0 oy
523 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (448 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kapandı post

32 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Kesinlikle zeytinyağı sürün hemen geçiriyor zeytinyağı yoksa normal yağ da oluyor ya da arko klasik krem yeşil olan onda çok etkili
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Bu küçük arkolar oluyor ya yeşil o bire bir benim oğlumda böyleydi bı o geçirdi her şeyi denedim
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Yeşil beyaz renkli küçük arkolardan al bakkallar da satılıyor 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Gecmis olsun e bebekten hemen bir sebamed alin ilk gun hafifletie iki uc gune gecirir bence
0 oy
(336 puan) tarafından
Valla kızım doğdu pişik oldu 3 ay kullanmadığım krem kalmadı en son vazelin dediler bir hafta denedim gerçekten ondan sonra asla olmadı şuan kızım 16 aylık daha da kullanıyorum 
0 oy
(602 puan) tarafından
Her kaka yaptığında beyaz sabun ile yıka kurut ve krem sür bez tak 

Kremler sudocrem çok iyi geliyor

Mavi Hamedan iyi geliyor Hametan ve travazol karıştırabilirsiin o da iyi geliyor 

Suk sık bez değiş krem sür altına ince bişey giydir hava alsın yarim saat falan 
0 oy
(696 puan) tarafından
Arkadaşım hiç krem vs kullanmamis.   Patates nişastasi kullaniuormus   zararli degilse dene bence
0 oy
(245 puan) tarafından
varsa hemen kırmızı kantaron yağı sürün hemen geçiricek. sidr kremi de çok iyi. aklınızda bulunsun
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Ben hep Bepanthol kullanıyordum her türlü pişiği geçirmişti
0 oy
tarafından
Eczaneden fuggy aldım o hemen hafiflettti sonra çocuk dr gittim onun kortizon oranı fazla olduğunu söyledi stafine -fito - trosyd üçünü karıştır dedi zaten biraz yatışmıştı geçti hemen
0 oy
tarafından
Gantron yağı bulsan bir saate geçer 
0 oy
(699 puan) tarafından
Hakiki zeytinyağı ısıtıp soğutup sürüyordum çok iyi gelirdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
7 cevap 168 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 114 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
3 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu

411,057 soru

12,372,541 cevap

42,510 kullanıcı

Kategoriler

...