Bizim durumumuz yoktu ...
Köyde yaşıyorduk kışın aşırı soğuk oluyordu . elektrik yok su yok. Sobanın başında isiniyorduk. Poşetle karda kayiyorudk. Ustumuz ıslanınca annem çok kızıyordu hastalanirsiniz diye. Yazın maç oynuyorduk 4 kardeştik. Diğerleri erkekti tek kız bendim banai zorla maç oynatiyoardi:
Bizde orta halli bı ailede büyüdük. Çocuktuk abur cubur alırlardı ama niyeyse 8-9 yaslarima kadar jelibon yememistim acaba pahalı miydi bilmiyorum. Oturduğumuz apartmanin önünde yere düşmüş jelibon görmüştüm tozlanmış kimse görmeden attım ağzıma. Yediğim en güzel jelibondu. Onun tadını hiç bir yerde almadım
Bu aralar en çok kullandığım kelimem çocukluğumu özledimdir. Durumumuz orta halliydi babam irak'a giderdi hep dönüşte çok şey getirirdi çay mi kuruyemiş mi meyve mi kahveler mi yöresel kıyafetler mi ...
Çok geçmiş olsun
Babanız diyaliz hastasıymış ne kadar süre girdi diyalize
Kvalidem de girmeye başladı çok üzülüyoruz
Kız öyle bişey sordun ki...
Ahh ahh hiç çıkamadım çocukluğumdan hayalen hep cocukmusum gibi yaşamak istiyorum en masum en güzel gunlerdi. Adanadaydik o zamanlar. Jel satarlardi tatlı biseydir çok güzel renkli filan neyse çok canım çekmişti durumumuz yoktu alamadım. Babam da o gün evde tras olmuştu kolonya arıyordu baktım kimse banyoda yok aldım banyo terliklerini bı hızla adama verdim ama bunu al bana jel ver noluuuuyyyyy demiştim adam aldı ve bende jelimin yarisindayken babam banyo terliği nerdedir diye bagirmisti kaçtım sanırım hala bilmiyorlar benim aldığımı
Sonrasını hatırlamıyorum. Hadi ben çok küçüktüm anlamıyorum su satıcı adam nasıl alır ya :))
1,491,674 soru
24,374,776 cevap
348,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın