0 oy
725 göst.
Aile kategorisinde (423 puan) tarafından
Sorum yukarda :)

46 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından

Aferim tutamadın şeyini dedim

Tuttumu dedi , patladı gitti :D

(766 puan) tarafından
Kondom patladı bizde :D
(402 puan) tarafından
Pekı sipral nerde şuan cıkardnz mı
tarafından
Evet canım hamileliği öğrendiğim gibi çıkardılar
(402 puan) tarafından
Kaç haftalıktı cıkardgnzda
tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam 6+3 haftalıkken öğrendim öğrendiğim gibi çıkardı doktor
-Reklam-
0 oy
(2,526 puan) tarafından
Beraber hastaneye gittik kan verdim aynı anda öğrenmiş olduk 
(423 puan) tarafından
Aynı anda o duyguyu yaşamakta güzel beraber mutlu oldunuz ilk hislerinizi beraber paylaştınız:)
0 oy
(13,552 puan) tarafından
Pasta aldım mumun yanına ultrason kağıdını koymuştum defne’de Efe de de pasta aldım zaten görünce direk anladı bu sefer
(423 puan) tarafından
Maşallah:)
0 oy
tarafından
Eşim benimle paylaştı hjhjhjhj

Eşime kan verelim mi dedim verelim dedi ama doktora hamilelik testi vermek istediğimi söyleyemedim hastayım ilaç yazabilir misiniz dedim sonra gebelik var mı dedi 8 gün geçikme var ama değilimdir dedim doktor ben riske atamam kan verin sonuç olumsuz olursa ilaçları yazarım dedi kan verdik öğleden sonra eşim sonucu almaya gitti giderken arkasından bağırıyorum ilaçları yazdır o kadar eminim negatif diye sonra eşim bağırdı hamileymissin buraya gelmen lazım gell diye bağırıyor hjhjhj ben eşimden öğrendim yani
tarafından
6 yıl sonunda olunca böyle heyecandan yani hepsi ❤️
(423 puan) tarafından
Yaa çok mutlu oldum adınıza hayat iste hic ummadigimiz anda ummadiginiz süprizler sunuyor
(423 puan) tarafından
Eger kucağınıza aldıysanız Allah sağlıkla büyütmeyi hamileliginiz devam ediyorsada saglikla kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin rabbim :)
tarafından
20 buçuk aylık :)
(423 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın:)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
İş yerindeydi aradım ağzına geleni saydım 
(1,239 puan) tarafından
9 aylık bebegim vardı çünkü cnm
(423 puan) tarafından
Olsun beraber büyürler Allah'ın bir hediyesi onlar ya :) peki eşiniz ne tepki verdi
(1,239 puan) tarafından
Şuan biri 4.5 diğeri 3 yaşında cnm ne çektiğimi bir ben bir allah bilir tabi rabbim sağlık versin gerisi boş geçer:) hiç hatırlamıyorum çok sinirliydim
(423 puan) tarafından
Allah bağışlasın:)
(1,239 puan) tarafından
Amin cnm sağol:)
0 oy
(8,274 puan) tarafından

Benim reglim gecikmişti eşime gelirken test al dedim direk eve geldi hemen yap hadi dedi yaptım ve pozitif gördük :D o günde çiğköfte yiyodum hiç unutmam hajsjsh

(423 puan) tarafından
Çok romantik olmuş:)
0 oy
tarafından
Oğlumda e yarışı test yaptım rüyamda gördüm 

Saat 2 Allah'ım çıktı net net  bebek karnimda 8 haftalık.olmus 

Korana bu arada 1 ay geciktim de zaten 

Uyandırdım su testi yapalimdiye daha yeni evliyiz 7 aylık falan 

Tamam dedi uykulu kutuyu açtı poşette testi çıkardı baktı sonra okudu diyorki dedi üstünde çift çizgi pozitif tek çizgi negatif ben gülmeye başladım baba oluyorsun aşkım dediim sabaha kadar uyuyamadık 

Kızımda da birgün canım çok sıkkın oğlumu uyutuyorum kalktım yanından gittim test evde çıkarsa çıkar çıkmazsa başka istemem dedim çocuk istiyoruz Allah'ım.yaptigim anda çift çizgiler açıktı oda 6 hagtalik ti 

Neyse eşimi aradım eve gel canım çantanın fermuarlı bozuldu dedim geldi bı açtı test patik şapka şok oldu
(423 puan) tarafından
Sağlıkla büyütün insallah evlatlarinizi:))
0 oy
(1,141 puan) tarafından

İlk oğlumu sabah ezanı test yaptım hissetmiş gibi eşim aniden uyanıp  napyosun dedi test yaptım dedim uzattım burda 2 çizgi var dedi eveeet dedim nasıl yani dedi yerinden fırladı sarıldı ağladı şükür namazı kıldı. Bu hamileliğimi de annen seni oynatmıyomu oğlum dedi artık ben onu değil o kardeşini oynatacak abi olmak kolay mı dedim ve eşim şok geçirdi:D

