0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (6,059 puan) tarafından

Amcamın kızı bebek hediye etmişti bana dünyalar benim olmuştu. Çok sevinmiştim.  Hala unutamıyorum :)<3

31 Cevaplar

+1 oy
(20,207 puan) tarafından
Dedem bana oyuncak bebek almıştı 
(6,059 puan) tarafından
Ne guzel
-Reklam-
+1 oy
(16,566 puan) tarafından
Okulda verilen Barbie 
(6,059 puan) tarafından
Ne güzel işte
(16,566 puan) tarafından
Ailemden hatırladığım güzel bir oyuncak anım olsun isterdim o yüzden sanırım oğluma her şeyi almak istiyorum ( doyumsuz etmeden tabi )
(6,059 puan) tarafından
Şimdi ki cocuklar maalesef doyumsuz yaa. Hemen hevesleri geciyor
(16,566 puan) tarafından
Yok kız maşallah deyim benim oğlum tok gözlü ha iyi oyuncaklar istiyor mu istiyor ama duracağı yeri biliyor
(6,059 puan) tarafından
Bnmkide öyleydi.  Bakalım diğeri nasıl olacak .inşallah abisine çeker: D
+1 oy
(398 puan) tarafından

Babam Ankara'ya tedaviye gidiyordu gelirken bana eşofman takımı ve minik peluş köpek getirmişti en güzel hediyem onlar ❤️ şimdi kızım oynuyor o hav hav la :)

(6,059 puan) tarafından
Ne güzel saklamissin
(398 puan) tarafından
Arkadaşlarımdan aldığım hediyeler bile duruyor kızım oynuyor 2003 te alınan şeyler :))
(6,059 puan) tarafından
21 yill olmuş: D
+1 oy
(2,490 puan) tarafından
Parlak şekerler vardı o
(6,059 puan) tarafından
O zamanın abur cuburlari bile farkliydi
+1 oy
(766 puan) tarafından

Hobby çikolata alırdı dedem hep.<3

(6,059 puan) tarafından
Ahh dedeler
+1 oy
(96 puan) tarafından
Babam bana siyah kol saati almıştı. İşten geldi gel bakayım elimin içinde ne var dedi elini yumruk yapmıştı saati içine saklamış ben de çok merak ettim elini bir açtım saat.. çok sevinmiştim. Şimdi düşünüyorum da bu ufak şeyler bile bizi sevindirmek için yetiyormus yıllar geçse de o anı hatırlıyorz şükürler olsun 
(6,059 puan) tarafından
Aynen hatırlamaya bir animizin olmasi ne guzel
+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Babam bursadan porselen elinde mikrofon olan şarkı söyleyip dans eden mavi elbiseli çok güzel bir bebek almıştı onu unutamıyorum ☺️ abim Fransa'dan walkman almisti o da unutamadiklarimdan ☺️ bir de babam ablam ve benim icin karnelerimizde takdir belgesi olunca kapımıza büyük demirden koltuklu bir salıncak yaptırmıştı hediye olarak, hala var memlekete gidince oğlumu sallıyorum ☺️  bir arada babam Van'a gidiyordu ben de gelicem doye tutturmustum orda gezerken mp4 calar görmüştüm fotograf falan ceken modellerdendi, cok begenmistim. Babam cebindeki son para ile bana onu almisti, o dükkanın sahibi de bana küçük bir ramazan risalesi hediye etmişti, sana bunu hediye ediyorum ama söz ver mutlaka okuyacaksin demişti☺️ heralde en çok bunlara sevinmisim ki bunlari unutamıyorum ahahah ☺️☺️
(6,059 puan) tarafından
Amin inşallah
(7,674 puan) tarafından
Biz de Bursa da oturuyorduk babam Fransa'dan aynı tarif ettiğin gibi çok güzel bir bebek getirmişti tesadüfe bak  :)
(1,542 puan) tarafından
Biz de bursadan memlekete geri taşınmıştık babam ara ara gider her gittiğinde de kasa kasa bursa şeftalisi ve oyuncakla dönerdi ☺️☺️ ama bu benim de aklımda unutulmaz bir anı olarak kaldı☺️ canları sağ olsun her daim yanı başımızda olsunlar inşallah ❤️
(7,674 puan) tarafından
Amin Rabbim yokluklarını göstermesin onlar bizim canlarımız ❤
(1,542 puan) tarafından
Amin amin amin canım❤️
+1 oy
(16,898 puan) tarafından

