0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (1,387 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar eski oturduğumuz şehirde bi ablayla tanıştık o zaman karı koca çiğköfte işi yapıyorlardi bizde gidip yaptıralım diyince bize ismarlamislardi yeni evliyiz diye şimdide onun kızı evleniyor bana davetiye atmış ama bizim tayin çıktı gidemem anlattimda durumu anlayış gösterdi ama ondan öncede ne görüştük ne çağırdı ne de cagirdm kızımda doğdu gelmedi samimide değildik açıkçasi ondan ben ne atsam ibanlarına eşim 200 at diyor ben 300 Atayım ya da 250 dedim ama bilemedimde yani eşim mi haklı yoksa ayıp.olurmu?

20 Cevaplar

+1 oy
(2,237 puan) tarafından
Çiğköfte ismarladilar diye kendini mecbur mu hissettin
(1,387 puan) tarafından
Evet ya hani onlarda para takamadik bari yemek yedirelim diye düşünmuslerdir diye düşünüyorum bence yoksa neden bana atsın ki onun karşılığını bekliyor muhtemelen samimiyetimizle yok açıkçası ben ne alaja dedim hatta kendi kendime
(2,237 puan) tarafından
İçin rahat etmeyecekse para at. Ben hiç sevmiyorum karşılık beklenerek yapılanları
-Reklam-
+1 oy
(751 puan) tarafından
Ay ben olsam uyuzluğuna ne kadarlık çiğ köfte yediysem o kadar para atardım. Nota da çiğ köfte için ellerinize sağlık der mutluluklar dilerdim. **** oluyorum böyle hareketlere 
(1,387 puan) tarafından
Ahahah canım attim 200 Tl eşim dediki belkide gerçekten ihtiyaclari vardır birşey olmaz at dedi attim yazmis sağol canım Allah razı olsun herkese selam söyle demiş kapatmış bende olur söylerim dedim görüldü atmış cevap vermemiş bildiğin bilerek davetiye göndermiş insanların gerçekten iyi olduğunu düşünüyordum çıkar için gelemeyeceğimi bile bile göndermesinde zaten istediğini anladım bilseydim o dk sağolun biz odemememizi yapalım deseydim bizde iyi insanlar zannettik saflık onlarda değil bizde
(751 puan) tarafından
Allah 200 lira için şu duruma düşürmesin ya.. Sen ayıp olur diye sus, adam parayla davetiye satsın:D göndermezsin diye de önden çiğköfte yedirsin
0 oy
(4,137 puan) tarafından
Bence bi mecburiyetin yok atmasan da olur yani atarsan da 200 yeter 
(1,387 puan) tarafından
Evetya 200 Atayım nerede gorucem ki daha bide bana atması aşırı saçma ben nerdeyim gelemeyeceğimi bildiği ve akrabasıda değilim ki bana atmadilar diyeyim de ayıp olsun
(4,137 puan) tarafından
Ya bence bütün rehbere göndermiş atmasan bile olur yani
(1,387 puan) tarafından
Hayır öyle dememiski dese göndermem zaten de ben dedim ki gelemem biliyorsun falan sen Iban at biz hediyemizi göndeririz diye tamam Atayim hemen dedi att bilerek dedim yani ayıp olmasin diye kaç gün bilerek cevap vermedim ne diyicek diye tekrar yazmış canım kusura bakma şimdiden çok teşekkür ederiz demiş atmam ama atayimda artık belkide gerçekten ihtiyaçları var 200 TL beni zengin de fakirde etmez
(4,137 puan) tarafından
Valla insanlar garip ya :D bence onu da zengin etmez fazlasını da bekliyorsa gerçekten daha da garip :D
(50,748 puan) tarafından
öldürseler iban atmam
(6,407 puan) tarafından
Yok artık şuan ben utandım :D
(1,387 puan) tarafından
Evet evet attim sağol Allah razı olsun dedi bilmiyorum valla tepkisiz kaldım esimde diyor bi cigkoftenin hesabida olmaz yani gonder 200 geç dedi birşey olmaz dedi gönderdim.bende
(635 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum bu tarz insanları yani asla iban atamazdım sanırım
(1,387 puan) tarafından
İşte canım kişilik karakter meselesi suç bizdeki o gün parasını verip gecicektik bizde ne bilelim iyi niyetli insanlar zannettik gerçekten bi cigkoftenin hesabı olmaz ya zaten biraz gecsin silerim nosunu belli olmaz bir daha davetiye falan gonderirir ugrasanam kendini yetiştirememis insanlarla
0 oy
(533 puan) tarafından
