0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (2,427 puan) tarafından
Kafayı yicem vallahi ya bu ne okula başlayınca düzene girer dedim ama yok 1.sınıfa giden kızım öğlen 1 de gidiyor akşam 6 da okuldan çıkıyor sonra evde ödev yaptırıyorum oyuncak oynuyor felan 10.30 da yatırıyorum yatağa ama bir sağa dön bir sola dön bir türlü uykuya dalamıyor hep bir hiperaktiflik halinde. Sabah 10.30 da kaldırıyorum daha mı erken kaldırsam bilemiyorum gerçekten hamileyim bende yoruluyorum artık. Oyun terapistine gidiyor kızım o da fayda etmiyor 

33 Cevaplar

0 oy
(5,288 puan) tarafından
Benım kızım 7.30 da uyanıyo okula erken gidiyo yani bızde gece yatmayı bır düzene sokamadık 9.30 da yatağa gidiyo ama uyuması hemen olmuyo dün mesela tam uyuttum dedim cay koydum kalktı geldi benden kaçmaz sız çay içeceksiniz dimi demliği görmüş Ocak'ta☺
(2,427 puan) tarafından
Alla alla o saate kalkan çocuk akşama bayılması lazım direkt :))
(5,288 puan) tarafından
Yok anam benimkiler canavar gibi enerji bitmiyor ☺
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından

Canım sabah erken kaldırma akşam o saate kadar uykusu gelir son derslerden verim alamaz. Bırak uyusun sana zararı ne :) 

Yorumları okudum ekleme yapıyorum küçücük kız ne istiyorsunuz ablalarımm :) ben öğretmenim öğleden sonra dersim var şimdi uyandım. Uykum olsa 10a kadar da uyurdum. O çocuk son saate kadar perte çıkıyor zaten. Yapmayın etmeyin :)
(2,427 puan) tarafından
Aslında o da doğru akşam ödev olduğu zaman direkt uykusu gelecek :)
0 oy
(7,720 puan) tarafından
Sen dua et 10 buçukta uyanıyor benimki bugün 8 buçukta uyandı diye Allah'a şükür ettim  o saatte uyansa yemin ederim kalkıp göbek atarım (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) üstelik küçük kızım 7 buçukta uyanmasına rağmen. 