(423 puan) tarafından
Bazılarımız bende dahil çok düz ya bazı kadinlarda çok romantik böyle sürprizle falan söylüyorlar :))
(1,141 puan) tarafından
Ben içimde tutamıyorum ya sürpriz falan bekleyemem hemen söylemem lazım
(423 puan) tarafından
Bakmayın bende öyleyim ama böyle pozitif seyler okumayida severim :)
0 oy
(9,432 puan) tarafından
İkisindede aynı anda öğrendik beraber kan vermeye gittik öyle öğrendik. Ama geçen ayın ki evde testle öğrendim geldim hamileyim dedim çok sevindi sonra boş gebelik olduğunu anladık kürtaj oldum 
(423 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım allah diğer evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
(9,432 puan) tarafından
Amin teşekkürler canım
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Telefon ettim okuldaydı dedim ikinci kez baba oluyorsun canım. Aaa cidden mi hayırlı olsun yarim şimdi ek ders ile ilgilenmem lazım akşam görüşürüz bir şey lazım mı dedi yogurt al yiğido dedim kapattık :) düz insanız çok şükür elhamdülillah ahahsh :D
(423 puan) tarafından
Evet bazılarımız gerçekten dümdüz:)))
(12,650 puan) tarafından
Kız zaten planlıyorduk hani olunca da gelmişiz binbeşyüz yaşına ne sürprizi :)
(423 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsunlar insallah :)
0 oy
tarafından

Yemek yiyorduk masaya testi koydum ilkinde 

İkincide iş yerindeydi mesaj attım hamileyim diye inanmadı gittik test verdik :D

(423 puan) tarafından
Yaa ne güzel duygular:)
0 oy
tarafından
İlkinde o fark etti, adetim gecikince gitmiş 20 tane test almış. 18inde çıkmadı, 2sinde de silik çıktı.

Bunda da ben fark ettim, maşallah 25 senedir gününe gün olurum, olmadım. Yoldan gelirken eczaneye girip aldırdım nasıl ya diyor. 3 aylık bebemiz var. Beklemiyordum ben de, evde dursun diye aldırdım dedim ama arkadaşla birlikte yaptığımızda pozitif çıktı. Eve gelince masada gördü biliyordum ki dedi.

Sürpriz mürpriz yok, bam bam bam.
(423 puan) tarafından
Aa peki bişey diycem testlerde nasıl çıkmadı gebelik
tarafından
İlk gebeliğimdi, daha 1 aylıkmış herhalde o yüzdendir. Bir de yurtdışındaydım, testler değişikti. Türkiyedekiler gibi değildi. Belki onların tırt oluşundandır.
(423 puan) tarafından
İki haftalık gebelik bile çıkıyor aslında muhtemelen yurt dışında olmanız dan kaynaklı testler sorunludur ozaman
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Ayyyy tam bir karmaşa kaos yaşadık o gün akrabalar hala anlatır.

Adet günüm annem sehir disindan gelmis.

Eşimi eczaneye gönderdim ethol agri kesici ve ped aldı bana

Annem agri kesici içme sen gözlerin parlıyor senin sen bi test yap dedi.

Anne adet agrim var günüm bu gün saçmalama göz ne alaka dedim. O gün de dedemler yemeğe cagirmisti.

Eşime test aldirdim neden falan dedi dedim gözzzleeeeem parliyomuş annem yap dedi dedim ahdhsh

Yemeğe cikmadan testi yapayim da agri kesici iceyim dedim testi yaptim cift cizgi

Tuvaletten çıktım eşime çift cizgi hamileyim galiba ben dedim.

Taksi bekliyo hadi inelim artık dedi. 

Hiç bişey olmamış gibi taksiye bindik hala neden böyle bisey yasandi anlam veremiyoruz takside yolu yariladik esim taksiciyle muhabbette ben telefonda kedi tom oynuyorum. :) 

Test yapip hamile oldugumu ikimizde söyledigim halde farkinda degiliz hatirladikca sok oluyorum 

Taksici sizde kaç cocuk var dedi eşim de daha yeni hamile dedi sonra dondu. 

Bi sessizlik oluştu sonra ben hamileyim dedim 

Eşim sen hamilesin dedi yine bi sesizlik 

Arkasindan lannnnnn ciddddiiii cidddiiiii sen hamilesinnnn diye bi bagirdi arkasinsan ben ben hamileyimmmmmmm aaaaaa diye bagirdim.

Taksici şokta sosyal deney falan mı diye soruyor.

