0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar aklıma geldi :D bir sabah uyandınız çok zengin olmuşsunuz harbiden ilk neler yapardınız çok merak ettim. Bu arada kocam şakasız ilk önce kara kuru köyüne villa yapardı hahhaha

Ben İsviçre'de bir köye yerleşirdim. Oldum olası bayılırım oranın köylerine. Sonra da ülke ülke gezerdim. Eşimin çalışmasına müsade etmez ölene kadar yanyana olurdum 

A kocama porsche alırdım bide, bir sabah uyanmışım her şeyimizi satmışta bu arabadan almış olacak diye korkuyorum :D

54 Cevaplar

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Butun borcları kapatır kızımla oğluma ev alır kalan parayıda altın yada Euro yapardım :D

-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından

Kocama valizini toplamasini söylerdim :)

Cocuklara hemen bir hatta iki bakici tutardim 

Borclarimi oderdim sonra doooggru galeriye :)

tarafından
Valizini toplayıp tatile mi yoksa tam tersi mi :)
(4,589 puan) tarafından
Tek basina tatile bileti de benden:)
0 oy
(698 puan) tarafından
Bütün borçlari kapatip.  Sonra ev alirdim ve fiyatina bakmadan alis veris yapmak isterdim.  Tabi esimede en luks araba.  Ahhh nerdeee 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
En güzel yerlerden 5 tane arsa alırım büyük sonra en iyi mutayitle anlaşıp istedim gibi ev yaptırmak için anlasirim ve kendime araba alırım orta halli ve eşime veririm kalanını eşim bana geriye katlar katlar verir nasılsa ama bunları yapmadan eşime söylersem parayı alır hepsini gider direk yatırım yapar para bascam ben önce harcamak yok devamlılığı olsun der 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 N'apim  kahvaltı yapardım şu kuş şütünü   merak ediyorum da
0 oy
tarafından
Sma li bebeklere yardım ederdim 

Hediyeler alıp cocuk esirgeme kurumlarındaki cocuklari ve huzurevindeki yaşliları mutlu ederdim 

Sonra kocama istedigi arabayı alip onuda mutlu ederdim iyilik yapardim durduk yere zengin olunan paradan hayir gelmez en iyisi baskalari mutlu olsun 
0 oy
(613 puan) tarafından
Dururdum bı önce düşünürdüm eşime demezdim normal bı ev alır babam aldı miras kaldı derdim aynı binadan kardeslerime ev alırdım annemi en iyi doktorlara gotururdum kocamı istedigim kıvama getiremezsem bosardim ne para yedircem yedikleri yeter 
tarafından
Yemin ederim çok güldüm bu yoruma :) hani çok yaratıcı hem akıl dolu
(613 puan) tarafından
Kız varya kenara beş kuruş koyum sonunda kesin ister bı borç var neye ama bilmiyorum bitmedi hala bana diyor ki 55 bin TL borç kaldı geçen ay bı bilezik aldı bu ayda ben biriktirdiklerimle alacaktım yani 50 bin falan yapıyor benden onu istiyor bide diyorki bı kere yaptım bidaha yaparim bilezik bende dedim artık borç demeyeceksen verim yeter yani varya biriktirmek istemiyorum artık o dereceyim
tarafından
Aa neyin borcu nasıl söylemez yani ben olsam çok şüphelenirim
0 oy
(6,708 puan) tarafından

İlk işim bı karavan alıp ailemi alıp s******olup giderdim :D nerde akşam orda sabah şehir şehir gezerdik 

0 oy
(441 puan) tarafından
Kahvaltıya giderim
tarafından
Hayatım çok zenginsin büyük düşün :)
(441 puan) tarafından
Kendime yeni ev, yardımcı alırdım heralde, hiç düşünmedim
0 oy
(71 puan) tarafından
Ev ile araba alirdik mümkün olduğunca kayonpederlrden uzak bir ev 
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Güzel bir kahvaltı börek çörek ne varsa aldiririm
tarafından
Şaka herhalde :) canım çok zenginsin ilk aklına börek çörek mi geldi :)
(1,004 puan) tarafından
Madem zengin olmuşum ilk bi güzel kahvaltı yapayım yemekle baslayayim:)
0 oy
(1,494 puan) tarafından
İlk önce oturduğum yerden giderdim şeytan süratli kadınla altt üst oturmaktan hasta oldum sonra müstakil eve tasinrdim oturduğum semtten de giderdim hatta yurt dışı tercihim
0 oy
(51,926 puan) tarafından
ev alirdim bide yazlik yeter fazlasinda gözüm yok ☺️
0 oy
(539 puan) tarafından
Kaynanam için kiralik k a t i l tutardim ondakileri alir zenginligime zenginlik katardim dunya turunuda cikardim kocam gelmezse onuda bosardim yurtdisinda coxuklarima muhtesem hayat sunardim  ahahahah 
tarafından
Şaka dimi şaka korkutma biziiiii
(539 puan) tarafından
Kurşunda işlemez bu kariya dili kopsa kâfiii  ahahah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 633 göst.
+1 oy
20 cevap 277 göst.