0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Eşimin telefonu na Kızılay dan mesajlar gelmiş ama şöyle ki başka bir isim olarak yani eşim vermiş olsaydı eşimin adı soy adı doğum tarihi falan yazması gerekmez miydi başkası kan vermiş de eşim kendi numarasını mı vermiş acaba

4 Cevaplar

+2 oy
(5,833 puan) tarafından
yada baskasi numarasini yazarken bir rakami yanlislikla yanlis yazmistir o da tesadufen esine denk gelmiatir
(81 puan) tarafından
Oda aklıma geldi aslında ama bilemedim
(5,833 puan) tarafından
bana mesela sultangazi belediyesinden surekli maj geliyor. hic orda bulunmadim hicbir isim olmadi. demekki biri numarasini yanlis yazmis biseye basvururken o numara da benimki olmus
(81 puan) tarafından
Peki düzelte bilirmiyiz bunu arayap falan
(5,833 puan) tarafından
yani duzeltirsin heralde msj gelmesini istemiyorum diye. ben hic kaale alip ugrasmadim gerci msj gelio birkac gunde bir:)
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Belki biri numarayı yanlış yazdı eşin vermiş olsa eşinin adı yazar bende kan verdim mesaj attıklarında kendi ismim yazıyordu 
0 oy
(11,780 puan) tarafından
bazen numara farklılığı olabiliyor. kaç kere geldi başıma biri Vodafone yanımda uygulamasına giriş yapmaya çalışırken 50 kere benim numaramı girmiş, ha bire mesaj geliyordu, biri kargo firmasına yanlış mesaj verir onun mesajı bana gelir.

bu tarz mesajlarda eğer iptal etmek için şuna şu mesajı yaz gibi bie şey varsa iptal edilir 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Arada bana da başkası adına mesaj gelir. Kan veren biri eşinle numarasıyla aynıdır 1 sayısı değişiktir kişi yanlış yazmış olabilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
10 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 85 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sepet sepet yumurta (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 447 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,014 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,814 cevap

36,674 kullanıcı

...