+4 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde (11,493 puan) tarafından

Günoo ❤️ Bizim 8 aydır değiştirilmeyi bekleyen tuvalet lambası vardı şükür ki dün gel peşimden sana sürprizim var diyerek değiştirdi kırmızı gece lambasiyla giriyordu aylardır gelen giden gece kulübü gibi :D bu jestine karşılık akşam kurdele kesip açılışı ona yaptırmayı planlıyorum :D sizdede varmı böyle şeyler ?? Dün yikadigim perdeler var birde bu hafta içinde asar inşallah :D:woot:

55 Cevaplar

+1 oy
(6,664 puan) tarafından
Yıllardır ev alacağım diyor :) bakalım kaç sene daha böyle devam edecek
(11,493 puan) tarafından
O yapılması zor olan böyle basit şeyler için bile aylarca bekliyoruz bacı :D
(6,664 puan) tarafından
İmkanımız var takatimiz yok :D
(11,493 puan) tarafından
O zaman ağırdan alıyor:D
(5,998 puan) tarafından
ohhhii saysam burdan baslar ekvatoru 1500 kez turlar geri bana doner listenin uzunlugu
(6,664 puan) tarafından
Benimkinde erteleme hastalığı var
-Reklam-
+1 oy
(617 puan) tarafından
Borclara kapadigi bileziklerimi hala yapiyor 9 sene oldu ..imkan olmadimi dersen araba aldik kapida duruyor bilezikler yok:)
(617 puan) tarafından
Kiz seninki ödemiş benimki simdi diyoki ben yenisini yaparim demedim :)
(11,493 puan) tarafından
Ben verirken ya yaparsın ya da aldığın benim üzerime olur diyorum oda yaparım diyor :D
(617 puan) tarafından
Ashshs benimki hayvana hakaret olur bisey derim de ****** ondan iyi .. ya verirsin yada birdaha aramiz heo soguk olur böyle tercih senin diyerek kandirdi beni seviyordum aramiz bozulmasin dedim aramiz birdaha duzelmedi priz leri falan hallederiz derdi yeni eve cikarken yapardi artik ben yapiyorum herseyi :) ... Eski evde petek düşmüştu yapariz bakariz dedi musluk kirildi hallederiz dedi mutfak tezgahi su akitiyodu cozecem dedi yeni ev bulup cikarken ev sahibine gicir gicir yeni musluklu tamir edilmis mutfak ve tamir edilmis petek biraktik... Soyelyrceklerim bu kadar efenim adadan ayriliyorum kocalariniza cokta sey yapmayin yani beterin beteri var
(11,493 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşayıp kaynanam kavga ettiği için yapmak zorunda olan kocam adadan bende ayrılıyorum o zaman:D
(617 puan) tarafından
Agsgsgshsh sessizce bu konuyu burda bırakalim :)
+1 oy
tarafından
Bilemiyorum henüz çok bir hayat yaşamadık birlikte ama şuan söylediği şeyleri umarım gelince yapsr 
(11,493 puan) tarafından
O nasıl oluyor anlamadım? :/
tarafından
Neyi anlamadın:)
(11,493 puan) tarafından
Yenimi evlisin o kadar hayat yaşamadık dedin ya
+1 oy
(7,492 puan) tarafından
O kadar çok şey var ki unuttum artık:D
(11,493 puan) tarafından
Hahah :D
+1 oy
(6,250 puan) tarafından

2 yıldır sana yarım altın şeklinde kolye yapacam dedi daha duruyor:D

(11,493 puan) tarafından
Bir 2 yıl daha beklen bbacim :D
+1 oy
(13,584 puan) tarafından

Yatak odasının tavanına süpürgelik yapılacak 1 seneyi geçti yaz geliyor kış gelsin kış geliyor yaz gelsin :)

Ha bide dışarıdaki merdivenin alnı kapanacak boşluk kızımdan korkuyorum çıkarken ayağı gider diye onu yapmadı 

Büyük sorun bizimkiler :)

