0 oy
795 göst.
Diğer kategorisinde (2,301 puan) tarafından
Kafayı yicem vallahi ya bu ne okula başlayınca düzene girer dedim ama yok 1.sınıfa giden kızım öğlen 1 de gidiyor akşam 6 da okuldan çıkıyor sonra evde ödev yaptırıyorum oyuncak oynuyor felan 10.30 da yatırıyorum yatağa ama bir sağa dön bir sola dön bir türlü uykuya dalamıyor hep bir hiperaktiflik halinde. Sabah 10.30 da kaldırıyorum daha mı erken kaldırsam bilemiyorum gerçekten hamileyim bende yoruluyorum artık. Oyun terapistine gidiyor kızım o da fayda etmiyor 

33 Cevaplar

0 oy
(12,237 puan) tarafından
sabah erken kaldır tabii ki
(2,301 puan) tarafından
Sabah erken kaldırmayı deneceyeğim çünkü bende kalkamıyorum :(
(12,237 puan) tarafından
gece 22 ile 02 arasında en fazla büyüme hormonu salgılanır. bu yüzden 10da derin uykuya geçmesi lazım. birlikte kalkın. brnim kız bebek tabi 7de dikiyor bizi ayağa :)
(2,301 puan) tarafından
Hamile olmasam valla kalkardım da hamile olunca insan gece uyuyamıyorum sabah da kafası kalkmıyor okadar erken :)))
(12,237 puan) tarafından
hamilelikte daha çok uyumak istiyor insan. kızın okula gidince yatarsın biraz
(2,301 puan) tarafından
Aynen öyle canım yarın sabah 9 da kalkıp kızımı kaldırıcam direk :))) gazzz geldii
-Reklam-
0 oy
(12,361 puan) tarafından
Sabah gec kalkiyo bence. Benimki 7 bilemedin ennn gec 8de ayakta. Aksamda 8.5da bayiliyo resmen
(12,361 puan) tarafından
O okuldayken sen uyursun kiz 5 saat yokmus zaten :) benim birakmamla almam bir oluyo bide evde bi tane daha var ne mumkun uyumak :)
(2,301 puan) tarafından
Ev işleri yemek VS yapıyorum kız o sıralarda :))
(12,361 puan) tarafından
Kiz hergun ismi yapiyosun yada kac saat. 5 saatim var yemek yap bazen temizlik yapma 2.dogunca çok ararsin valla ( nerden bildigimi sorma :D ) 2 saat yat uyu valla
(2,301 puan) tarafından
Ben inanıyorum ki kızım okulda iken bebişle koyun koyuna uyuruz 1 saat felan :)))
(12,361 puan) tarafından
Insallah uyurda uyursunuz :) benim 2.nin gecesi gunduzu karismisti 2 ay boyunca sabaha kadar ayaktaydi aksama kadar yatardi. Esimle vardiya yapmistik gece o bakardi sabaha kadar gunduz ben :D
0 oy
(9,584 puan) tarafından
Benimkide yeni yattı,
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Sabah 8den beri ayakta daha uyumadı kursa gidiyor diyeceklerim bu kadar
(1,471 puan) tarafından
Allah yâr ve yardımcın olsun zor hamileliklerim çok berbat geçti 9 küstüm hiç durmadan uyku zaten yoktu
(2,301 puan) tarafından
Evet canım öyle bel ağrısı ayrı miğde yanması ayrı sık idrara çıkma ayrı ohoo
(1,471 puan) tarafından
Onlar zaten kankimdi:D
(2,301 puan) tarafından
Ahahahha :))
(1,471 puan) tarafından
Rabb'im bir avazda soğutmayı nasip etsin
0 oy
(681 puan) tarafından
8.30 9 gibi yatağa götür daha erken uyur belki, sabah da ona göre biraz erken uyanır
(2,301 puan) tarafından
Ne bilim canım ya kendim de zorlanıyorum belim ağrıyor oturamıyorum o uyuyana kadar gece de kendim uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum
(681 puan) tarafından
Aslında yorulup uyuması gerekiyor ama oyun çocuğu işte geneli böyle canm oturur düzene
(2,301 puan) tarafından
Aynen öyle bende ona sinir oluyorum ya okulda hopppiidk doppidik koşturuyorlar sonuçta
0 oy
(591 puan) tarafından

Sabah 7 de kalktılari halde uyumalari 10:30, 11 buluyor laftanda anlamiyorlar :'(

(2,301 puan) tarafından
Belim tutuldu daha şimdi uyudu valla :(
0 oy
(14,491 puan) tarafından

10.30 a kadar uyuyan çocuk muuuu :)

Kinayayim da başıma versin benimkiler 7.30-8i bulmaz :D

(2,301 puan) tarafından
Ayy inşallah kınadığın başına gelir canım :)))
0 oy
(20,339 puan) tarafından
10 da yatar hepsi erken kalkan okan 
(2,301 puan) tarafından
Benim ki bir sağa dön bir sola dön zorla uykuya dalıyor valla
0 oy
(388 puan) tarafından
Bu saat oldu uyanık oğlum  uykusu yokmuş yaturamiyirz
0 oy
(11,295 puan) tarafından