Yemek kaşığı <3 hala duruyor onunla yemek yiyorum :)

(6,059 puan) tarafından
Değişik hediyeymis: D
(16,898 puan) tarafından
Evet biraz öyle. 4 yaşında falandım ama hatırlıyorum bayağı. Annem yemek hazırlıyordu babam da işten yeni gelmişti mutfağa çağırdı beni doğum günümdü. Elleri arkadinda sana bir sürprizim var dedi verdi kaşığı iyi ki doğdun dedi. O gün bu gündür o kaşık benimle. Evlendigimde getirmeyi unutmuştum sonra annemlere gidince babam kızım kaşığını götürmeyi unutma nesilden nesile aktar dedi şimdi arada çocuklarım kullanıyor :)
(6,059 puan) tarafından
Ne güzel işte.  Geçmişten kalan biseyi saklamk o anı tekrar yaşamış gibi olmaktir
(16,898 puan) tarafından
Aynen öyle.
+1 oy
(4,546 puan) tarafından
Annem ablami abimi beni birakip istanbula gezmeye gitmişti daha dogrusu kaçmıştı 

4-5 yaslarindaydim geri dondugunde bana bi bebek almis garajdan.hep bez bebegim vardi ona sevinmistim ama annemin bizi birakmamasina daha cok sevinmistim :(
(4,546 puan) tarafından
Annemin psikolojik sorunlari vardi zaten kacip kacip giderdi hic arapca bilmemesine ragmen duvarlara arapca harfler yazardi babami bicakla kovalardi
(6,059 puan) tarafından
Suan nasil
(4,546 puan) tarafından
Babam rahmetli oldu annem baskasiyla evli onuda begenmiyor kusur buluyor ama daha iyi hala ergenlikten cikamamis gibi benle yarisiyor
(6,059 puan) tarafından
Babana Allah rahmet eylesin.
(4,546 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun
+1 oy
(2,523 puan) tarafından

Babam ayı almıştı evlendim 2 evladım o ayıyla onlar oynuyor şimdi :D

(6,059 puan) tarafından
Tasarruf iste :D
+1 oy
(572 puan) tarafından
Çantanın içinde plastik makyaj seti oluyordu ya hani ondan cok istiyordum bi sabah uyandım baş ucumda önce inanamadim sonra cok mutlu olmuştum ☺️
(6,059 puan) tarafından
Ben olsam rüya sanırdım: D
(572 puan) tarafından
Çocuk aklı işte sürsen sürülmez ne akilsa sjajs
(6,059 puan) tarafından
Heveslik yaa . :))))
+1 oy
(6,632 puan) tarafından

Hediye değilde babamin elinden tutup çarşıya giderdik istediğim herşeyi alırdı o beni çok mutlu ederdi ki hala aynı hala bebek gibi çarşıya çıkarır istediğimi alır :angel:

(6,059 puan) tarafından
Ne güzel.  Onlar yaşlandığında da sen gezdirirsin
(6,632 puan) tarafından
Tabikiii rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah ❤️hiç bir şeyde hevesimi bırakmadı ben bu dünyada babamdan razıyım rabbimde ahirette ondan razı olsun :)
(6,059 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin
+1 oy
(461 puan) tarafından
Beni en mutlu eden hediye babamın bisiklet alması olmuştu. Hala hatırladığım da aynı sevinci hissederim içimde :)
(6,059 puan) tarafından
Ooo büyük hediye: D
(461 puan) tarafından
Evet gerçekten bir çocuk için çok büyük bir hediye.
+1 oy
(3,853 puan) tarafından

