle 1 haftadır gitti bugün yollamadım yarın gönderirim iyi oldu çok şükür 
0 oy
(442 puan) tarafından
Sabah WhatsApp okul grubundan 5 veli birde ben çocuğunun hasta olduğunu okula gonderemeyecigini söyledi benim oğlan okuldan getirdi hepimize bulaştırdi sağolsun 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Salgın var kızım okula gitmiyor 3 gündür burun akıntısı ve öksürük var genzine akıyor arada öksürük yapıyor. Normal mevsim geçişi. 
0 oy
(61 puan) tarafından
Benmkide ishal ve ates olmus off hemen hasta olmuslar :(
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Yeğenim geçen hafta okula başladı antibiyotik kullandı hastalandı. Bugün yine kötüleşmiş hastaneye götürdü annesi babası.. boğazı şişmiş yine yani okul yeni başladı nasıl olacak bu süreç bilmiyorum üstelik geçen sene ana sınıfına gitti zaten şimdi hepsi sil baştan. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 483 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
1 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Toprak24. (534 puan) tarafından soruldu

405,633 soru

12,153,659 cevap

36,581 kullanıcı