0 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde (2,196 puan) tarafından
Youtubeden az önce sezaryan doğum izledim okadar güzel geçirdiki amaliyatını VS bir an dedim ki keşke bende sezaryan olsam dedim. Herkesin hikayesi farklıdır orası ayrı ama geneli mutlu o anda acı çekmedikleri için mi acaba? Normal doğum yaparken insanın canından can gidiyor saatlerce sancı çekiyor felan keşke imkanım olsa sezaryan olsam sonrasında elbette sızlamalar ağrılar olur ama o anını çok güzel ve anlamlı geçiriyorsun sonuçta. İlkim normal doğumdu ama bu ikinci de düşüncelerim hep değişti 

72 Cevaplar

0 oy
(338 puan) tarafından
4 sezeryan doğum yaptım. İlkte normal doğum sancılarını çekip normalden son anda sezeryana alındım.  Bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sezeryan berbat bir şey. Hapşırmak isteyip hapşiramadim resmen ağladım ağladım o acıya. 
-Reklam-
0 oy
(7,685 puan) tarafından
Dediğin gibi herkesin hikayesi farklıdır. 2 doğum yaptım Dogurdugum anda bende çok mutlu oldum ağrı sızı bişey kalmadı 
(2,196 puan) tarafından
Pskolojim çok bozulmaya başladı geceleri aniden kalkıyorum nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum acısını bildiğim için korkuyorum bazen düşünmekten uyuyamıyorum
0 oy
(1,913 puan) tarafından
Canım o bünyeyle alakalı ya. Ben de sezeryan oldum. Öncesi sonrası hiç bir zorluk yaşamadım. Ilk yürürken eşim yardımcı oldu sonra her şeyimi ben tek başıma yaptım. Yanımda annem kalmasına rağmen bebekle hep ben ilgilendim kendimle de. Tuvalete çok rahat gittim . Tabi yavaş yavaş hareket ediyorsun o kadar. Bir hafta sonra kontrolüm vardı mesela hiç doğum yapmamış gibiydim. Doktor dikisin üstünü bantla kapamıştı ben açacağım bir hafta sonra gel sen dokunma demişti içini bilmem ama dışardan tamamen iyilesmisti kızarıklık bile yoktu. 
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Benim tanıdığım kişiler sezeryan oldular ve çok pişman olanlar var sonrasinda çok agri çekenler var 

Hastanede tekerlekli sandalyesiyle gidenler 

Cocugunu egilipte alamayanlar 

Sonrasında enfeksiyon kapanlar 

Dikişleri acilanlarda var bi de bunları dinlemek lazım 
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Üç normal doğum dördüncü sezeryan üç dogumun son doğumuma bedeldi üstelik kocaman bir göbek bıraktı bana
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben normal istedim ama mecburi sezaryen oldum çok kötü geçti doğum esnasında bebek çok yukarıya çıktığı için göğsüme bastırıp indirdiler nefesim kesildi 3 tane sakinleştirici verdiler belden vurulan uyuşturma iğnesini 5 defa koyup çıkardılar doğum sonrası felaket zaten baş ağrısı yürüyememek oturup kalkamamak migren çıktı doğumdan sonra zorlukları say say bitmez 2 oğlum var daha düşünmüyorum ilerde değişir mi bilmiyorum ama bi tane daha doğurursam normal doğururum 
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Internetten izlediğin kadının ismini söyler misin merak ettim,  bu arada 2 sezeryan oldum. Ilkinde 10 gün ölücem acıdan dedim. 2.de  cok daha iyiydim ama ameliyatlisin sonuçta,  doğal degil. Sağlıklı olan o an ne ise o seçiliyor 
(2,196 puan) tarafından
Ada. Yaz sadece canım YouTube hesabı da tuvba
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Bünyeye bağlı bı durum var kendimden örnek verirsem ilk dogumum ikinciye göre kolaydı normal oldu ikinci çok çok zordu doğumdan sonra ameliyata felan girdim 20 gün yattım  görümcemde ikisini de sezaryen oldu ilkinde 1 hafta yattı ayağa kalkamadı vs ikincide hemen ayaklandı seni yaşananlar korkutmasın eğer ağrı eşiğin yüksekse normal doğum da sezaryen de kolay gelir ama değilse ikiside zor gelir 
(2,196 puan) tarafından
Doğumdan sonra neden girdiniz amaliyata
(6,761 puan) tarafından
Kanamam durmadı canım da doktorlar da korktuydu çok şükür korktukları gibi olmadı
0 oy
(637 puan) tarafından
5 gün sancı + son gün suni sancı da verildi . Gece 23.00 sezaryen oldum . Sabahına ayaktayım. İlk kalkması falan zor diyorlardı çok şükür zorlqmadi . Hastaneden çıkınca direk evime geldim . Bende enfeksiyon olduğu için sadece yoğun ilaç kullandım o zorladı beni . Normal sancı da korkulacak birsey değildi bence.  Acilmam olsa bebeğin değerleri normal olsa gene normal olsun isterdim
0 oy
(1,587 puan) tarafından

Benim bebeğim tersti mecburi sezeryan oldu.Çok korktuğum için sezeryan istiyordum zaten.

Normal doğum sancısı da çektim 7 cm açılmayla gittim acile hemşire doğuruyorsun dedi sabaha kadar ağrıdan hiç uyumadım Allahtan bebeğe bir şey olmamıştı hemen acil sezeryana aldılar, kısacası sezeryan olmama rağmen normal doğum sancısı da çektim:D

0 oy
(494 puan) tarafından
Belden aşağı uyusturmali oldum.  O ani falan çok merak ediyordum.  Heyecanla bekliyordum.  Benim bilincim bi gitti bi geldi o ani yasayamadim.  
0 oy
(137 puan) tarafından
Cunku o an hissetmyorsun birsey ben sezeryandan sonra 3 gun bir damla uyku uyumadim 35 gun oldu hala  agrlarm var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 659 göst.
+2 oy
9 cevap 321 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 800 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu