0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar ev tasımak eşyayı evden çıkarmak çok mu zor nakliye gelecek ama koltuklarım masam, gardolabım çok büyük nasıl çıkaracaklar? 5.katta oturuyorum ama gözüm çok korkuyor eşları nasıl çıkaracaklar diye kaç saat sürüyor? Gardolabım 6kapaklı çıkarırken sökecekler mi nasıl oluyor biri anlatsın

10 Cevaplar

0 oy
(6,359 puan) tarafından
hepsini onlar  sökuyorlar tekrar  takıyorlar  paket şeklinde  her ürünü  kapatıyorlar çizilme filan olmazsin  bizim ev eşyası taşıma 3 ya da 4 saat sürdü sonra  yatak odası filan  dolapları  kurdular herseyi onlar yapıyor 
-Reklam-
0 oy
(20,266 puan) tarafından
Söküp paketliyip götürüyorlar sonra yeni evde yeniden kuruluyor 
0 oy
tarafından
onlar fıtı fıtı yapıyorlar valla hiç düşünme sen iyi firma olsun yeter
0 oy
(750 puan) tarafından
Asansörle indiriyorlar zemin kattan besinci kata tasindik hepsini söktüler sonra da taktiklar evden cikmak 2 saat sürmemiştir yerleştirme de beyaz esyalari kuruyorlar dolap yatak hepsini yerlestirip kurup oyle gidiyorlar 
0 oy
(243 puan) tarafından
Firma iyi olsun yoksa kırıp döküyorlar. Montaj yaparken kırıyorlar, söylemiyorlar, işin olduğunda farkediyorsun iş işten geçmiş oluyor

Kolileri açtıkça kırık parçalar çoğalıyor

Firmayı düzgün bul bir de kolileme işini de onlara ver ki hesap sorabil. Komple kolileyip taşıyan firmalar var 
0 oy
(585 puan) tarafından
Bayramdan önce taşındım en ufak zarar vermediler hepsini kendileri söküp kuruyor merak etme canım güzelce sariyorlar her yerini cizik bile olmuyor 
0 oy
(300 puan) tarafından
Bende geçen gün taşındım taşımacı tutuk adamlar sabah 8de daha gözümüzü açmadık hücum etiler bi baktım gözümü açtım bitirdiler bile. Asansörlü olduğu için balkondan geçirdi hepsini onlar döşediler eşyalara zarar vermeden yaptılar çok şükür
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Evet sökecekler biz kendi imkanlarımızla taşıdık herşeyi söktük sardık streçledik ve yatak odamdaki her parça hasar görmüştü. Nakliye tuttuysanız çok kolay olur abim 2 kez taşındı hiç sorun yaşamadı. Asansörlü sistemle taşınıyor 
0 oy
(20,886 puan) tarafından
Tabi söküyolar dolabı. Koltukları sert bir muşamba gibi poşetle kapliyolar. Büyük bişey. Onunla zarar görmeden gidiyor. Benim.sadece 1 teraryumum kırıldı. O da benim.hatam. iyice gazeteye sarmadan kutuya koymuşum. 5. Kattan 2. Kata taşındım. 
(20,886 puan) tarafından
Sabah 9 gibi geldiler. Öğlen 3 gibi falan bitti heralde.
0 oy
tarafından
5 6 aydır taşınmak istiyorum Allahım bana da nasip etsin bu evden taşınmayı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 244 göst.
28 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
2 Kasım 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 517 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,368 soru

23,692,416 cevap

311,076 kullanıcı

...