Eşim ağlıyor ben ağlıyorum ön koltuktan arkaya bana sarılmaya çalışıyor telefondaki kedi tom dediklerimizi burun çekmelerimizi tekrarliyor :) 

Indik dedemlere girdik eşimin rengi kireç gibi 

Bebeğimiz oluyor baba oluyorim diye agliyor 

Babannem hastaneden mi geldiniz diyor eşim takside öğrendikkkk diye bagiriniyor ajdhahsh

Aslinsa takside oğrenmedik o gün nasil bir gündi nasil bir pisikolojiydi hala anlam veremiyoruz sprial +geri çekilme ile korunuyorduk doğum kontrol hapina baslayacaktim adetkmi bekliyordum :)
(423 puan) tarafından
Yaaa :D benim ilk gebeligimde kan verdim test yaptım pozitifti vallahi inanmadik esimle iki hafta SONRA gittik adet olmuyorum diye esimde geldi benimle doktor gebesin gel kalp sesini bile duyabiliriz dedi bize orda jeton düştü sarilip ağladık ayni anda hem kan veriyorum hemde esim sülaleyi arıyor şimdi olsa kimseye söylemezdim ay heycan iste :D
(1,457 puan) tarafından
Anırarak güldüm takı spiral + geri çekilmeyi okuyunca
0 oy
(2,987 puan) tarafından
İlk gebeliğimi özele gittik kan verdik ıkı saat sonra çıkıcak dediler no verdiler eve geldik eşim işe gitti tabi eşim dayanamamış aramış sonra beni aradı aşkım gözümüz aydın hamilesin ☺☺☺çok gülmüştük o zaman
(423 puan) tarafından
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
(2,987 puan) tarafından
Amin canım okula bıle başladı ☺
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Hamile kalırsam şakalı sürpriz yapacaktım sözde, ama yapamadım dan diye söyledim yalan oldu sürpriz:D
(423 puan) tarafından
Ne gibi birsey vardı aklınızda:))
(3,893 puan) tarafından
Bizim eve çok kargo gelir. Genelde ben veriyorum siparişleri eşim seyrek verir.
Ayakkabı kutusu tarzı kutusu olan bi kargo kutusunun içine biraz sabit ağırlık koyup üstüne de testi sabitleyip belki yanına ce-e tarzı bişey yazıp geri kargo poşetine güzelce koymak. Eşime geldiğinde bi kargo geldi az önce getirdiler ne aldın falan deyip ona açtırmak. Bak bakalım derse ağırdan alacaktım o da görsün açılırken diye.
E 2.çocuk için olunca fazla romantik düşünemedim galiba:D
0 oy
(728 puan) tarafından
İşten gelmesini bekleyemedim WhatsApp'ta söyledim. Hastaneye gittim kapıda bekliyodu
(423 puan) tarafından
Yaaa :))
0 oy
(388 puan) tarafından
İlkinde farkında değildim halsizlik baş dönmesi vardı kanım mi düştü diye gittim eczaneden test aldım ilaç kullanırsam korunmuyotz bı zararı olmasn diye sağlık ocağında test yaptım baktım çift çizgi :-) eşim e gösterdim çift çizgiyi hamile değil misin böyle olunca ne oluyo demişti :-) doktora soralım dedik öyle öğrendik.ikincide eşim eğitimde idi 22 günlük.bizde tartismistik eşimle ertesi günü covid aşısı olacaktım olmadan bı test yapaym dedim korunmadigimz için pozitif çıktı.aradim saydirdim seni bosarim cocuklarimi da sana göstermem dedim çocuklarım deyince şaşırdı tabi :-) üçüncüde garibim uyuyordu işten gelmişti test yaptım büyük oğlumla verdim uyandırıp bı baktı sonra sırtını geri döndü yattı :-) adam ateş ölçer sanmış testi :-) öyle işte. 
(423 puan) tarafından
Hahahah bu çok iyiydi :D
(388 puan) tarafından
Öyle kuzum çok güzel ama ya Rabbim isteyen özellikle anneliği hak edecek her kadına tattirsun inşallah bu duyguyu
0 oy
(913 puan) tarafından

Geciktiğimi ve test aldığımı biliyordu zaten, sabah namaza kalkınca yaptım testi, o kalkıp ynaıma geldiğinde de test çubuğunu önüne koyup kaçtım :D

(423 puan) tarafından
Ne tepki verdi :)
(913 puan) tarafından
Bi Allaaah nidası yankılandı önce odada, sonra arkamdan geldi :)
(423 puan) tarafından
Yaa çok güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın:) evladınızida saglikla büyütmeyi nasip etsin
(913 puan) tarafından
Amin bacım Allah razı olsun cümlemizin umarım :)
0 oy
(1,541 puan) tarafından
İlk heyecanimin içine edildiği için 2.gebelikte testi kendi aldı arayıp söyledim heves meves kalmadığı için birsey yapamadım:/
(423 puan) tarafından
Aa neden dinlerim yazarsanız:(
0 oy
(561 puan) tarafından
Kan vermiştim zaten e nabizdan baktım aaa hamileyim galiba diye bağırdım yanımdaydı zaten planlıydi sürpriz olmadı:)çenemi tutamıyorum ki
(423 puan) tarafından
Ah ahh :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
0 oy
21 cevap 2,043 göst.
26 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Alinisa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 109 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde MARMELAT -_- (587 puan) tarafından soruldu
0 oy