0 oy
205 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (388 puan) tarafından
Kızlar 33+1 haftaligim inşallah 37+3 de sezeryan olacağım.pratik çıkarıp isitabilecdgim aparatifler var mı?difrizi doldurmaya çalışıyorum doğum olmadan.Nohut, kurufasulye taze fasulye haşlayıp koydum.bide tavuk kıyma posetleyip koydum köfte pilav yapmak için.yarin da sigara böreği saracagim inşallah 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,563 puan) tarafından
Poğaça kurabiye de yapabilirsin 
(388 puan) tarafından
Kurabiye aklımda kuzum bizimkiler poğaça yi hiç sevmiyor ya :-(
(5,563 puan) tarafından
Doğrudur canım yiyeceğiniz apararıf olması tabi daha iyi olur
-Reklam-
+1 oy
(7,751 puan) tarafından
Ben yemekleri pişirip kavonoz yapıp dolaba koydum bir ay öyle idare ettim . Aynı menemen gibi hazırlanıyor sadece ılıyınca dolapta saklanıyor 
(388 puan) tarafından
Bende olmadı öyle yapayım patlıcan yemeğini kuzum başka hangi yemekleri yapabilirim isitabilecdgim
+1 oy
(8,197 puan) tarafından
Sarma da olur 
(388 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benm bunu yapacağım inşallah eşime yaprak aldıraym bi
+1 oy
(4,280 puan) tarafından
Sarma atabilirsin, kek atıyorlar ben onu hiç denemedim. Poğaca atabilirsin 
(388 puan) tarafından
Keki ilk defa duydum ama sarma fikri güzel canm eşimde seviyor hem yaprak bulursak aldiraxagim inşallah pogacaui da düşündüm ama sevmiyorlar ya :-(
(4,280 puan) tarafından
Salamura var canım bu baharatcilarda oluyor oraya bakabilirsiniz. Poğaca sen seviyorsan kendin icin yap bebekler bazen durmaz o yüzden yemek yapmaya fırsat olmuyor en azından onu ısıtıp yersin
+1 oy
(12,845 puan) tarafından
Sulu kofte yiyosaniz koftelerini yap at. Sogan dogra at prstik oluyo. Hemen sogani kavur patates dogra kofteler hazir. Kayinvalidem bana patlican yapti kavanoza cok guzel oldu. Patlican yerseniz. Köfte yap at hemen hazir cikar kizart. Ispanak pirasa yika dogra at hemen pratik oluyo pisirmesi. Kek attim dilimleyip. Kabak rendeledim dogradim attim hep. Dolmalik biber bosalttim yikadim attim bi iç yap hazir yemek. Bide doguma yakin yaptigin yemeklerden hemen kaynakken kavanoza kapat konserve oluyo. Sonra aç isit
(388 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benm tarifler için birşey soracağım dolmalık patlıcanları içini oyduktan sonra tuz falan katıyor musun yoksa öyle mi buzluğa katıyoruz?sulu köftenin de tarifine netten bir bakaym canm
(12,845 puan) tarafından
Dolmalik biber koyuyorum canim ama patlican hic koymadim. Patlicani şey yapti kaynanam. Kup kup dograyip kizartti biberleri.biraz kavurdu. Domatesle pisirip kavanozladi. Brn sogukta acip yedim hosuma gitti. Ama istersen soganla kiyma kavur ustune dök isit yemek oluyo hazir
(388 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benm öyle yapayım olmadı hem dediğin gibi kiymalisi güzel oluyo patlicanin
+1 oy
(576 puan) tarafından
Kek, poğaça filanda yapabilirsin. İkramlık istiyorsan. Ben pişirdiğim yemekler fazla olunca bile atıyorum dondurucuya. 
(388 puan) tarafından
Yok kuzum ikramlık yapmayacağım onun için lokum falan birşey alacağım.esim çocuklar im icin yapacağım keki de yapcam inşallah kafaya koydum keki severim  eşimle çocuklarda sever pogacayla pek aramış yok ama
(576 puan) tarafından
Kıymayı köfte olarak yoğurup şekil verip o şekilde koyabilirsin. Yada pişirip dondurucuya at çıkarınca sadece ısıtırsın şekil verip pisirmekle uğraşmazsın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (251 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 334 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysedemir42 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 396 göst.