0 oy
142 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (206 puan) tarafından
25 aylık kızımın saçlarını doğduğundan beri kestirmedim .Resmen yay gibi kıvırcık bukleli çok güzel ama bukleli olduğu için kısa duruyor ve bağlayınca her yerden fışkırıyor .Ayriyeten saçları seyrek bazı yerlerde saç derisi görünüyor. Aktardan badem yağı aldım .Saç dipleriyle birlikte komple sürüp bekletip ertesi gün yıkayın ve sampuaninin içine 10 damla kadar biberiye yağı damlatın dedi .Sordum bir zararı olmazmış biraz önce badem yağını sürdüm yarın yıkarım .Var mı bu şekilde bebeğinin ya da kendinin Saçını gürlestiren  

4 Cevaplar

0 oy
(276 puan) tarafından
Tatlı badem yağı aldın değil mi. Bence 1 gün bekletme bebek o sonuçta ay Allah korusun bitlenmesin. Bence iki üç saat yeter. Hakiki zeytinyağı da sürebilirsin. Biberiye yağını değil de kendisini alıp demleyip öyle sıkıyolar saça bi araştır istersen. Benim kızımında saçları seyret bende uygulayacam da üşeniyorum:)
(206 puan) tarafından
Kız üşenme yap :) şöyle 4-5 yaşlarında belinde lüle lüle olsun istiyorum .Çok hoşuma gidiyor boyunun yarısı kadar saçla geziyorlar ya .Şimdi bağlayınca sıçan kuyruğu gibi görünüyor az gürleşse iyi olacak
(276 puan) tarafından
Hahahahahah bende kedi kuyruğu diyorum :) benimde seyrek bana çekmiş diyorum ama benim kızın saçları uzun omuzlarinin altında az ama olsun
-Reklam-
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Birberiye karanfil kürü de deneyebilirsin annem küçükken hep onla tarardi saçımı gür ve güçlü saçlarım var 
(206 puan) tarafından
Deneyeyim onu da araştırıp, çok teşekkür ediyorum ❤️
0 oy
(501 puan) tarafından
Valla yağ falan bilmem hiç uygulamadim 

Ama sağın solun saçını kazit gurlesir demesine asla kanma 

Ben kazittim bir sene erkek gibi gezmesini geçtim hiç sıklaşma falan da olmadı 

Düğünde seyranda ne kıyafet ne bişey yakıştı gören erkekmi dedi yakışıklı paşa dedi bir sene kendi kendime icerlenerek gezdim pişman oldum şimdi seyrek de olsa ne güzel uzun saçları olacakti
(206 puan) tarafından
Ah kıyamam kuzuma yaa sağlıklı olsun da uzar gider olmuş bir kere .Ben zaten kazit diyenlere aldırış etmedim daha doğrusu kıyamadım .Şuan öyle çok aşırı seyrek değil ama gurlesse de fena olmaz
0 oy
(8 puan) tarafından
Biberiye suyu. Aktardan biberiye alıp kaynattım ve bir sprey şişeye döktüm her gün kızımın saçına sıkıyorum gerçekten saçları uzadı ve gürleşti. İnternette hazırları da satılıyor ama gereksiz pahalı bence 
(206 puan) tarafından
Bir de onu yapicam öyleyse, çok teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 626 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu