Selam!ben şu arabayla ilgili konu açan üyeyim,demek bugun gittim ben bunla,kızı bıraktın okulda,önde oturmadım arkaya geçtim biliyordum bana kabalık yapacağını,o yüzden içimden gelmedi ve bugun anladım ki aramızda büyük bir duvar var benim ona karşı hemde.onun var mı bilmiyorum.bu indi arabadan dükkana gitti,gelince bana da bir çikolata almıştı,verdi bana.ben de ona “sana bir sorum var neden ben senin arkandayım?”bana ne dese iyi sizce?”nerde oturmak istiyorsun ki?!kavga mu arıyorsun?”dedim bana saygın bu tabi,ben de senin yanında artık uyumayacağım”onun arabası için parfüm almıştım parfümü de hatta arka koltuğun tutacağı yerden asmış,parfümü açtım ordan ona da dedim ki bana gösterdiğin saygı burdan belli!çikolatayı da ön koltuğa attım ve dedim ki kime değer veriyorsan ona verirsin şu çikolatayı.inerken arabadan kapıyı bilmedim duvara çarptım bu da sinirlendi .ben de sinirlendim işte şu haraket benim dilimi kısalttı ((((yarından çocuğu erkenden kalkıp otobüsle okula bırakacağım.Keşke bşr mucize olsa da şu adamdan kurtulsam bana hissettirdiği şu duygulardan kurtulsam …