0 oy
123 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (471 puan) tarafından
Ya bu çocuk sadece emıyor yemek yemıyor ek gıdaya kafa sallıyor agzına zorla soksam tükürüyor sabaha kadar yanımda uyuyor emıyor  hayatım çok bunaltıcı berbat kızlar bu çocuk nıye  böyle yapıyor demırı mı düşük dıye ıstahsız mı yoksa anne sütüne mı kafayı takık

4 Cevaplar

0 oy
(155 puan) tarafından
Benim fikrimce demir vitamini düşük olsa süt içmek de istemez canı bence memeyi azaltmalısın o yüzden yemek yemeyen çok tanıdık çocuk var etrafımda anne sütüne güveniyorlar. Benim çocuğumda hiçbirşey yemiyor doğru düzgün ama benimki gerçekten iştahsız anne sütü veremedim ona formül mamayıda 9 aylıkken kendi bıraktı. Bir çözüm bul artık ona meme değil sadece yemek var demelisin allah yardımcın olsun
(5,232 puan) tarafından
Benm de öyleydı ama tek tük yerdı gene. Şimdi 17 aylık daha fazla yıyor. Sevdği seyleri ver önce sadece yeedıkce alısır
-Reklam-
0 oy
(5,645 puan) tarafından
konudan  alakasız bebeğinizin  boy kilosu  kaç benim kızımda birşey yemiyor asla
0 oy
(20,397 puan) tarafından
Yettim burdayım. Geçen gün konusmamiz olmuetu sanırım. Benim kız 8300 Gr şuan. Yani Cook zayıf. Sağlığı yerinde diye şükrediyorum.  Diğer söylediklerinin hepsi bizde de var. Tek fark kızım kendi odasında beşiğinde yatar 
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Benimkide 14 aylık canım ek gıdayı çok istemiyor memeyi 5 .ayda bıraktı zaten sadece mama içmek istiyor.uyku düzeni hiç yok gündüzleri tek uykuya geçti kendi kafasına göre . bu yüzden akşam 7 de yatıyor ve gece uykusunu almış bir şekilde 3 te uyanıyor 2 saat oynamak istiyor uyumuyor .sürekli mama mama diye geziyor .Herşeyden çabucak sıkılıyor bazen sinirden bagiiryor kendi kafasına vuruyor .azı dişleri çıkıyor ek gıda reddini ona bagliyorum çiğnemek istemiyor hiç .boyu kilosu iyi olunca çok sorun etmiyorum yemek yememesini şuanda ama tam bir kaos dönemindeyiz bende bazen çıldırıyorum.ama geçecek bu gunlerde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 707 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bezelyem90 (887 puan) tarafından soruldu

412,634 soru

12,423,046 cevap

45,316 kullanıcı

Kategoriler

...