(11,493 puan) tarafından
Umarım yapar canım ❤️
(13,584 puan) tarafından
İnşallah  ♡
+1 oy
(11,380 puan) tarafından
Valla işini yarım bırakmayı hiç sevmez zamansız yapar hatta çok kızarım. Şimdi acelesi mi var diye ben derim hep evde bişey mi bozuldu anında yapacak. Kapının çitası çıktı dün. Eve girer girmez silikon soruyo çocuk uyuyor odada girmeyelim diyorum yok. Bi elini yüzünü yıka demi hemen yapacak tez canlı
(11,493 puan) tarafından
En güzeli bacı kızma öteki türlü de aylarca beklersin
tarafından
Ayyyy bu babam
(11,380 puan) tarafından
:D bazen can sıkıcı oluyor olmadık yerlerde olmadık işler. Misafir varken yapıyor mesela acelesi mi var millet bi gitsin diyorum bana kızıyor
(13,060 puan) tarafından
Aha bu benimki işte :) akşam 7 de sifon için şamandıra almaya gitti bu gece kullanma demedi yani :)
(11,380 puan) tarafından
Valla bu adamlar üşenmiyor bacım:D  iyi bişey aslında lazım şeyleri hemen yapcan
+1 oy
(13,060 puan) tarafından
Evde bozulan herhangi bir şey gün içinde halledilmeden ertesi güne başlanmaz bizde tezcanlı bizimki :) saç kurutma makinesi kablosu elektrik süpürgesi filtre sıkıntısı ampul priz montajı klozet gideri sorunu... elinden de geliyor seviyor da. Kız ben sinir oluyorum dursun desem de bırakmaz
(11,493 puan) tarafından
Asker arkadaşı geldi eşiyle arkadaşım neyse de yengeye ayıp oldu diyor kız gittikten bir kaç gün sonra tuvaletteki lambanın bir anlamı varmı yoksa öylesine mi diye sordu :D eşime gösterdim biz öyle seviyoruz yazdı benim adıma :D
(13,060 puan) tarafından
Ahahahsh herkesin romantizmine kimse karışamaz özel anlamı üşeniyorum:)
(11,493 puan) tarafından
Bidaha da gelmediler ama bizi sapik sandılar heralde :D
(13,060 puan) tarafından
Bir ışıktan sapık sandılarsa ohoooo :D ben o an sorardım ama gülerek bu ne kız diye
(11,493 puan) tarafından
İlk defa tanışıyoruz yeni evlilerdi çekimser bir kızdı onuda merakından sormuş o günden sonra bidaha görüşmedik ne telefonda ne yüz yüze :D
+1 oy
(28 puan) tarafından
Yatak odamın lambası yanmıyordu bozulmuştu  şunu yap diye diye o da tamam diye diye  2 sene sonra onu yaptı yine yapmazdı da artık doğurdum hastane de aradım biz gelicez artık yatak odası bana lazım gelmeden bir adam getir yaptır şu lambayı demiştim onun öncesinde bazanın ledleri vardı onu açıyorduk :) 
+1 oy
(819 puan) tarafından
Eşim anında halleder elinden de gelir sağolsun yetiş kociş :) 
+1 oy
(12,540 puan) tarafından
Kiz lambayi sen degistiremiyomusun
(11,493 puan) tarafından
Boyum yetmiyor birde öyle lamba değil kutu içinde söküp takcan geri kutusunu takcan vs vs benim anlayacağım bişey değil tavanda olsa yaparım da öyle değil
(12,540 puan) tarafından
Bizimkide oyle kiz kutu icinde biliyorum dedigini :) donduruyosun sokuluyo kutusu. Ben kendim degistiriyorum merdivenle. Esimi beklesem 1 sene beklemem lazim adam yurtdisinda calisiyo :D
+1 oy
(14,612 puan) tarafından

Eşim dakiktir perdeleri çıkarır yıkanır hemen asar ortalıkta dolanmadı ruhunu sıkar :)

Bir şey bozulsun durmaz hemen yapar :) kaynım ise senin eşin gibi eltim de dert yanıyor :)

