0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,449 puan) tarafından

Kızlar annemin amca oğlu var bizlerden büyük 35 li yaşlarda falan ama biz onu abi bildik böyle kafa dengi cocukla çocuk olan bı insan deli dolu biridir. Çok severiz neyse eşiyle sorunları vardı eşi bunu aldatmış falan diye duyduk . Instagram da bı yazı paylaşmış gece aklıma düştü kendine bı şey yapmasından korktum anne babası da çok yaşlı korkutmak istemedim ben Manisa da abim bursa da 

Yazı söyle 

Ben işte ismi atıyorum Ali

Bu saatten sonra içinde bulunduğum sebeplerden dolayı kendi hür irademle eş dost aile akraba arkadaş herkesle ilişkimi kesmiş bulunmaktayım. Bu saatten sonra e mail sosyal medya GSM operatörü hiç bı yerden ulaşmaya çalışmayın tarafımca bilginize.  

Diye bişey paylaşmış içime kurt düştü eşim de acaba intihar etmeye mi kalkacak dedi ama ulaşamadık da 

Napsak bilemedik :( çok severim çok da korktum bu bilgiden rabbim korusun şaşırtmasın 2 tane de çocuğu var biri 10 biri 3 yaşında 

3 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Yakınındaki birini arayın gitsin baksın annesi abisi kardeşi varsa onla bikac gün kalsın psikologa götürmeye çalışsın bence 
(4,449 puan) tarafından
Kardeşi yok tek çocuk bilemedim kimi arasam anne babası yaşlı çok korkutmak istemedim arayıp da.
(4,449 puan) tarafından
Napcagimi da şaşırdım ama çok da tedirgin etti bu yazı benj
-Reklam-
0 oy
(2,899 puan) tarafından
Bu abinin baska kardesi yakini filan yokmu arayıp konusun, hersey olabilor Allah korusun
(4,449 puan) tarafından
Tek çocuk malesef ve bursa da tek onlar var. Anne babası da çok yaşlı belki haberleri bile yoktur oğullarından. İşi gereği yoğun çalışıyor şehir dışına çıkıyor öyle bı şey de sanabilir kadına da yazıp muhattap olmak istemedim
0 oy
(4,315 puan) tarafından
Çalıştığı yere ulaşamaz mısınız en azından iş arkadaşları gidip bi bakar aklıma başka bir şey gelmedi 
(4,449 puan) tarafından
Kimseyi tanımıyorum ki :(
(4,315 puan) tarafından
Nasıl bir kurumda çalışıyor ki illaki internette iş yerinin numarası falan bulunur
(4,449 puan) tarafından
Elektrikle alakalı canım da adı sanı nedir hiç de bilmiyoruz
(4,315 puan) tarafından
Anladım canım inşallah ulaşırsınız
(4,449 puan) tarafından
Yazdım ama dönmüyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 499 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
22 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 870 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 464 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,789 cevap

41,300 kullanıcı

Kategoriler

...