0 oy
1,192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,283 puan) tarafından

image

image

image

kalin bacaklarimdan sen sorumlusun nalet ostrojen.:) ve  etli butlu basenli kalin bacakli anne genlerim:) genlerime inat kicimdan terler akiiyooooreee

21 Cevaplar

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Ayyyy ne güzel kız fiziğin .

Ben ne zaman öyle Olcan kızzzz
(6,283 puan) tarafından
ya fiskiriklari var sagdan soldan bacaklar kalin  sevemiyorum
kendimi. iyyyy ne zayif ölü gelin gibi canli cenaze desinler bana o sekle gelene kadar zayiflamak istiyorum esasen:)))
(1,963 puan) tarafından
Bende kız bende. Ama yemekten vazcayamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Bende smdi başlıyorum takımın aynısı bendede var giyince bile terliyom
(6,283 puan) tarafından
aynn guzel terletiyo. birazdan eve geccem de dusakabinin icinde soyunuyorum. akio yoksa haliya laminanta falan silmek yikamakla ugrasmak dert oluo:))
(7,331 puan) tarafından
O değilde parmak :))))))
tarafından
Isqret parmağı kizzz sjjs

800 ip atladım smdi yine devammmkeee
0 oy
(614 puan) tarafından
Takımınızın linki var mı? Evde spor ve egzersizlere başlayacağım ben de.  
(6,283 puan) tarafından
termal takim yazip en dusuk fiyattaki i almistim. ilk aldigim sweet lady sauna takim di. buda termal lady sauna takim. ici beyazimsa naylon gibi bisey var da cok yikandikca terletme ozelligi azaliyor.ilkini iki sene kullandim bunu yeni aldim sayilir.
tarafından
https://ty.gl/d6xevam3ki8ry

Bu gacidan görüp almıştım şuan bendede var sjsj
0 oy
(134 puan) tarafından
Östrojen hormonu mu kilo aldırıyor 
(6,283 puan) tarafından
ostrojen hormonu fazla olunca yag tutuyor vucut bacaklar selulitler gereginden fazla ostrojen olan vucutta oluyor. mesela selulitli erkek vok az :) kadinlik hormonu ya yag be kilo ostrojen nekadar fazlaysa kilo alimi ve yagli vucut da okadar fazla oluo
(134 puan) tarafından
Aa bilmiyordum teşekkür ediyorum
0 oy
(51,983 puan) tarafından
bide kiloluyum demez mi gobegimi goren hamile saniyo ve aşırı terliyorum gram gitmiyo☺️
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Kız öyle deme bendede az östrojen o çok önemli birşey herşey sağlık bende göbeğime takintiliydim sonra bir erken menepoz çıktı ortaya yaş 28 aynaya bile bakmıyorum sağlığımı düşünmekten 
(6,283 puan) tarafından
anammm o da kotu bak o acidan hic dusunmemistim. testesterin iceren yiyecekler arastiriyordum bir ara ostrjenimi baskilamak icin. ama adet dongusu bozar diye dusundum vazgectim. de menapz hic aklima gelmmeisti. 28 asiri erken yaa . ins tedavi ile duzene girer hormon dengelerin
(1,270 puan) tarafından
İnşallah cnm iki ucu bklu deynek tedaviler kanser riskini arttırıyor
(6,283 puan) tarafından
oyy kotu ya allah esirgesin. benim annem de 36 yasta menapza girdi. iki sene ilaclarla oldu sonra kemikerimesini tetikliyormus ilaclar. sonra artik yapacak bise yok deyip kabullenmisti. ama 28 baya erken cck varmi yada baska cvk dusunuyormuydun
0 oy
tarafından

Olsun en azından spor yapıyorsun bizim gibi evde boş boş vakit öldürmuyorsun :D

0 oy
(706 puan) tarafından

Kız bu kadar enerjiyi nerden alıyorsunuz linkini verinde bende alimm doblocu dayılar gibi geziyom evin içinde kocam diyor bu ne hal biraz kendine bak :D

(6,283 puan) tarafından
inan hic eziyete gelemem zorluga gelemem hicbir sey icin kendimi parcalayamam. canimin kiymetini bilirim.:) sadece  zatiflamak ugruna okadar gözum karadir ki ölumune yaparim olumune giderim ne olacaksa. atiyorum yeter ki oaram olsun goz rengim haric her yanimi amelyat ettirip estetik olur bicak altina korkmadan yatarim . :) mevzu ben yani kendim ile ilgili gozum karadir. cocugu oarka indir de usenirim ama olumune soor yapiyorum canla basla:)
(706 puan) tarafından
Maşşallah diyelim valla helal olsun gece ben nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum inşallah devam ettirirsin sporunu
(6,283 puan) tarafından
insallah:) ben hamileyken kilo alacam korkuma kizim babasiyla uyurken sabah 6 da kalkip bi saat spor yapiodum . kizi anaokuluna goturunce bi saat oyle. aksam esim gelinde de kizi babasina birakip aksam 8 gibi bi saat daha:).gunde 3 aaat spor yapiodum hamileyken. millet dozu azaltir ben korkuma hepten arttirmistim spor zamanini.:) son gun bile  spor yaptim dus aldim sabaha doguma gttim dusun yani:)
(706 puan) tarafından
Valla günün yoğun teposuyla iyi yetişiyosun bu yılki oskar odülü verilmesi gereken kişi sensin ben imkanı yok yapamam rahatıma çok düşkünüm ki eşimde bakmaz zaten :)
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Yavrum sen gerçekten çok abartiyosun bu işi 
(6,283 puan) tarafından
yok ya sevmiyorum mesela vucut yapim evet ama ic bacaklarim cok.  bompleli boyle siki manken gbi degil. evet bacak yapim oyle ama sevmiyorum. surtuyor. nekadar zayiflasamda arasi bosluk degil. nebilim yan yaglarim nekadar zayiflasamda var evet ama kabullenemiyorum .
(2,233 puan) tarafından
Bölgesel incelme üzerine daha çok yapcan o zaman iç bacak dış bacak benimde hak.getire
0 oy
(1,255 puan) tarafından

