0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (524 puan) tarafından
İlk haftalarda aşırı istah olurmu ben yemek yerken daha sonra ne yerim diye düşünüyorum ve asla yemek yiyemeyen azıcık bile yediğimde midesi bulanan fazla kacirdim diyen biriydim şuan midemin kazandığını hissediyorum normalmi

7 Cevaplar

0 oy
(1,559 puan) tarafından
Sofrada yediğim yemeğin tabaklarını mutfaga götürürken sanki hiç yememis gibi sanki saatlerdir açmışım gibi içim kazınırdı guruldayacak derecede hissederdim resmen 5 sene once bu yuzden post acmistim hamilelik bölümünde yemek yedikten saniyeler sonra acliktan gozum kararacak gibi oluyor normal mi bu diye :) 
(524 puan) tarafından
İlk haftalar bulantı olması gerekmiyormu yaa bir bendemi tuhaflık var resmen icimi kaziyorlar :D
(1,559 puan) tarafından
Bak bide neden bulantim olmuyor diye post acmistim bir gün hafif bulantim basladi boza içtim iyi geldi sonra belirtiler bulanti kesildi doktorumu arayıp ben boza içtim mide bulantisi yanmasi tüm belirtilerim geçti hocam sanki hamile degilim bisey olmamistir demi demistim gülme krizine girmisti ilk haftalarim cok karisik gecti ya sanirim sende de öyle oluyor :)
(524 puan) tarafından
Yani normal çok sagolun kadın olmak delilik ya  hormonlarımız bizimle halay cekiyor :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Normal valla canın çekmesin diye söylemecegim ama ben neleri art arda yiyordum bir bilsen :D 

(524 puan) tarafından
Bulantimin olmasi gerekmiyormu yaa icimi kaziyorlar sanki :D anlam veremiyorum
tarafından
Mide bulantım benim 9. Haftadan itibarendi siye hatırlıyorum
(524 puan) tarafından
Erken olduğu icin olabilir diyorsunux
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
İlk hafta su dahi içermeyen ben guruptan ayrıldı 
(524 puan) tarafından
Gecmis olsun :(
0 oy
(945 puan) tarafından
Bende ayni böyleydim :)
0 oy
(301 puan) tarafından

Bisey diyim mi çok garip şekilde 1 haftadır bunu yaşıyorum yemin ederim 

Benim 7 kilo fazlam vardı diyetisyen eşliğinde 10 kilo verdim verdim ben hala daha diyeti tam bırakmadım dedjm bari başlamışken 2 daha vereyim  aylardır o kadar alışmışım aç kalmaya asla canim çekmez bisey modum harika derken 1 haftadır ya uyanır uyanmaz aklımda yemek sürekli yemek istiyorum asla kesmiyor hiç bisey ama kendimi diyet yüzünden frenliyordum bu defa ağlıyorum acim diye:D 2 gün önce tesadüf eseri kan verince hamile olduğumu öğrendim 2 adet tarihine hala 2 günüm var benim aşırı yeni bir gebelik boyle bisey olamaz yani 

Psikolojik diyeceğim ama gebelik haberi de beklemiyordum aksine bu ay şu 2 kilomu vereyim diye daha moda girmiştim asla inanamıyorum daha bebek oluşmamış bile bu nasıl oluyor ama hormonal bisey galiba 

0 oy
(890 puan) tarafından
15 haftalık olduk daha şu 1 haftadır yemek yiyebiliyorum desem :( ne karnım ar daha ne birsey. Kilo alacağıma zayıfladım afedersin ilaç kullanmama rağmen sabahtan akşama kadar bazen geceleri bile banyodan çıkamadım bulantidan. O yüzden ye yiyebildiğini afiyet olsun şifa olsun sana da bebeğe de inşallah 
0 oy
(83 puan) tarafından
Ben daha yemeği yerken acıkıyordum hahahahaha kocamın şok oluşu. Önünde yiyorsun ya diyordu bana. Bende bunlar beni doyurmaz diyordum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu