0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (6,059 puan) tarafından

Amcamın kızı bebek hediye etmişti bana dünyalar benim olmuştu. Çok sevinmiştim.  Hala unutamıyorum :)<3

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadar çok oyuncak vardı ki hatırlayamadım
(6,059 puan) tarafından
En sevindiğin mesela
tarafından
Pandali çanta vardı onu gittiğim her yere götürürdüm
-Reklam-
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Babam Fransa da çalışıyordu oradan Fransızca şarkı söyleyip dans eden çok güzel bir bebek getirmişti hiç unutmuyorum. 
(6,059 puan) tarafından
Oo unutulurmu
0 oy
(809 puan) tarafından
Oyuncak bebek yurt dısından gelmişti

Bıberonu ve suluğu vardı su ıcınce çiş yapıyordu alt bezleri vardı 4 takım pıjama günlük gezmelik kıyafetleri vardı asjsjsjsj aşırı sevdıgım bır hedıyeydı yıl 2000 düşün yani :)) 
(6,059 puan) tarafından
Baya modern bir hediyeymis sonuçta yurtdisindan gelmiş
(809 puan) tarafından
Aynen canım birde köyde büyüdüm ben nerde öyle bebek onu bırak normal bebek ıcın sehıre carsıya gıtmek lazımdı yani oda ayda yılda gıden olursa
(6,059 puan) tarafından
Bende köyde büyüdüm şehir uzaktaydi. Zordu hayat valla
(809 puan) tarafından
Köyde olup ne yaptın de hıc birşey hayvanvılıl tarla bahçe annemler yapardı ama bana hiçbirşey elletmedıler sağolsunlar ama yınede köy işte herşeye her yere uzak mahrumiyet bölgesı gibi kışın hele soğuğu ayazı sobasız odalar buz amaaaan bırsey yalmasan da köy köy ya
(6,059 puan) tarafından
Kışın zor gercekten
0 oy
(337 puan) tarafından
Orta okuldaydim koy okuluydu ama on tane koyun cocuklarinin geldiği bir orta okuldu  büyüktü yani ve kalabalık tabi hepsinin durumu bana göre iyiydi en azından giyimden ayakkabılardan saclarindaki tokalardan belliydi ayabbim yoktu okulda durumu olmayanlara ayakkabı vermişlerdi ay bana da vermişlerdi kinetik siyah bir ayakkabıydi çok mutlu olmuştum bidefa kış çok cetindi bizim oralarda  servis köye giremediği için kardan dolayı yolum yarısını yürümüştük herkesin botları varken benim sporların alti delik olduğu için ayaklarım hep ıslanmıştı ve o soğuk ayaklarımi çok acitmisti o an çok üzülmüştüm 
(6,059 puan) tarafından
Bizde lastik ayakkabı giyerdik. Bazen çizme tabiki.
0 oy
(122,395 puan) tarafından

balerinli bi muzik kutusuydu :'(

(6,059 puan) tarafından
Eskiye göre degilmi
yok kiz degil
(6,059 puan) tarafından
Olsun . Hediyenin ucuzu pahalısi olmaz . Ben ilkten kar küresi diyorsun sandım karıştırdım: D
kar kurem varmiydi hatirlamiyom ama en unutmadigim hediyem balerinli muzik kutumdu☺️ elimle cevirip kurardim balerimde dans ederdi cok guzeldi yaa daha varmi acaba satiliyomuki
(6,059 puan) tarafından
Trendyoldan bak
0 oy
tarafından
Şöyle bi düşündüm de hiç bişey gelmedi aklıma 
0 oy
(2,871 puan) tarafından
Babam bana 100 lü toka almisti kutuda. Toplama tokasindan tut çıtçıtlı şekilli pembe hepsi birbirinden güzel tokalar ve kocaman kutuda çok güzeldi ah çocukluk ah
(6,059 puan) tarafından
Ne güzelmiş
0 oy
(1,672 puan) tarafından

Saatlere çok ayrı bir zaafım var babam her seferinde bana saat alırdı başka başka renklerde annem kızardı bukadar saati ne yapacak diye babam gene alırdı bide müzik kutuları çok seviyorum bitane hello kittyli okadar çok severdim ki camiye Kur'an okumaya giderdim giderken gelirken onu dinlerdim annem hep dalga geçerdi hem Allah Allah hem yallah yallah diye:D sonra hatim ettim diye abim bana tablet almıştı ya hepsi ayrı sevinç ayrı mutluluk ozamanki hediyeler daha anlamlı şimdi ne alsak da ne kendimiz mutlu olabiliyoruz ne çocuklarımız insanoğlu işte ahhh ahhhh:(<3

(6,059 puan) tarafından
Aynen
Eskinin tadı yok suan
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Eniştem ablamın kocası yani aynı zmnda kuzenim olur ne zmn başka bi şehre gtseydi çocuklarına hediye aldığı zmn bizde alırdı kocaman Bi bebek almıştı bna okdr sevinmiştim ki keşke saklasaydim
(6,059 puan) tarafından
Keşke...
0 oy
(84 puan) tarafından
Amcam bana bayramda takım elbise almıştı hiç unutmam çok güzel di..
(6,059 puan) tarafından
Hayırlı amca :D
(84 puan) tarafından
Aynen . Allah razı olsun ondan çok iyi bir insandır.
0 oy
tarafından
Ben 1e yada 2 ye gidiyordum o zamanlar pepe popülerdi tabi durumumuz yoktu alacak komşunun kocası ölmüştü emekli maaşı vardı sana eşimin hayrına pepe alacam oyna dedim Allahım gün saydım maaşı alsaydı yengem diye neyse aldı oynadım şarkı söylüyordu yürüyordu çok sevinmiştim namaz kılıyorum her aklıma geldiğinde dua ediyorum annem konuşmuş geçenlerde anlatmış kadın çok sevinmiş unutmamış mı ne kadar küçüktü aldığımda demiş 
(6,059 puan) tarafından
Allah razı olsun ondan
tarafından
Amin inşallah kızının kötü yolda olduğunu duymuştum çok üzüldüm kadın hiç haketmiyordu çok iyi birisiydi
(6,059 puan) tarafından
Allah kurtarsın çok zor
tarafından
Kadın istemediğini söylemiş kızını baya olay yaşamışlar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 304 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 340 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde senykll (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
0 oy
34 cevap 487 göst.
22 saat önce Aile kategorisinde Kralice55 (6,059 puan) tarafından soruldu

403,661 soru

12,093,895 cevap

36,388 kullanıcı

...