Benimde belim ince , kalcam güzel ama bacaklarım kalın. Basen var çok az bir şey. Daha yeni sezaryen doğum yaptım. Bir kendime geleyim çok pis sinirlendim,  incelecem:D

(6,283 puan) tarafından
incel incel:)
0 oy
(2,785 puan) tarafından

Gözünü çıkart bana ver hemen :D

(6,283 puan) tarafından
tek begendigim yerim gozum onu de veremem yaaa:)) yaglarimi verim et but:))
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Senelerdir basenden muzdarip biri olarak çok kereler kilo verdim ama o basen hep kalıyor benimde anneden miras ne yazık ki:(
(6,283 puan) tarafından
aynn ya gen. ne olurdu manken gobi gen olsa. oysa annem evlendiginde 42 kiloymus. ama etli butlu basenli olmus sonra:)
0 oy
(466 puan) tarafından
Çok guzel karısın hanfendi :)) 
(6,283 puan) tarafından
evvallah baaaaayan;))
0 oy
(588 puan) tarafından
Nalet değil Lanet . Bu arada fiziğin güzel neden spor yapma gereğinde bulunuyorsun cnm 
(6,283 puan) tarafından
daha guzel olsun diye:)
0 oy
(152 puan) tarafından

Sadece göz rengine.odaklandim desem çok çok guzelll:P

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Gozlerin ne guzel maaallah
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Olmayan kilo takıntın var. Bence psikiyatra gitmelisin ciddiyim çok dert ediyorsun
(6,283 puan) tarafından
yok yaa takintim var vinku 87 kiloya vikmiatim topac gibiydim agir cekim hareket ediyordum. kendimin nasil gozuktgunun farkinda degildim ozaman. sonra kizimin 1. yas dogumgununde cekilen resimlerde kendimi görunce şok oldum tiksimdim o halimden. o gunlere donmektense öldrun beni daha iyi:)
0 oy
(252 puan) tarafından
eğer bahsettiğiniz hormon fazlaysa vücudunuzda tavuk yemeyi biraz azaltın çünkü tavuk bu hormonu arttırıyormuş. mesela kendini kadın gibi hisseden erkeklere horoz eti tavsiye edilir horozda erkeklik hormonu fazla olduğundan dolayı. tavuk tavsiye edilmez kadınlık hormonunu arttığından dolayı...
(6,283 puan) tarafından
aa ciddenmi:) cabuk pisiyor diye en cok tercih ettigim de tavuktu oysa
(252 puan) tarafından
evet ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım ama öyleymiş. meşhur tıpçı ibni sinayı bilirsiniz. kendisi söylüyor. bugün modern tıpta da alternatif tıpta da birçok alanda kendisinin yöntemleri, söylemleri uygulanır.
0 oy
(3,564 puan) tarafından

Şurda tanıdığım kendiyle en çok uğraşan,ilgilenen sensin beee kuzu. ☺️ yani bakım dedin mi sen, her şey sende.. :)

(6,283 puan) tarafından
yok ya aman aman oyle kokona de degilim bi kot bi tsort giyer cikarim . taki tokadan bile bunalirim alyans malyans takmiyorum mesela daral gelio:) ama seviorum kendimle ugrasmayi:)
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Anam maşallah o gözler ney öyle ❤ kolay gelsin 
(2,393 puan) tarafından
Yok yok kesinlikle tadını al bırakamazsım çünkü inanılmaz bir motivasyon sağlıyor bağıra çağıra stres atıyprsun birde youtube hikaye bunu hangi zumba eğitmenine sorsan söyler zumba youtube'da ulaşılacak bir şey değil çünkü biz eğitim için ne paralar döküyoruz şarkılsrs yapılan hareketlere bile para ödüyoruz bilinçli yapılmask gereken bir spor ısınması ayrı soğuması ayrı ben youtubedan açtım tamam bitti olmaz şacmalamışlar İstanbul'da oturuyorsunuz sanırım imkanınız varsa macfit yada avcılar tarafında oturuyorsunuz pelican AVM de olan spor salonuu öneririm sağlam eğitmen arkadaşlar var orda macfit zaten bilenen hocalarla çalışıyotlar zumba da isim yapmış kişilerle bu tarz kişilerden ders alırsanız birdaha birakmazsınız garanti veririm 1 2 ders sıkıcı geçebiliyor alışkıb olmadıpınız için ama sonra alışınca zaten dersleri iple çekiyorsunuz
(6,283 puan) tarafından
mac fit takinimda var bi bakim bakim . sagil cnim onerin icn
(2,393 puan) tarafından
Birşey değil canım hemen yazılma istersen ücretsiz deneme dersleri oluyor bak bakalım kafana yatarsa gidersin
(6,283 puan) tarafından
29 eylul dogumgunum. ekstra indirim falan oluyor:) aslinda ems deneme gibi bir niyetim var suan indirimli olarak ems seansi alicam 8 ders  bfitte.sonrasi icin zumbaya kök salarim:)
(2,393 puan) tarafından
Hahaha bencede eminim çok eğleneceksin yani yarım saat gerçekten dünyadan uzaklaşıp kendi içinde eğlenceli yanını çıkarıyorsun sen müzik ve hareketler başka bir şey yok o an sırf psikolojik açıdan eğlence için gelen üyelerim vardı

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,890 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 509 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 427 göst.