0 oy
536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Bizim durumumuz yoktu ... 

Hatta sırası gelir 1 ekmek almazdık rahmetli anneciğim ev temizliğine gidip bir şekilde bakardi babam diyaliz hastasiydi 

Ben tost ekmeği çok severim 

Çünkü okulda o kadar acıkmiştim ki başkasının masasının altindaki bayatlamiş olan tostu alip yedim halâ tadı damağimdadir o ekmek bana yeni yapilmiş tost gibi gelmişti :(  

Rabbime hamdolsun halimize sükür olsun

Peki ya siz ?  Canlarım iyi akşamlar 

23 Cevaplar

0 oy
(7,580 puan) tarafından
Bizde orta halli geçinen insanlardık bazen okul harçlığımızı dedemle babaannemden isterdik vermediği zamanlar çok olurdu babaminda çok zoruna giderdi ben her işlerine gidiyorum onlar bir lirayı çocuklardan esirgiyolar diye çok şükür şuan durumları iyi hatta babam durumları düzeldikten sonra eve herşeyden çifter çifter alırdı yediğimiz önümüzde yemedigimiz arkamızda lafı gibiydi Rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin 
-Reklam-
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Bizde orta gelirli bi ailede büyüdük benim şansım babannem vardı o maaşını bize harcardı hep beni eksik bırakmadı istediğim bişey oldumu o alırdı kıyamazdı büyüyünce babamla babannemin maaş kartını ben aldım kandi maaşımıda katardım evi hiç bişey den eksik bırakmazdım. Çocukken herşey tam değildi tabi bazı şeyler lüks sayılır alınmazdı içimde kalan herşeyi dolu dolu alırdım bende 
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Daha baba evindeyken okulda zengin kızlara çok ozenirdim hayatta onlar gibi olmayacağımi biliyordum ama bir ümit fakirdik cnk...

Evlenince yediğim giydiğim istediğim herşey bnm elimde olunca fark ettim ki zenginlik para değilmiş......o günlere gidipte o fakirlikte kalmayı ama bütün ailem ile beraber olmak daha güzelmiş....

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 1,334 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,289 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 674 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
+2 oy
16 cevap 848 göst.

Kategoriler