+1 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar aklıma geldi :D bir sabah uyandınız çok zengin olmuşsunuz harbiden ilk neler yapardınız çok merak ettim. Bu arada kocam şakasız ilk önce kara kuru köyüne villa yapardı hahhaha

Ben İsviçre'de bir köye yerleşirdim. Oldum olası bayılırım oranın köylerine. Sonra da ülke ülke gezerdim. Eşimin çalışmasına müsade etmez ölene kadar yanyana olurdum 

A kocama porsche alırdım bide, bir sabah uyanmışım her şeyimizi satmışta bu arabadan almış olacak diye korkuyorum :D

54 Cevaplar

0 oy
(325 puan) tarafından
Kiraciyim ilk ev alirdim
-Reklam-
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Emin ol paran olunca da hayalin kalmıyor. Çünkü her şeye çabuk ulaşılabilir olduğunu biliyorsun. Nereden biliyorsun deme biliyorum bir şekilde:):):)
tarafından
Ay birden çok zengin mi oldunuz yoksaa :)
(2,732 puan) tarafından
Birden olmadı tabi :)
0 oy
(32 puan) tarafından

Tekrar uyur acaba rğyamı derdim :D

Oğluna kıyafet alırdım başkasına bakıp durmazdı 

Gezmeyi kocam çok sever son kuruşuna kadar harcardı ;)

İdare edecek olsun 

Bizden kötü durumda olanlara kirada olanlara kesinlikle yardım ederdim

Ha bide manevi bir hayalimiz var onu yapardık 

Bide çocuk için özel hastane gider tedavi görürdüm 

Bide bide... 

Aç tavuk rüyasında buğday görürmüş:'(

0 oy
(5,449 puan) tarafından
Bir cok daire alırdim ve is kurardim hazıra dag dayanmaz zenginligim devam ederdi 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Müstakil villa gibi bi ev alırdım.tabi içinede eşyalar. İki tane de sıfır araba. Sonrasına da sonra bakarız :)
0 oy
(245 puan) tarafından
bir köyden müstakil güzek bir ev yaptırırdım bahçeli insandan en uzak.. hayvanlar alırdım koyun inek tavuk doğal takılırdımm. bitane de araba alırdım bunlar kâfi şimdilik 
0 oy
tarafından
Annemin istediği istemediği her şeyi önüne serer, yüksek miktarda nakiti de kasaya koyar verirdim. Kardeşlerime rahatça ev araba alıp evlenebilecekleri miktarda paralar verirdim.

Medreselerde yetim çocuklar var, her birine özel fon açardım. Kimseye muhtaç hissetmesinler. Diğer talebelere de yüksek miktarda para verip tüm ihtiyaçlarını karşılardım.

Özel ve ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına sağlık sigortası yaptırıp tüm masrafları üstlenirdim.

Kendime sevdiğim semtte ev alır, yakınlarında da medrese açardım. Artvine bir yazlık alırdım, havuzlu.

Tüm bunlara rağmen hala daha param varsa gidip gördüğüm her talebenin masraflarını üstlenirdim. Ayrıca bir tane de mutlaka hastane yaptırırdım.
0 oy
tarafından
Lükss bi araba cekerim altima ,sonra dusunurum napcagimi :)) once araba sonra guzsl bi alisveris kiyafet bastan asagi 
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Sma hastalarına yardım eder bebek sahibi olmak isteyenlere tüp bebek desteği çıkarım sonra kocama güzel bir araba alırım herkesten uzak bi yerde yaşardık mis
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Ay uyansam eşim yanımda olsa yeter bana özledık yıne.3 haftadır yok yanımızda
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Tatil bölgelerinde sakin bir yerden villa alırdım denize yakın. Kalkan olabilir ayvalık olabilir. Bide şahsıma özel araba . Yeterli. Kafa dinlemek için gideyim tmm
0 oy
(13,303 puan) tarafından
Havaalanına doğru yola çıkardım. 2 yıl ücretsiz izin çakıp 2 yıl gezerdim(işimi seviyorum zengin de olsam devam ederim :))
0 oy
(8 puan) tarafından
Annemin tüm sıkıntılarını giderirdim; babamın borçlarını öderdim. Annem huzura kavuşsun ilk yapacağım bu olurdu
0 oy
(148 puan) tarafından
Ama olan çocukların ilacına kavuşması için yardım ederdim bide kendime güzel bir ayakkabı alırdım ayakabim eskimisde:)
0 oy
(442 puan) tarafından
Anneannem vefat etti yeni onun adına cami ,hayrat yaptırırdım bütün SMA hastalarına yardım ederdim kalırsa ev alır evi olmayanlara yardım ederdim 
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Eğer çok zenginsem borçları düşünmeden herşey dahil süper lüks bir tatil yapardım borçları gelince öderiz nasılsa:D

0 oy
(2,371 puan) tarafından
Kendimi mutlu ederdim ye iç gez toz 
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Önce bi yer alır ev yapardim sonra araba sonra aileme destek olurdum borclarimizi kapatirdim bi kısmını bankaya yatirir diğer kismiyla fakirlere yardım ederdim
0 oy
(590 puan) tarafından

Fakirlik ruhuma işlemiş hayal bile kuramadım ya kizz:D

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Sanırım ilk önce en pahalı en iyi doktora giderim sağlık sorunum için sonra müstakil bahçeli bir ev bahçesi çocuklar için iyi olurdu sonra araba yükseltirdim bu kadar diğer hayatım hemen hemen aynı olursu çok şükür yediğimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda ay bide yardımcı tutardim eve ya yoruluyorum her gün gelecek ama :D 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 632 göst.
+1 oy
20 cevap 249 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 310 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,481 puan) tarafından soruldu

410,205 soru

12,335,527 cevap

39,349 kullanıcı

Kategoriler

...