0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından
Merhabalar, maliye bölümü örgün lisans mezunu var mı aramızda. Örgün eğitim ile AÖF eğitim arasındaki fark nedir bilgiis olan yorumlayabilir mi.

6 Cevaplar

+1 oy
(2,083 puan) tarafından
Ibf bölümleri bence boşuna zaman kaybı, çok az kişi idealist olması sebebiyle yada torpili olduğu için iyi bir yere gelebilir. Hedef memur olmaksa en kolay yol 2 yıllık bir bölüm bitirmek 
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
eğitim tam / eğitim yarım bence her bölüm için fark bu
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Biri kolay biri zor bence 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Maliye bölümü mezunu degilim de açıktan da okusan cok birsey kaybedecegini düşünmüyorum. İşletme mezunuyum ama mesela muhasebeyi bilgisayarda acipta program uzerinde görmedik kagida cizer dururduk. Belki degismistir sistem insallah degismistir. 
(424 puan) tarafından
İşletme AÖF mü örgün mü
(1,574 puan) tarafından
Örgün
0 oy
(11,863 puan) tarafından
Maliye için örgün gitmeye gerek yok 
(424 puan) tarafından
Açıktan eğtim bölüm ise kamu yönetimi şansı var sizce bu öğrenci nasıl bir yol izlemeli.
(11,863 puan) tarafından
Yani sana şöyle söyleyeyim maliye örgün gittim hiç de gerek yokmuş bölüm kolay boşuna masraf ettim başka şehirlerde git gel yıprandım. Arkadaşım aöf den bitirdi valla bi fark yok diploma aynı diploma
0 oy
(6,153 puan) tarafından
Ben maliye mezunuyum 4 yıl okudum bazı dersler ezberleyip yapamayabilirsin mantigini oturtman görmen lazım acikogretim nasıl bilmiyorum ama cogu önceden cikmis sorulara bakip sinava o sekilde giriyorlardi 
(424 puan) tarafından
Meslegi öğrenmeniz hakkında örgün eğitim faydali oldu mu
(6,153 puan) tarafından
Ben muhasebe de calismayi tercih ettim ama okul sadece temeli atar yasayarak ogreniyorsun mesela muhasebe dersi goruyorduk mantik ayni mantik ama program yapiyor maliyenin atamasi zor 100 kusurluk siniftan 3 yada 4 kisi atandi gerisi polis katip yada ben gibi mali musavir yaninda calisti
(424 puan) tarafından
Anladım canm. Maliye aöfe taşımak istedik olmadı yani örgüne yerleştiği içinde aoften 2. Üni başka bir bölüm okumak zorunda lisans olarak. Şimdi AÖF ten okursa Kamu yönetimi siyasal bilimleri mezun olduktan sonra idari yargı hakimligi sınavlarına girmek istiyor sence mümkün olablirmi
(6,153 puan) tarafından
Denesin sansinı cok az aliyorlar kamu yönetiminden belki sans yuzune vurur iyi bir puan cikarir olur
(424 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim. Sence açıktan hangi bölüm okusa idari yargı hakimligi sınavlarina girebilir. İdari yargı hakimligi sinavina da nasil hazırlık yapabilir bunun bilgisini verebilir misiniz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,102 puan) tarafından soruldu