0 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,547 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler bugünün planlaması yapıldımi aksam menüleri neler 

Dün aşırı derecede yorulmusum dun saat2gibi bi yattim daha yeni yeni kendime geliyorum ama bütün vücudum ağrıyor hiç bir iş yapmadım yapmiycam  canım muhallebili kadayıf istedi eşime rica ettim öğle arası eksik malzemeleri getirecek tatlı yapicam bı aksilik olmazsa akşama Yemek olarak da az pırasa var yanına kremalı mantarlı makarna yapicam 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yarısı bitti yarısı kaldı işlerin bir yandan da bebisimle ilgileniyorum bugün biraz fazla ilgi istiyor 
(4,547 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benim benimkide öyle bugün yemek yemeyide reddediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım ellerine kollarına sağlık şimdiden 

İşlerim bitti market arabasi gelecek daha doğrusu geldi korna sesi var ☺ akşama da dünden kuru fasulye var yanına da bulgur salata biraz da tavuk eklerim belki 
tarafından
Teşekkür ederim canım benim inşallah kendine gelince yersin ayyy keşke söylemeseydim hamilesin bir de ☹

Alırım kız dicoşta anne kota istiyorum diyor evde yokmuş gibi davranması beni deli ediyor ☺
(4,547 puan) tarafından
Öyleymiş cnm normalde fasulye bana hiç gaz yaptığını bilmem hatırlamıyorum ama şimdi ciddi anlamda bağırsak sorunum var karnımdan çıkartıp torba taktılar o yüzden tehlikeye atmak istemiyoruz
(4,547 puan) tarafından
Hiç önemli değil cnm sen soylemesende telefon da tvde illaki denk geliyorum benim öyle takıntılarim yok illa olacak illa yiyecem demem
tarafından
Biraz sabretmen lazım
Kız bana yasak hahahah cikilata o yüzden esm almıyor alsada bir tane bir tane alıyor
tarafından
Pirasadada gaz var canım.ama.benimde çocuğum.kolikte orada yediğim.gun durmaz
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Aleyküm selam canım afiyet olsunn:kissing: ne tesadüf kız benim de canım çekiyor sabahtan beri bende yaparım belki:)

(4,547 puan) tarafından
Malzeme varsa kalk beraber yapalım denediğin tarif varmı
(3,749 puan) tarafından
https://youtu.be/CO-cDFtKuL8?si=8TL1BBjtMab9ppOQ
Ben yumurta sarısı kullanmıyorum bir de krema yerine tereyağı da oluyor
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Oh oh afiyet olsun. Bende dip köşe temizliyorum. 37 haftamız bitmek üzere mutfak dolaplarının üst kısmını yaptım alt kısmını yapamadım. Halim olursa orayı yapcam. Malum doğum geldi dolap içlerini halletmem lazım 
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Benımde işlerim çoktan bitti

Sabah hastaneye gittim tahlil verdim 

Ezan okunuyo şu an namaz kılcam 

Yemekte sebzeli bulgur pilavı. Patetes yahni yaparım sanırım kayınvalıdem gelicek oturmaya 
0 oy
tarafından
Kaynanan seviyormuş kız seni bende yemek yerken gördüm.pistunu akşama.maklube yapacağı kısmetse 
(4,547 puan) tarafından
Kız kadın cenazeme bile gelmedi oh iyi oldu dedi torunu öldü diye mümkünati yok o kadın beni sevemez oğlunu ondan koparmisim
tarafından
Yoo artık Allah belasını versin kız
tarafından
Ben şunu bilirim şunu söylerim arkasında dururum gelinini sevmeyen değer vermeyen oğluna torununa değer vermez sevmez biri bana kötü bişey mi yaptı seni sevmiyorlar derim eşime.o.dusunsun beni bosamayacaksin ee haliyle senin iyi olmanı istemiyorlar derim beni çok sevdiğini biliyorlar onlarda senin sevdiğine değer vermesi lazım derim kara kara düşünür bakarimki catmis ailesine

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 2,041 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 610 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,547 puan) tarafından soruldu

410,775 soru

12,360,609 cevap

41,467 kullanıcı

Kategoriler

...