0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (117 puan) tarafından
39 günlük bebeğim var gece ateşlendi ben gribim abisi grip ne kadar korumaya calissakta olmadı muhtemelen. Gece acile götürdük daha çok küçük diye kan ve idrar alındı korona testi alındı. Kan idrar temiz çıktı korona testi 8 saat sonra çıkar sakın bir yere gitmeyin saat başı ates takibi yaptırın eger korona testi de temiz çıkarsa belden sıvı alımına kadar gidilir dediler. Eşimde bende kala kaldık ilk defa böyle bir şey duyuyoruz haliyle cok korktuk hastanede daha perişan oldu yavrum geldik eve baska doktora götürmek icin. Böyle bir sey yasayan duyan var mı? Varsa lütfen bilgilendirebilir mi

3 Cevaplar

0 oy
(4,170 puan) tarafından
Hiç yaşamadım belden neden sıvı alınsın ki ? Başka doktora götürün
-Reklam-
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Bizde de ayni durum yasanmisti cnm. Oglum 15 gunluktu atesi ciktiginda. Aynisi uygulandi. Idrar yolunda enfeksiyon cikinca belden su almaktan vazgectiler. Bizde menenjitten suphelenmislerdi o yuzden belden su almak isteyebiliyorlar. Umarim boyle birsey cikmaz sizde de:(  icini ferah tut zaten hastaymissiniz corona testi de pozitif olabilir.
0 oy
(81 puan) tarafından
Havale geçirmiş de bir sıkıntı var sa yada sakral gamze dedikleri rahatsızlık falan duymuştum da gripten dolayı sıvı alınmasını ilk defa duyuyorum bence yaptırma başka doktora götür birde acilde ki doktorlar çok karıştırıyor rast gele test yapıyorlar ilaç yazıyorlar . Ben hamileyken de yanlış ilaç verdikleri için bebeğimi kaybediyordum nerdeyse bı arada bebeğimi götürdüm grip öksürükten dolayı buhar makinası için vermesi gereken ilacı yetişkinlerin astım ilacı fıs fıs vermişlerdi bebeğime 1 doktorlar kalma sende başka doktora da götür 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 974 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zhlfrk (7,638 puan) tarafından soruldu

410,700 soru

12,357,376 cevap

41,139 kullanıcı

Kategoriler

...