Normalde 6- 7.30 arası uyanırlar horoz gibi 
0 oy
tarafından
Düzene biner canm merak etme benm kizmda da sabah 7 de kalkıyor 8 de ders başlıyor öğlen 12bucukda ders bitiyor aksmlari en geç 9 buçuk da uyumuş oluyor 
(2,427 puan) tarafından
Benim kız öğlenci canım o yüzden sabah kaldıramıyordum 10.30 da kaldırıyordum ama biraz daha erken kaldırıcam artık
tarafından
Aynn dinç olur en azndan canım ☺️
0 oy
(766 puan) tarafından
Sabah 1030'da kalkarsa gece nasıl uyusun? En geç 8'de uyanmış olması lazım. Hem erken kalkarsa ödevlerini de yaptırırsın akşam yorgun argın yapmasından iyidir
(2,427 puan) tarafından
10.30 da çok geç bir saat değil aslında sonuçta okula gidiyor hopluyor zıplıyor haşadı çıkmış oluyor okuldan çıkınca sonra evde de oyalıyorum ben onu oyuncak ödev VS çok yorulmuş olması gerekiyor ama kızımda bir sorun var demekki
(766 puan) tarafından
Canım 10:30 çok geç saat normalde çocuğun akşam wn geç 10da uyuması gerekiyor çünkü büyüme hormonu o saatte salgılanıyor boyunun uzaması zekasının gelişmesi bu hormonal bağlı. Akşam en geç 10da uykuya geçmesi için de sabah 8de falan kalkması lazım. Geç kalkarsa geç uyur. Benim kız şuan uyudu mesela sabah da 7 7:30 gibi uyanır
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Benim ki anasinifi mesala sabah 7 gidiyo 12 de geliyo 1 gibi uyutuyorum aksam 9 yatiriyorum
(2,427 puan) tarafından
Benim kız da anaokuluna giderken sabah kalkıyordu akşama çok yoruluyordu ama şimdi işler değişti
(1,517 puan) tarafından
Erken kaldırmaya bak sabahları
(2,427 puan) tarafından
Aslında 10.30 da geç bir saat değil yine sabah olmuş oluyor okulda da bir okadar yoruluyor ama bilmiyorum hiperaktiflik çok herhalde
0 oy
(4,308 puan) tarafından
Gec kalkiyor haliyle gec uyuyor. Erken kalkip erken yatmasi lazim. Benim oglum tam gun aksam 9-9:30da en gec uyuyo. Sabahta 7:30da kalkar. Erken kaldir. Odevi aksam yerine sabah yapsin. Aksam yesin dinlensin uyusun. Yani ben olsam oyle yapardim.
tarafından
Düşüncenize pek katılmıyorum çocuk sabah kalkıp ödev yapacak bide okula gidiyor orda yapacak sıkılır bence ya eve geldiğinde dinlenir eder ondan snra ödevi yapilir 6 da geliyor eve bir saat evde dinlense 7 gbi ödevini yapsa vakit kalıyor yine annesi alstirir erkenden uyur yine
(4,308 puan) tarafından
Sizin dediginiz gibi de cocuk butun gun ders gorup yorulup yapmak istemiyo :) sabah dinc sekilde daha rahat olur bence ya da bi kismi aksam bi kismi sabah diye bolunebilir eger erken yatirmak istiyosa.
tarafından
Aynn canm oda olabilir ah ah çocuklar işte dertleri bitmez ☺️
0 oy
(19,654 puan) tarafından
Kızım 14 aylık. Gece 12 gibi uyur. Sabah 10 gibi uyanır. Oğlum gece 12 gibi uyur sabah 8 gibi kalkar. İkisinin de gündüz uykusu var. 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Oglm 3,5 yasnda sabah 7 de kalkıyor ana okuluna gidiyor , 12 de geliyor sanki enerji.patlamasi var yerinde duramiyor elli kere babaanneosne gidip geliyor ev 2 adım mesafede 6 da pert oluyor ama bn 8,5 9 gbi akşam uykusuna yatiriyorm yoksa 1 saat uyur bu sefer gece uyuyamiyor
0 oy
(1,553 puan) tarafından
10 30 da değil en geç 9 da yatağa girecek ki sabah erken kalksın 
0 oy
(431 puan) tarafından
5 sınıf olan oğlum 9 da yatar, 12 sınıf kızım 8 gibi yatar ,3 yaşında kızım 12 yatar 
0 oy
(6,389 puan) tarafından
Kız benimkiler sabah 06 da kalkıyor gece 8 olmadan uyuyorlar 4-2 yasindalar öğrencim yok
(2,427 puan) tarafından
Sabahın 6 da ben kalkmam canım ne işim var o saate sanki :))
0 oy
(1,875 puan) tarafından
Belki de yorgunluktan uyuyamıyordur.

Sabahları da erken kaldır canım. Öğlene kadar uyumasına müsade etme
(1,875 puan) tarafından
Kız nasıl normal öğlen işte ahahaha:)))

Sabah 7 de 8de kalkınca bana öğlen oluyor:)
(2,427 puan) tarafından
Alışmışsın canım ondandır :)))
(1,875 puan) tarafından
Mecbur alıştım , alışmak zorunda bıraktı sağolsun evlatlarım beni :)
(2,427 puan) tarafından
Bende alışırım 1 ay sonra bebiş olunca mecbur devamlı erken kalkıcam :)
(1,875 puan) tarafından
Hayırlı doğumların olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 158 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 51 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 175766 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 124 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seri (2,097 puan) tarafından soruldu