+4 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (10,524 puan) tarafından

Günoo ❤️ Bizim 8 aydır değiştirilmeyi bekleyen tuvalet lambası vardı şükür ki dün gel peşimden sana sürprizim var diyerek değiştirdi kırmızı gece lambasiyla giriyordu aylardır gelen giden gece kulübü gibi :D bu jestine karşılık akşam kurdele kesip açılışı ona yaptırmayı planlıyorum :D sizdede varmı böyle şeyler ?? Dün yikadigim perdeler var birde bu hafta içinde asar inşallah :D:woot:

55 Cevaplar

+1 oy
(5,206 puan) tarafından
Sehbamin bacagi sallanmis vidasi sıkılcak 1 aydir bekliyor camasir makinem banyonun önünde kucuk bir alanda oranin ampulu yok kac aydir alip takivericek  
(10,524 puan) tarafından
Yapmaz bacı yapmazz
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tanisigimdan beri sigarayi  2 ay sonra birakicam diyor...hala 2 ay bitmedi ;)
(10,524 puan) tarafından
Benim ki hergun birakiyor :D
+1 oy
(14,491 puan) tarafından
1 seneyi geçti Gardrobun kapağını takacak

3 aydır makine alacak

1 seneyi geçti oğlanın dolabına L takacak..
(10,524 puan) tarafından
Daha çok beklersin bacım:D
+1 oy
(7,131 puan) tarafından
Bu konuda tezcanli ama işi yaparken çok ağır yapar 
(10,524 puan) tarafından
**** olurum benim adam da ağır kanlı
+1 oy
(398 puan) tarafından
Bir sürü şey var ilki şofben bozulmuş yerine termosifon aldık bozuk şofben 4 aydır takılı hala çıkarıp atmadı.
(10,524 puan) tarafından
Hepsi aynı demekki
+1 oy
tarafından
Hahahah güldürdün : D bizde haftalar sonra aradaki patlayan ampulu değişti onda da uykusu kaçtı da lütfetti :D kablolar fln var onları yukardan geçirecek hadi bakalım. kız çekip duruyor onun peşindeyim tüm gün kıza karyola alacaz gel ölçelim diye diye haftalar sonra ölçü aldık bi konuda takılmıştık. Neyi bekliyoruz artık dedim seni bekliyorum diyo ben seni bekliyorum diyorum o beni bekliyomuş delirtti sonunda verdim sipariş:D benimkinin çok çalışmaktan beyni yandı artık :D
(10,524 puan) tarafından
Hahah :D
+1 oy
(807 puan) tarafından
Dış kapının cami çatlak sünger koymuş evlendiğimiz günden beri her hafta sonu yapicak 3sene oldu umudu kestim artk
(10,524 puan) tarafından
Dış kapı bide kız tehlikeli
+1 oy
(1,346 puan) tarafından

3 senedir bozuk çekmeceyi yapacak birde 2 kış geçti halı kestirecek daha :angel:

(10,524 puan) tarafından
Yapmaz bacım :D
+1 oy
(520 puan) tarafından
Yaklaşık 3 yıl oldu bu eve tasinali elbise dolaplarında raf yaptir diyorum daha yapılacak söyledim gelcek söyledim gelcek daha gelcek o dolap yapanda ölçü alçak da benim raflar olcak da oooooo doğum geliyor adam hala söyledim gelcek diyo balık istifi gibi camasirlar bir asiliyorum komple dolap yerde delircem toplamak bile istemiyorum artık o derece doğum yaklasti artık eğil kalk yapamıyorum ev ayrı çocuk ayrı birde bu dolap topla dur delircem
(10,524 puan) tarafından
İyi sabretmissin ben bir olay kopartirdim
(520 puan) tarafından
Bu gidişle olcak zaten 2 tane çocuğun elbiselerini nasıl yapcam bilmiyorum delircem olmuşum 30 hafta iki çocuk olcak dolaplar roman havası oynuyor neyi nereye koycam sasirdim vercem eline çamaşırları yerleştir dicek o olcak
+1 oy
(750 puan) tarafından
Benim yaklaşık 1 yıldır lavabonun kenarına silikon yapıştıracak hala yapar hala yapar iş boşa düştü galiba ben yapacağım
(10,524 puan) tarafından
Hahah:D
+1 oy
tarafından