10.30 da biz öğlen ne yesek diye düşünüyoruz :) öğlenci olması bişey değiştirmiyor ki çocuk dediğin erken yatar erken kalkar nasıl büyüyecek beyni gelişecek. Ve de ömür boyu öğlenci olmayacak alıştır şimdiden bence. Hamilesin zor biliyorum ama bebek doğunca daha zor ve bebek var uykusuzum yine diyeceksin 

(2,301 puan) tarafından
Haklısınnn valla canım yarın sabah 9 da kaldırıcam inşallah :)))
(11,295 puan) tarafından
Kaldırdın mı :))
(2,301 puan) tarafından
Evet canım kahvaltısını da yaptı 8.30 da kaldırdım :) ama bir öğretmen yorum yaptı sabah kalkan çocuk akşam verimli ödev yapamaz direk uykusu gelir felan dedi o açıdan da doğru haklı bilemedim valla ya
(11,295 puan) tarafından
Canım ödevini sabah da yaptırabilirsin. Öğleye dünya vakit var. Hem sabahları çocuk beyni daha aktif olur. Nasıl öğretmen miş öyle o. Sen bilirsin tabi senin çocuğun iyisini bilirsin
0 oy
(2,789 puan) tarafından
10 30 a kadar uykusu kaniyordur tabikide benimki sabah 8 de kalkar 8 45 okula giris oglen 3 cikis eve gelir yemek yer oynar bazen parka cikariz vs aksam 10da yatakta olur herkez
(2,301 puan) tarafından
Bende artık 9 da kaldırıcam canımm öyle deneyeceğim
0 oy
(477 puan) tarafından
Valla sen 10.30 da iyi koyuyorsun yatağa benim oğlan da anaokuluna gidiyor öğlenci gece 12 den önce gitmiyor yatağa. Önceden erken yatırırdım doğum yaptım tüm düzen kaçtı.
(2,301 puan) tarafından
Bende doğum yapıcam bende düzen kaçıcağından korkuyorum
(477 puan) tarafından
Valla gözünü korkutmak istemem ama ister istemez düzen kaçıyor. Sağolsun annem yanımda yardımcı ama yine de uyku düzeni şaştı. Gerçi benim bebeğim küveze alındı moralimiz çok bozuktu biraz o yüzden herşey şaşırdı. İnşallah senin düzenin kaçmaz birkaç gün erken kaldır ister istemez uykusu gelir akşamları.
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Biraz daha erken uyanmali cnm 
(2,301 puan) tarafından
Evet canım şimdi kaldırıcam mesela beni de yine uyku tutmadı zırt pırt tuvalete kalkmaktan
0 oy
(12,915 puan) tarafından
İyi de sabah çok geç kalkıyor ki canım neredeyse öğlen yani. 8 de uyandır kahvaltı yapsın oynayacaksa oynasın yazı alıştırması yapsın okula gitsin gelsin. Akşam sa 9.30 dedi mi yatak 
(2,301 puan) tarafından
Aynen canım şimdi kaldırıcam mesela zaten beni de uyku tutmadı tuvalete kalkmaktan
(12,915 puan) tarafından
Of ya o çiş mevzu ne sıkıntı 9 ay insan tuvalete mi taşınır :'(
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Bak benim kız şuan uyanık 4 e gidiyor akşam en geç 9 30 da uyumuş olur canım erken kaldır sen
(2,301 puan) tarafından
Aynen artık erken kaldırıcam canım sağol
0 oy
(542 puan) tarafından
Sabah 8 de uyanması lazım 10buçuk çok geç
0 oy
(842 puan) tarafından
Benimkıler en geç 9 da uyurlar sabah 7 de uyanırlarr
0 oy
(7,060 puan) tarafından
10 da yatıyor sabah 7.30da kalkıyor. 
(2,301 puan) tarafından
Bende şimdi kaldırıcam bundan sonra erken kalksın erkenden uyusun
(7,060 puan) tarafından
8de servise biniyorlar mecbur erken kalkiyor
0 oy
(659 puan) tarafından
9:30 yat saati bizde hafta sonu istedikleri kadar oturtr oynarlar karışmam ama hafta içi çizgimi biliyorlar 1. Sınıfız 
(2,301 puan) tarafından
Bende öyleyim canım sabah 10.30 da kaldırıyorum akşam 10.30 da yatırıyorum ama kızımın gözüne bir türlü uyku girmiyor bir sağa bir sola 2 saati buluyor uyuması. Ama şimdi artık erken kaldırıcam
0 oy
tarafından
On buçuk en geç kaçta uyur Allah bilir telefonu bıraksa hemen uyur ama bırakmaz babası da yok evde başı boş kalıyor bende bişe desem adım üvey anne oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 135 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seherl (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 175766 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 117 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seri (2,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 578 göst.