+4 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde (8,618 puan) tarafından

Günoo ❤️ Bizim 8 aydır değiştirilmeyi bekleyen tuvalet lambası vardı şükür ki dün gel peşimden sana sürprizim var diyerek değiştirdi kırmızı gece lambasiyla giriyordu aylardır gelen giden gece kulübü gibi :D bu jestine karşılık akşam kurdele kesip açılışı ona yaptırmayı planlıyorum :D sizdede varmı böyle şeyler ?? Dün yikadigim perdeler var birde bu hafta içinde asar inşallah :D:woot:

55 Cevaplar

+1 oy
(5,602 puan) tarafından
Ohooooooo bende çok eşim çok sabırlıdır ... Herşeyi itrliye itrliye ben yaptırıyorum ;))

Balkonu file yapalım dedik bı türlü yapamadik olmadı 

Babam file getirdi onuda  takamadik .

İlk taşıdığımızda kombiniz mutfakta dolap yapalim dedim tamm dedi 1 yıl oldu

Çocuklara oda yapcaz parasını ben çalışyrken daha toplamistim adama yapalım herşey pahalı oluyor diyorum tamm ddi oda yok. 

Balkonda bı yerin alçı olması lazm onuda daha yapıyor... Anlatsam cokkk;))) 

Eşimin aileside biliyor benm gayretimi herşeyi bnm yaptığımi işte o sadece para veriyor yinede Allah başımızdan eksik etmesin;)
(8,618 puan) tarafından
Canları sağolsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(6,771 puan) tarafından
Tatile gitmek :D 
(8,618 puan) tarafından
O lüks bacimsu:D
(6,771 puan) tarafından
Öyle tabi fe ben ondan lüks birşey istemiyorum ki mesela Giresun da halam var oraya gidelim hem gezeriz otel parası vermeyiz diyorum Bolu Abant yedi göller bize yakın sabah gidip akşam gelebiliriz ama onw bile rizasi yok :D
0 oy
(9,542 puan) tarafından
Ay çok şükür yok bu aralar ya bizde de bir tuvalet vanası değişme işi var ama ek işe gittiği için hiç vakti yok
(8,618 puan) tarafından
O bana aylarca bekler bacimsu
(9,542 puan) tarafından
Keyfi yapmazsa sıkıntı ama işi varken ustelemem beklesin nolcak:DDD
0 oy
(16,928 puan) tarafından

Benim eşim hemen yapar bekletmez hic bir işini ama ben öyleyim. Eşim şunu yap der tamam bieazean yaparım derim üstünden bı 4 5 kere daha der eşim :D

(8,618 puan) tarafından
Ay yok ben tezcanliyim yaparım hemen elimden gelirse :D
0 oy
(1,623 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
TV konsolu alcak ama hala bakıyoz bakalım nezaman alcak beğendiğim model 15 bin lira olmuş
(8,618 puan) tarafından
Dyson alacaktım 5 binken daha alcam
(1,623 puan) tarafından
Bacım bi tane daha beğenmiştim Enza home da ben baktığımda 15 bindi şimdi olmuş 62 bin ondan vazgectim yeni baktığımda gecen ay 8 bindi şimdi 15 bin dahada yukselcek buyuk ihtimalle
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Yarim iş bırakmayı sevmiyor o yüzden kafam rahat sjsjjs 
(8,618 puan) tarafından
Maşallah maşallah
0 oy
tarafından
Bir sene olacak evleneli her ay üç aya borç bitiyor diye hesaplıyoruz rahatlicez diyoruz bizim borç ödedikçe çoğalıyor 
(8,618 puan) tarafından
3.seneden bildiriyorum bitmiyor daha da artıyor:D
tarafından
Bizim ki ömür boyu bitmicek biliyorum eşim kırılmasın diye ben beklerim diyorum
0 oy
(850 puan) tarafından
3 aydır bu ay oğlana baza yaptıralım diyorum tamam haklısın maaş yatınca halledelim diyor maaş yatınca ikna ediyim diyene kadar maaş bitiyor :) en son kendim gidip beğenecem alacam git öde dicem 
(8,618 puan) tarafından
En guzeli o
(850 puan) tarafından
Ya gerçekten çocuk 2 yaşını geçti hala park beşikte yatıyor ben rahat edemiyorum onu görünce ama erkekler anlamıyor bazı şeyleri. Bazen yapıp öyle söyliceksin
0 oy
(495 puan) tarafından
Evde sineklik çakacak cama o var

2 ay oldu 
(8,618 puan) tarafından
2 ay az daha aylarca bekler o
0 oy
(16,880 puan) tarafından
Benimki eline çabuktur hakkını yiyeyem o konularda bazı şeylerin bozulduğunu ben fark etmeden değiştirir ama tatile gideceğiz konusu her sene seneye devrediyor sayısal loto gibi 
(8,618 puan) tarafından
Tatil işi 3 yıldır bizdede var annenler mi tatil mi seçeneklerini sunuyor annemleri seciyorum :D
(16,880 puan) tarafından
Hangisi dese ben tatil derim o yüzden bana sormuyor masrafı çok olmasın diye
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Benim eşim hiç hayır demez herşeye ama herşeye tamam aşkım yaparız askim  bı araştırıp alalım aşkım..ama tamam deyip yaptığı şey sayılı:)) en son blakin takinina ok dedi bakalım yapacak mi
(8,618 puan) tarafından
Benimki de öyle ama icraata gelince 00000 |°^°|
0 oy
(984 puan) tarafından
Eşim bu konuda gerçekten çok iyi biseylerle uğraşmayı çok seviyor tadilat tamirat vs konu hiç fark etmez şu yapılacak evde desem yarın yaparım derse yarın yapar şuana kadar hiç olmadı yapmadığı ama söz vermek gibi bisey dersek atıyorum kahvaltiya gidelim bi ara der o öylece kalır  unutur gider 
0 oy
(284 puan) tarafından

Ay şaka mkkkk post başlığını görür görmez tuvalet lambamızdan bahsetmelıyım demiştim haha post sahibi benı anlar telefon feneriyle tuvalette gidiyoruz:D 

Mutfak çeşmesi de değişmesi lazımm   

0 oy
(500 puan) tarafından
Kapının önüne hole fazlalık eşyaları koydum depoya götür diye depoda hemen yan kapıda atacagı adım 3 adım 1 ay bekledi o eşyalar :@@
0 oy
(172 puan) tarafından
O kadar çok şey var kiii

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 496 göst.
+2 oy
44 cevap 689 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sekerkiz06 (3,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,323 göst.
0 oy