0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kizlar namaz kiliyom allah kabul etsin ama bir turlu namaz dusunmuyom surekli aklim baska yerlerde surekli topluyom kndimi allah affetsin diyom yine 5 saniye snra baska seyler dusunuyom nasil asarim bu konuyu yaklasik 3 yildir kiliyom ama son zamanlarda hic kendimi namaza veremiyom

5 Cevaplar

+1 oy
(4,079 puan) tarafından
Aklınızda nerelerde mesela. Yeni namazda aklınıza farklı şeyler mi geliyor, yoksa namazı tamamıyla kılamamaktan mı bahsediyorsunuz. Tam olarak anlayamadım ben
(1,289 puan) tarafından
Mesela namazdan snra yapacagim isler.kim ne demis  bn ndn sunu demedim aksam gezmeye mi gtsem aksam ne yemek yapsam su nerdeydi bu nerdieydi surekli boyleyim
(4,079 puan) tarafından
Ee günlük rutinimiz değil mi bu? Hepimizde var bu sorular.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aa bak bugün bununla ilgili bişey dinledim sende dinle anlayacaksn 

0 oy
(2,684 puan) tarafından
Bende öyleyim namaz kılınca hep birşeyler geliyor aklıma,bide bende vesvese var sırf bu yüzden bırakmıştım yeni yeni başladım aşmaya çalışıyorum, namazın başını zor getiriyorum yani baslayamiyorum olmadı deyip tekrar tekrar başa alıyorum.
(1,289 puan) tarafından
Ayni sorun bendede var ama birakmiyom cok sukur allah kabul etsin aklima hersey geliyo dizi.yaptigim.yedigim. hersey
tarafından
https://youtu.be/gROiZGVF3ps?si=WjQT9ofMWHLtVUhB bak cnm bugün aynı şeyleri ben yaşadığım için tevafuk bugün izledim sende izle anlayacaksn
(2,684 puan) tarafından
Mutlu huzurlu canım Allah razı olsun senden içim çok rahatladı❤️
tarafından
Amin cnm inşaAllah Rabbim huzurdan ayırmasın inşallah bende yeni başladım böyle açıyorum iş yaparken dinliyorum çok iyi geliyor herkesi dinlerim ama içim mı sıkıldı Mehmet yıldız hayalhanem açıyorum içim rahatlatıyor İnanlı
0 oy
(2,811 puan) tarafından
Bende öyleyim yaa
(1,289 puan) tarafından
Allah hakkiyla killanlardan eylesin ins
(2,811 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(403 puan) tarafından
Bende de oluyo Allah affetsin inşallah. İstemsiz oluyo dalıyorum. Kılmaktan artık alışkanlık olmuş ya istemsiz bir şekilde duaların sırası bile belli otomatik okumuş oluyorum 
(1,289 puan) tarafından
Aynen oyleyim snra kndimi toplamaya calisiyom ama 5 saniye snra ayniyim onceden bu kadar dalmiyodum
tarafından
https://youtu.be/gROiZGVF3ps?si=WjQT9ofMWHLtVUhB izle cnm diğer arkadaşlarada attım bende öyleydim hamdolsun bunu bilince toparlıyorsn

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 683 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MerakliBoncuk (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gamzecsknn (1,245 puan) tarafından soruldu
+19 oy
33 cevap 664 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu