0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda kızlar. Öncelikle ben 28 haftalık ağır  preeklampsi sonucu erken doğum yaptım kızım 3 aya yakın yoğun bakımda kaldı. Eşimin ailesi bitliste biz istanbuldayiz. Hep aradılar ama bebegi görmeye gelmediler. Kızım 2 ay sonra 1 yaşına girecek hala görmediler biz yaşlıyız siz gelin diyor haklı mı sizce. Eşim sizin gelmeniz gerekiyor önce diyo bence haklı. 

9 Cevaplar

0 oy
(10,910 puan) tarafından
engelli değillerse gelmelilerdi bence şimdiye kadar

tamam mesafe uzak, uçak yolculuğu da belki korkutur ama torun bu
tarafından
Yok canım turp gibiler. Eşim diyor babam isterse gelir.
(10,910 puan) tarafından
ben bozulurdum. ben de preeklemsi yüzünden erken doğum yaptım ama seninki kadar ağır değil, 35te doğurdum bebeğim daha az küvezde kaldı. bunda bile destek aradım hep, hiçbir şey yapmasalar bile varlıkları yetiyor. destek çok önemli
tarafından
Çok zor günlerdi insan destek istiyor. Ben çok yalnız kaldım sezeryan olmuştum bide eşim 5 gün kaldı sadece ise gitti sonra. Hep tektim annem hasta kardeşime bakıyordu kız kardeşim ablamla dönüşümlü kaldı gece gelip uyudular sadece.
-Reklam-
0 oy
(12,035 puan) tarafından
Ne kadar yaslilar mesela. Benim dedemle anneannem gercekten yasli insanlar elleri ayaklari tutmuyo artik 86 ve 84 yasinda insanlar. Ama annem mesela 61 yasinda atlayip gelmezse ayip yani
tarafından
Kaynanam 50 vardır kayinpeder de en fazla 55 60 ama yaşlı durmuyor
(12,035 puan) tarafından
Kiz gencler nereleri yasli Allahaskina. Yerinde olsam gitmezdim goturmezdim esinde arkanda zaten
tarafından
Doğru canım zaten eşim tepkili onlara. Bazen konuşmuyor babasıyla böyle yaptığı için
0 oy
(533 puan) tarafından
Benim eşimin annesi babası aynı gün yada bi gün sonra çıkıp gelirlerdi, tuhaf sizinki gerçekten 
tarafından
Söyleyince ben yaşlıyım köyde işlerim çok siz gelin diyorlar. Çocuk 1 yaşına girecek hala bahane.
(533 puan) tarafından
Kaç yaşındalar
tarafından
Kaynanam 50 vardır tam bilmiyorum kayinpederim 55 60 vardır
(533 puan) tarafından
Sıkma canını esin için daha zor, gitmek istiyomu ailesini ziyarete sende diyebilirsin gidelim diye annesi babası sonuçta canım hatalı olan onlar ama, cahil kafası biraz kirilacaginizi bilmeleri gerekiyordu çok düşüncesiz davranmışlar
tarafından
Eşim onlar gelmeli önce diyor. Ben biz gidelim dedim birkaç defa
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Ahh keşke nasip olsa cainin verirler Allah razı olsun onlardan
tarafından
Ne güzel şanslısın canım
(1,358 puan) tarafından
2.de güldü şükür canim
tarafından
Çok şükür canım
0 oy
(751 puan) tarafından
Yani doğuma gelemeyebilirler, onlar gelemediği için tabi gerçekten geçerli bir sebepleri varsa siz götürebilirsiniz. Ama bir sene torun görmeye gelmeyen insana şimdi büyük konuşmayayım da, ben babaanne dede demem çocuğuma da dedirtmem. 
(751 puan) tarafından
Siz mi gidecekmişsiniz beraber? Nerede yemek yapan yokmuş anlamadım ben orayı
tarafından
Yok canım. Kaynanam ve görümcem bize gelmek istiyorlar. Kayinpederim izin vermiyor onların gelmesine. Yemek yapan yok diyor bahane işte
(751 puan) tarafından
Ya kayınpederin de tuhaf, hadi hanım torun görmeye gidelim diyeceği yerde. Çok isteseler sırayla gelirler yine gelirler. Eşin üzülür tabi ki, ama sen de çok yumuşatma eşini, küsten barışan tatlı olur derler, anacı olup çıkmasın.
tarafından
Ben küssünler istemiyorum da eşim küsüyor babasına haklı ama ne olucak bilmiyorum
(751 puan) tarafından
Kendi aralarında çözmeleri gereken birşey ama bu
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Bizimkiler işten izin alıp ben doğum yapana kadar hastaneden çıkmadılar sonra da ben çıkana kadar her gün geldiler. Tabi sonrasında eve hiç gelmediler :D
tarafından
Hastaneye gelmişler ne güzel. Eve neden gelmediler canım
(2,482 puan) tarafından
Kaynanam gelmez bize kültür farkı var benim memleketim farklı onların yaşam tarzı gibi bi yaşamım da olmayınca ne yemeklerimi yer ne evime gelir :D kaynım evlendi eltim akrabası evinden çıkmaz jfhdhdhs
tarafından
Anladım canım. Kültür farkı olunca normal böyle. Ben Bingöllüyüm rahmetli eniştemin memleketi orduya gitmiştim onlara ayak sağlamıştım ama büyükler için zor
(2,482 puan) tarafından
Aynen öyle yemek farklılığı filan zor oluyor. Aynı yemek ama sırf yapılışı farklı diye yemiyorlar
tarafından
Evet canım
0 oy
(111 puan) tarafından
Esin haklı tabikide gelmeleri lazım 1 sene olmuş nerdeyse ve yoğun bakımda yatmış zor günler geçirmişsin çok ayıp etmişler 
tarafından
Doğru canım. Onlara kalsa siz gençsiniz siz gelin diyor. Aradiklarinda diyorum ama bebek  1 yaşına girecek hala gelmediniz
(111 puan) tarafından
Kendileri de yaşlı sayılmazlar bahane işte gelesi yoktur onların
tarafından
Evet canım ondan. Geçen kızım hasta olmuştu yoğun bakıma alındı aradı diyor ki kayinpederim. Buraya getirmiyorsunuz orda hasta oldu sizi dava edicem güler misin ağlar mısın
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Yani genclermis aslında, bebekle uzun yol daha zor. Benimkilerde gelmedi, yine de yaslidir diye biz götürdük. Ama yeri gelince lafi yediler, doktor kontrolune geldiler yanimiza, o zaman dedim demek ki istenilince gelinebiliyormus diye. 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Çok yaşlı yada engelli değillerse eşin haklı önce onlar gelip görmeli evinde 
tarafından
Yok canım turp gibiler
(2,377 puan) tarafından
Onlar gelmeli o zaman
tarafından
Dimi haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 593 göst.