0 oy
205 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar rahatsızım eşim trendyoldan sipariş verelim dedi yemek için siptaişmverdik düzenli gidip yediğimiz restorandan orda 150 tl indirimli geliyor 450 üzeri resmen bilerek iki yemeğinde üzerinde 1 er tane saç teli vardı indirimli geldiği için mi böyle yapıyorlar anlayamadım midem bulandı giyemedim bile çöp oldu 470 tl çok sinirliyim fişte göndermemiş

6 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Canım bildirin direk kim olsa miğdesi almaz indirimli olduğundan değil bence hazırlarken siparişleri özen göstermiyorlar Allah'tan üzerinde gördünüz Allah bilir içinde olza farketmezdiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım resmini çekip iade isteyebilirsin. Ben bir kere gördüm para iadesi oldu hakkını ara 450 az para degil
tarafından
Canım foto çekmedim ya eşim zaten sinirle üzerinden aldı kılı acaba bizden mi düştü dedik ikinciyi görünce ben midem bulandı gittim geldim atmış bahçedeki köpeklere yazdım restaurant aradı mümkünatı yok diyor boneli koltuklu çalışıyoruz diyor sizden düşme ihtimali olabilir ama ücret iadesi yapamıyoruz diyor bende eşim sinirlendiği için uzatmak istemedim
tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Geri bildirim oluyor. Puan Yıldız felan veriliyor. Oraya olduğu gibi  yaz en düşük puanı ver. bak bakalım nasil tutusacaklar Az para değil 
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geç hatta fotografini çek az para değil iade iste
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Fotoğraf çekip trendyola atsaydın ücret iadesini direk yapardı
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Oyle bir durum.oldugunda foto cek musteri temsilcisine gonder iade verirler

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 284 göst.
+1 oy
19 cevap 728 göst.
0 oy