İçin rahat etmekse 200 at, yorumlara baktimda beklenti içerisinde sanırım 
(1,387 puan) tarafından
Evet canım sonra gönderdim hemen sağol Allah razi olsun selam söyle demiş daha gerisi yok ne yazmış ne etmiş hani herseyi gectimde madem samimide olmak istemiyorsun davetiye niye atıyorsun manyak mi ne
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Gidemedigim dugune birsey atmam acikcasi. Ibandqn gondermek tufah geliyor bana, mutluluklar dilerim.ha gonlunden kopmustur, sevdigin insanlardir atarsin o ayri
(1,387 puan) tarafından
Valla Iban atmadan önce samimide olmasaj iyi insanlar der gecerdim ama samimi iyikide olmamasim kim bilir daha neler beklerdi benden sadece bana değil herkese böyledir
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Yani samimi değil missin neden takı takma gereği duyuyorsun ki senin çocuğun olmuş kadın tenezzül edip gelmemiş hediye vs getirmemiş sen neden mecbur hissediyorsun ki 
0 oy
(386 puan) tarafından
Bence hiç gerek yok:))
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Bence atma canım muhabbetin yokmuş zaten ne gerek var ama çiğ köfte ikram ettikleri için karşılık olarak yollamak istiyorsan 200 yeterli 
0 oy
(121 puan) tarafından
Bu kadar samimi olmadıysam takmam ya bi çiğ köfte için takı takılmazki uzaktan akraba bile değil yani 
0 oy
(3,840 puan) tarafından
200 en fazla. Bi daha görmeyeceksen 100 bile olur. O nasıl muhabbet öyle iban attım şimdiden çok sağol falan hey Allahım
(50,748 puan) tarafından
10 lira atmalik bir muhabbet insan utanir iban atmaya ben olsam gondermezdim
0 oy
(768 puan) tarafından
Anacım bir kere çiğ köfte ısmarlamışlar, gidip gelmemiş görüşmemişsiniz bile. Bence hiç göndermene gereknyok. Aslında hiç samimiyetiniz yokken size davetiye vermesi de saçma. 
0 oy
(50,748 puan) tarafından
iban mi yolladi
(1,387 puan) tarafından
Evet evet kızının ibanini yolladi canim
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Yemeksepetinden bir kilo çiğköfte ısmarlayın:)
(1,387 puan) tarafından
Kız Allah seni ya valla aslında diyicektim abla inanın nedeni çiğköfte yedirdiniz diyemi diyicektimde sonra eşim dedi boşver gönder belkide ihtiyaçlaei vardr dedi
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Yerinde olsam atmazdim
0 oy
(1,567 puan) tarafından
200 çok bile bu karakterdeki insanlara 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Bence herkese atmıştır size de atmıştır karşılığı için attigini düşünmüyorum siz de mecbur hissederek değil bir tuzumuz olsun çorbada diyerek gelin damada hediye maksatlı gücünüzce birsey atabilirsiniz. Ibanlari sizde önceden mi vardı yoksa ibani kendileri mi attilar
0 oy
(141 puan) tarafından
Ben oksam gönderirim parayi
0 oy
(6,407 puan) tarafından
Lütfen atma ya şu insanların utanmamazlığına şaşırıyorum vallahi ay
0 oy
(13,429 puan) tarafından
Ben göndermezdim kuzenimin oğlu evlendi ona bile göndermedim ne o ne ailesi gelmedi hediyede göndermediler :) 
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm onlar bir iyilik etmişler sizi de yakın görüp çağırmışlar.cocugun olmuş gelmemiş sende gitmeyiverirsun ha para atmaya gelince gönlünden geciyorsa at.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 163 göst.
13 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Bilmemmmmmii (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 301 göst.
29 Şubat 2024 Aile kategorisinde Fato11 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 777 göst.
30 Mart 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Sekerportakali (2,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 163 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 2bebisinannesi (82 puan) tarafından soruldu

403,397 soru

12,084,047 cevap

36,364 kullanıcı

...