Annemin bana aldigi ilk kitap. Icindeki notu ile kitapligimda duruyo 1999'dan beri :)

(6,059 puan) tarafından
25 yıl olmuş vay beee
(3,853 puan) tarafından
Aynen, hala piril piril  Cocuguma bile okudum :)
+1 oy
(2,769 puan) tarafından

Eskiden büyük bebekler çok meşhurdu pahalıydı baya . Babam annem oyuncakçıya götürüp ordan seçtirmişti kızıl saçlı büyük nerdeyse boyum kadar vardı en sevdiğim en mutlu olduğum.. evlendikten sonra getircektim ama babamın karısı çöpe koymuş :'(

(6,059 puan) tarafından
Keşke erken davranıp sahip çıksaydın.
(2,769 puan) tarafından
Maalesef evlenmem olaylıydı zaten .bide hiç atacağı aklıma gelmezdi duran bebeğin ne zararı vardı sanki
(6,059 puan) tarafından
Eskiyi hatirlatir diye atlmistir belki
+1 oy
(305 puan) tarafından
Hiç kimse hediye almadı hatırlamıyorum 
+1 oy
(839 puan) tarafından
Hiç hediye almadim
0 oy
(212 puan) tarafından
aa hiç unutmam doktor seti vardı onu aldığımda çok heycanlanmıştım. annem almıştı. bide 3lü küçük bebeklerden almışlardı onlarda da aynı heyecanı yaşamıştım
(6,059 puan) tarafından
Ne güzel işte
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Dedem bana konuşan bi papağan almıştı hatta öyle ki annemler onunla kaldırıldı beni "yaprak kalk çay pisti" derlerdi ve oyuncağım da onu 3 kere tekrarlardi maalesef eve gelen çocuklar kırdı yoksa çok isterdim saklayı
(6,059 puan) tarafından
Evlenirken goturseydin keske
(13,119 puan) tarafından
Bilemedim canım hep annemlerdeydi yakınızda. biri almıştır da diyemiyorum ama nereye gidecek
(6,059 puan) tarafından
Aynen. Yapacak bisi yok . Kızın saklasın kendi oyuncagini: D
(13,119 puan) tarafından
Oynamadığı ne varsa kaldırdım hepsini saklicam  :)
(6,059 puan) tarafından
Başka çocuk olursa oynar: D
0 oy
(1,441 puan) tarafından

Şöyle bir düşündüm de çocukluğumu da yaşamamışım ben hiççç:'(

Annem olmayınca demek ki oyuncak alanım bile olmamış.

Annem olmayınca büyümüşüm demek ki ben , beni kocaman görmüşler demek almamışlar hiç bana..

Düşünüyorum düşünüyorum ama yok. Oyuncağım olmamış hiç benim .

Sahi küçükken ne ile oynardım acaba ?

(7,674 puan) tarafından
Ah beeee gece gece üzdün  :((
(1,441 puan) tarafından
Özür dilerim canım ama bende üzüldüm işte. Beni de çok üzdüler. Şuan gözümün önüne geliyor iç çektttim
(7,674 puan) tarafından
Estağfurullah canım benim ne özrü çocuklar çocukluklarını doya doya yaşamalı kimse bu hakkı onların elinden almamalı.
(6,059 puan) tarafından
Burda annesinden şikayetçi birsuru kadin var . Post atıyorlar surekli
(1,441 puan) tarafından
@şukufe  haklısın canım ..

Kraliçe evet bende görüyorum ama yine de isterdim annem olsun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 304 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 340 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde senykll (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
0 oy
34 cevap 486 göst.
19 saat önce Aile kategorisinde Kralice55 (6,059 puan) tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,650 cevap

36,388 kullanıcı

...