(11,493 puan) tarafından
Artık bıraktım soylenmeyi kendi halinde banane:D
+1 oy
(436 puan) tarafından
Balkon derzlerini  yaza çıkarken yapacaktı şimdide yaz bitti önümüzdeki yaza yaparız diyor bakalım kısmet :)) 
(11,493 puan) tarafından
Banyo derzlerinin arası açıktı o yapmayınca ben yaptım geçen gün aşko birde derzi almış depremde duvarda düşen yeri doldurmuş derzle olcak iş mi o şimdilik dursun müsait bir zaman yaparım dedi o sihirli cümleyi kurdu yani o müsait zaman hiç olmuyor ki :D
+1 oy
(4,307 puan) tarafından

Hangi birini yazayım kitap yazsam daha çabuk biter :D 

(11,493 puan) tarafından
Benimde öyle ama bunu çözüme kavuşturdugu için yazdım :D
(4,307 puan) tarafından
Ben iyileşmem çözüm çünkü ben eşimi beklemem kendim her işi hallederim
+1 oy
(2,733 puan) tarafından
Kendi işimi kendim yapıyorum genelde. Bir konsolun aynaları var duvara monte edilmesi lazım aynalar çok ağır hafif olsa onu da yaparım 3 senedir dolap üzerinde duruyor :) 
(11,493 puan) tarafından
Ablamın da öyle 4 yıldır evli hala yapcak eşi :D
(2,733 puan) tarafından
Bakalım daha kaç sene beklicek :) balkonu boyucam boya almam lazım diyorum, boya hariç her şeyi aldık:)
+1 oy
tarafından
Benim balkon gideri cok dar yapmislar evlendik evleneli 3 senedir o gideri yaptiracak ki zaten eve tasinmadan once komple tadilata girdi gideri de yeni yapmislardi adamlarla gorusse burasi duzgun olmamis duzeltin dese yaparlardi daha yapcak bakalim 
(11,493 puan) tarafından
Bekle bekle dur işimiz ne :D
tarafından
Bunun gibi var bende ya mandallar yetmiyo al dedim hala alacak cirpicimi kirdi al hala alacak cok var simdi aklima gelmeyen bekleyim isim ne dedigin gibi 1 sene supurgemin basligi kirikti artik hortumu da sokup emekleyerek supuruyodum cok sukuf gecen gun onu halletti
(11,493 puan) tarafından
Depremde gardırop ayakları kırıldı 3 ay bekledik en son ayakları sipariş ettim diye mecbur yaptı yoksa aylarca beklerdim ben :D
tarafından
Kiz bu erkekler niye boyle ay sabah sabah zaten bi gozum acilmamis adami bogcam :)
+1 oy
tarafından
Yok ben birşey söylediğim de benim eşim hemen yapar bekletmez
(11,493 puan) tarafından
Maşallah maşallah nazar boncuğu
+1 oy
(4,493 puan) tarafından

2 aydır magnet duvarı yaptıracak :), hala bekliyoruz unuttu bile eminim. Ben bugün anlaştım yapacaklar. :) Eve geldiğinde süpriz olacak kendisine. 

(11,493 puan) tarafından
Hahah :D
+1 oy
(677 puan) tarafından

Ay nerdeyse bir sene olacaktı dün gece halletti ne akla geldiyse. 

Orta sehpamız vardı boş bulunup üzerine oturmuştu ve ayakları kırıldı. Yapılacak duruyordu öyle zor bir şey de değil ha. Yan tarafımızda mobilyacı var götür diyorum yok ben yaparım diyordu ama yapmıyordu. Misafirim allahtan çok gelmez önüne koymaya sehpam yoktu djdjdj. Küçük zigonlar vardı onların Bi iki yeri çıkmış vidalık iş var fazla değil. Yap diyorum geçiştiriyor. Dün akşam halletti orta sehpayı da alıp işe götürdü orda yaparım burda yapamam diye :D

(11,493 puan) tarafından
Hahahh kendime iş ararken ben :D
+1 oy
(12,637 puan) tarafından
duvarlar kabarmıştı, onları kazıdı alçı sürdü ama ***** yumuk düzeltip boya sürecekti.ç geçen kurban bayramında :) 
(11,493 puan) tarafından
Kış geldi artık yaza :D

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 600 göst.
+2 oy
44 cevap 755 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,348 göst.
+3 oy
44 cevap 519 göst.