0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar arıyorum birini. Diiiiit diye bir kez çalıyor. O arada ekranda çağrı yönlendirildi yazıyor. Hemen ardından aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor ne demek bu anlamadım kaç kez aradiysam aynı kişi böyle oldu bana bı anlatın hele :)

2 Cevaplar

0 oy
(2,982 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Konuyla alakasız ama benim telefonumda dünden beri sürekli reklam çıkıyor İnternet açık yada kapalı olsun sürekli reklam çıkartıyor reklamla ilgili herşeyi devre dışı bıraktım ama yinede reklam oluyor galeriye yada başka yere girsem hemen reklam çıkıyor telefonu böyle olan varmı 
tarafından
Benimde galerimde çıkar xiomi telefonda gördüm ilk kez böyle şeyler. Çünkü uygulamalar markaya ait telefonun içinde kurulu programlar değil yüklediğimjz programlar da malum hep reklamlı. Galerimde bı video izliyorum video bitince saçma sapan videolar çıkıyor altta. Ne alaka
(2,982 puan) tarafından
Benimde dünden beri oluyor birşey izliyorum hemen reklam çıkıyor ilk defa böyle bir şey gördüm
(4,171 puan) tarafından
Menüye basınca ya da mesaja ,aramaya girince de çıkıyor?
(2,982 puan) tarafından
Evet nereye girersem girin reklam çıkıyor
(4,171 puan) tarafından
Benimde öyle olmuştu mecbur telefonu fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım ancak öyle düzeldi.
-Reklam-
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Telefonu kapalıdır yada çekmiyodur canım genel de çekmeyen bi yerde olunca öyle oluyor 
tarafından
Çok teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 308 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,568 puan) tarafından soruldu