0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından
1 aylık olacağız. Bebeğim göğsümü tam emmiyor ,hemen uykuya dalıyor, göğsümün dolgun olmasını istiyor yani eski taş gibi olan göğsüm gibi olsun süt ağzıma dolu dolu gelsin istiyor ama göğsüm terbiye oldu. Sütüm de şu şekilde kızlar :Sağdığımda sütümü sağdan 50 ml,soldan 50 ml geliyor ama bebeğime 50 ml yettiğince fazlasını sağmıyorum,çünkü fazla verdiğimde ağzının kenarından çıkarıyor. 

Şimdi sorum şu: bebeğim emmediği zaman şırıngayla veriyorum sütümü. Acaba şırıngaya alışıp memeyi ondan mı emmek istemiyor, yoksa illaki alışacak diyip memeyi tutmaya devam mı edeyim? ( şırıngayı verirken serçe parmağımı damağına koyup,şırıngayla kenardan ağzına veriyorum sütü. Yalnız hemşire parmağını emmesine izin vermeyin. Parmağı kemikli yapıda,memeyide öyle düşünüp tutmak istemez demişti)

Çişli bezine sorarsanız sadece idrarın yaptığına hiç dikkat etmedim.kşama kadar çok değiştiriyorum ama kakasını 2 sefer dolu dolu yapıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,048 puan) tarafından
Memeden uzaklastirmamani oneririm. Gerekiyorsa uyandir. Bir kere uzaklastimi meme reddine kadar gidebiliyor maalesef, yasadim... ve ne yaparsam yapim emziremedim sonra
-Reklam-
0 oy
(4,543 puan) tarafından
Memeyi tutmaya alissin siringa verme zaten bezide doluymus 

Bi zahmet emiversin :)
(4,543 puan) tarafından
Saglikla buyut cennet kokulunu masaAllah :)
0 oy
(201 puan) tarafından
Kesinlikle memeden ayırma. Zorla uyandır emzir çünkü çocuk ne kadar emerse o kadar çok sütün olur. Sen sağıp siringayla verdiğinde memeden zamanla süt azalır ve bebek süt az diye emmek istemez reddeder. Uyanmiyorsa hafif ılık suyla ayak altını ellerini yüzünü sil. Uyurken bile ağzından çıkarma memeyi. Şimdi diyeceksin alışır memeden ayrılmaz bırak ayrilmasin çünkü meme reddi daha zor bir süreç. Çocuk reddedince süt birikiyor mastit yapiyor. Benim ilk oğlum 2 yaşında ikinci oğlum üç aylık. İkisinde de ilk 2 ay uyurken bile memeyi ağzından çekmedim. Hiç emme problemi yaşamadık. Biberon, emzik, şırınga hiçbirini vermedim. Ağlarken meme, gülerken meme,oynarken meme... Hiçte bağımlı değil şu an oğlum. Emer 2 saat uyur oynar sonra tekrar emer. Şu an işimi de yapıyorum yemeğimi de yapıyorum. Çünkü emiyor doyuyor emdikçe süt geliyor. Sabret iş güç yapma kucağından ayırma emmese bile açık halde memede dayayarak uyusun kokunu alsın. 
(11 puan) tarafından
Memeyi tam emmiyor ,uykuya dalıyor. Zorlarsam ağzında tutuyor sadece. Bende aç uyuyor,sarılık olur diye korkuyorum
(11 puan) tarafından
Ama göğsüm taş gibi olunca cuk cuk çekiyor.yumuşak olunca istemiyor.
(201 puan) tarafından
Emmeyip ağzında tuttuğu zaman ayaklarinin altını gıdıkla, pantolonunu çıkar, çenesini oyna. Doymasa altına yapmaz sürekli ağlar. Evham yapıyorsun belki de doymuyor diye. Bol bol havuç ye su iç helva ye sütun artsın. Ben aksam yatarken bir havuç yiyorum gece göğüslerim taş gibi oluyor belki sende de ise yarar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 82 göst.
24 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,400 soru