Ay benim koca öyle değil ya aman evde bişey bozulmasın anında takım çantasıyla hazır :D

(10,524 puan) tarafından
Maşallah maşallah
+1 oy
tarafından
Benim perdem zebra model mekanizmasını yeni modelle değiştirmek için söktük. kaynanamın perdelerini taktik yerine hâlâ değiştirmedik. 4 ay oldu kaynanamın perdesiyle kaldım bide çok seviyordum kaynanamın perdeleri hiç sevmiyorum :(  yarın degistiricez inşallah ☺️☺️
(10,524 puan) tarafından
Hadi bakalım aşko:D
+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Eşim bir buçuk yıldır sandığın ayaklarını ha yapacak ha yapacak hala öylece duruyor :D

(10,524 puan) tarafından
O sandık kalır öyle bacı :D
(3,148 puan) tarafından
He valla o sandık bana bende ona bakıyorum sjsjsjshdb
+1 oy
(3,188 puan) tarafından
Sana yurt dışına gelirken sattığım altının hepsini alacağım hatta gerekirse fazlasını yapacağım dedi ama bakalım hahaha
(10,524 puan) tarafından
150 gram altının 4o gramıni aldı yeter onuda almayan var diyip duruyor şimdi de :D nerde olursan ol ben seni bulur altınlarımi alırım yedrmem diyorum bende :D oda yemedim araba aldım ön kotlukta sana rezerve diyor :D
(3,188 puan) tarafından
Hahaha benim 300 gram bilezik 2 metre zincir yüzükler vs ama burada durumumuzu toparlasak eşim fazlasını da alır ondan şüphem yokta bakalım kısmet:D inşallah diyelim
(10,524 puan) tarafından
Canları sağolsun ❤️ :)
+1 oy
(3,064 puan) tarafından

Yaparız hallederiz demez. . Zamanı var bekle bakalım der. Şuan o durum yok sabır der. Söyleyiş tarzı farklı benimkinin :D

(10,524 puan) tarafından
Ama aynı kapıya çıkıyor sonuç :D
+1 oy
(1,639 puan) tarafından
Herşeyi böyle diyerek erteliyor 
(10,524 puan) tarafından
Hepsi öyle:)
+1 oy
(14,756 puan) tarafından
3 tane duy alınacak yeni taşındık aslında yeni de değil 5.6 ay olmuştur daha almadı takmadı öyle duruyor 

Arada depoya gidecek eşyalar var taşındığımızdan beri bekliyor halı seremedim ayyy elimden gelse ben götüreceğim veya atalım diyorum yok 
(10,524 puan) tarafından
Usengecler :)
+1 oy
(1,291 puan) tarafından
Bakarız dediği şeyleri genelde çabuk halleder. Ama dolap içine raf istedim iş yerinden kestirip getirecekti. Öylece unutmuş 
(10,524 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
+1 oy
(3,052 puan) tarafından
Ohoooo hangi birini sayiyim ki

Priz yerinden çıkmış onu takacak hala 

Fircanin sapı kırıldı bi kısmı fircanin içinde kaldı onu çıkaracak

Bebek arabasını tamir edecek 

Çocuklara park alacak 

Bana tencere takımı alacak 

Bekliyorum bakalım kaç ay daha beklerim
(10,524 puan) tarafından
Daha çok beklersin bacım mutfak prizleri bizimde öyle bu arada :)
+1 oy
(4,889 puan) tarafından
Yok cnm ben demeden daha kendısı yapar. Evde herseyı takip eder. Cay seker tuza kadar esım kavanozlara dolduruyor dememe gerek kalmaz hiç birseyi imkani olduğu sürece alır yapar
(10,524 puan) tarafından
Almak konusunda sorun yok ekmeğe yollarım eli dolu gelir ama evdeki bozulan şeyleri yapma konusunda bakarız acelesi yok yaparız vs vs :D
(4,889 puan) tarafından
alınacak şeyleri de ertelemez esya fln konusunda tamir tadilatta da öyle hemen çözer sorunu
(10,524 puan) tarafından
Maşallah diyelim aşko

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 566 göst.
+2 oy
44 cevap 746 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,334 göst.
+3 oy
44 cevap 497 göst.