0 oy
520 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (448 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kapandı post

32 Cevaplar

+1 oy
(20,092 puan) tarafından
Bezi sıkmis sanki. Küçük mi geliyo acaba bez 
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Sudo cream çok etkılı pişik kremı
0 oy
(5,104 puan) tarafından
Hametan mavi kullandın mi canım bide travazol 
(448 puan) tarafından
Yok kullanmadım ıyı mı gelır
(5,104 puan) tarafından
Bize iyi geliyordu canm ikisini karıştırıp sürüyordum ama taravazol üç gunden fazla kullanılmıyor
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bepanthol pişik kremi kullanıyorum ve çok sık bezini değiştiririm gevşek bağlarım gündede en az bir saat açık bırakırım hiç pişik sorunu yaşamadım gece yatırırken mutlaka pişik kremi sürerim 
0 oy
(793 puan) tarafından
Bez yeri tam küçük geliyo olabilir mi geçmeyen pisikte alerjide düşünülüyor doktor ne dedi bu duruma
(793 puan) tarafından
Bepanthol ve nemlendiriciyi birleştirip surmeni tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Trosyd krem var birebir muhakkak deneyin 
(448 puan) tarafından
Gerçekten mı ya çok sağolun bunu yazdrcm
tarafından
Vallahi canim benim kızımın hemen geçiriyordu tek seferde surmemle
tarafından
Bencede bu krem hülyos nerde ben ordayim ☺
tarafından
Hahahaahaa reklam filmi gibi ☺☺☺
tarafından
Napak anam kremden memnunuz jsjsjsjs ❣️
tarafından
Vallahi çok güzel çok memnunum kendime kullandığım bile oldu evden eksik etmem ☺☺❤
tarafından
Benimde kızım beyaz tenli napsam gecmedi evde şuan 5 çeşit pisik kremi oldu bi bundan memnun kaldim pisik diyince bakayim diyorum hülya yazmismi gidemde bi salça olayim☺jajsj
tarafından
Hahahahhaahaa her zaman beklerim canim☺☺❤
tarafından
Gelirim gelirim her pişik postunda sen yaz beni bekle bulurum seni jsjsjs❣️❣️❣️❣️
0 oy
(13,423 puan) tarafından
travazon sür canım ama 3 gün faha fazla sürme. bez kaynaklı da olabilir bu
(448 puan) tarafından
Travazzol işe yarar dimi bu sorunda
(13,423 puan) tarafından
denemek lazım ama onu da uzun uzun sürmeme gerekiyor. deriyi inceltiği için pişik daha çabuk olur
0 oy
tarafından
Travazol iyidir
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Canım bez mi değiştirdin bende kızımda bez değişikliği yaptım aynen bu şekilde olmuştu altını açık bıraktım sürekli yıkadım birde locoderm hamazing ikisini dönüşümlü kullanmıştım. Geçmiş olsun.
0 oy
(976 puan) tarafından
Fito ve hametan mavi karıştirıp sür çok etkili 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Mavi hametan ve sudocrem deneyin 
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Bezini degistir ıslak mendil kullanma fito ve trosody yazdir saglik.ocagina onlari sur 
0 oy
tarafından
Sabah akşam iki kere olmak üzere hametan mavi olanı birde travazol karıştırıp sür gün içerisinde de sudokrem kullanın ben pisikten çok çekiyorum bu işe yaradı 
0 oy
(4,075 puan) tarafından
Travacort muydu neydi ondan kullan
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Bezi yeni bıraktık ama iki bucuk sene boyunca bepantol kullandım çok şükür hiç pişik sorunu yaşamadım bence pişik kremlerini çocuğun pişik olmasını beklemeden düzenli kullanırsak aşırı hassas tenli bir bebiş değilse pişik sorunu yaşanmıyor 
0 oy
tarafından
Stilex : ben ne alaka 
(448 puan) tarafından
Eczacı önerdi aglıycam sımdı ya
0 oy
(466 puan) tarafından
Stilex bişeye yaramaz ki o kaşinti böcek isiriklarina iyi gelir stilexi sinek felan isirinca oğluma sürüyorum, sudo cream çok çabuk geçiriyor her çocukta farklı olur etkisi ama deneyin hemen vazgecme geçirmiyor diye her bez değişiminde sür, oğlumda hafif kızarıklık başliyor hemen sürüyorum 1 günde başlamadan pişik geçiriyor bazense bı anda kıpkırmızı oluyor her bez değişimde mutlaka sürerim geçirir 1 güne veya 2 gune
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bezini değişin canım bezi kotudur belkıde arko kremin klasık yeşil tüpteki kremini de deneyebilirsiniz. 
(466 puan) tarafından
Bez ne marka kullanıyorsun cnm , bende oğluma biri hediye olarak sleepy bebek bezi verdi bebekliginde ilk doğduğu zamanlarda kullandım allahm nasıl berbat bişe senin burdaki resimden daha kötü pismişdi , etleri böyle dokuluyodu oğlumun Allah'a şükür sudo cream geçirdi ozamanlardan beri kullanıyorum krem çok iyi ve egerki sleepy kullanıyorsan kullanma bize baya pişik yapdi o bez
(448 puan) tarafından
Bezden kaynaklı olmuş dımı bızımde  sleppy
(466 puan) tarafından
Aaa sakın kullanma bana yine sleepy verdiler dedim bu pişik yapıyor yok yok yapmaz deidler daha kırmım diye aldım bende o görmeden yolda dilenci cingene vardı onlarn çocuklarına verdim , ozaman kullanma bak sizede o marka bez yaramamiş bende asla biri hediye etse bile almiyorum
(448 puan) tarafından
Bezden mı olmıs yanı kuzım pekı sızınkı neyle gecdı
(466 puan) tarafından
Pişik kremi ile gecdi sudoko cream surdum dedm devamlı cnm
0 oy
(100 puan) tarafından

image

benim kide gecmiyordu doktor bunları verdi 3 4 güne iyi oldu olmazsa sağlık ocağında yazdirirsin 
(448 puan) tarafından
Ayyy allah razı olsun
0 oy
(151 puan) tarafından
Benim kizimda böyle olmuştu ben travazol kullandım aile hekimi yazmıştı sende bı göster istersen geçmiş olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
7 cevap 168 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 114 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
3 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu

411,032 soru

12,371,736 cevap

42,448 kullanıcı

Kategoriler

...