0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,162 puan) tarafından
Hanımlar normal doğum yaptım, genital bölgeye ağda ne zaman yapılır. Dikişim yok, kanamam bitince 40 ım çıkmasa da yapılabilir mi yoksa 40 ımı beklemeli miyim iyice toparlanması için?

6 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından
Bence bekle canın acımasın  40.dolsun belki Daha iyi olur 
(1,162 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ablama sordum 40 nı bekle dedi ne acelen var dedi :)) kızdı bana 
(1,162 puan) tarafından
Vakitsiz oluyor diye tereddüt ettim. Önceki yaptırdığım ile arası uzun olacak 40 ı bekleyince. Önceden jilet kullanıyordum 37.haftamda yaptırdım ağdayı 38den sonra doğar ikinciler dediler diye oda 40 ı doldurdu maşallah :) 40 çıksın diye bekleyince de ikisi arasında 2 ay olmuş olacak
0 oy
(77 puan) tarafından
Ay konuyla alakasi yok ama normal dogumu dikişsiz atlatmişsıniz ne guzelll
(1,162 puan) tarafından
İkinci doğumum o yüzden dikiş olmadı ilkinde kesi dikiş vardı. Belki o yüzden gerek olmamıştır.
(14,937 puan) tarafından
Yok kız benim de ikinci doğum dikişim var ama maşAllah
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Dogum yaptigim gun ahda yaptrmistim canm ben denk geldi oyle birden doguma gittm.temizdm allahtan ve uzun sure cikmadi allahtan.40im ciktiktan sonrada gittm bii sorun cikmadi bende 
(1,162 puan) tarafından
Ne güzel ilk doğumum da ağdadan iki gün sonra doğum olmuştu.
0 oy
(13,628 puan) tarafından
Kırkın çıkınca yaptır canım 
(1,162 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(890 puan) tarafından
50 gün flan geçmişti. Doktor kontrolüne gitmeden kuaföre gidip yaptırmıştım sağolsun abla çok hafif ve dikkatli yapmıştı. Ben korkmuştum çok dikişim vardı ama benim. Evde yaparım normalde ama o zaman cesaret edememiştim 
(1,162 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için bende kontrole giderken yaparım büyük ihtimalle

İlgili sorular

Kategoriler

1,439,332 soru

23,663,681 cevap

309,117 kullanıcı

...