0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Selam!ben şu arabayla ilgili konu açan üyeyim,demek bugun gittim ben bunla,kızı bıraktın okulda,önde oturmadım arkaya geçtim biliyordum bana kabalık yapacağını,o yüzden içimden gelmedi ve bugun anladım ki aramızda büyük bir duvar var benim ona karşı hemde.onun var mı bilmiyorum.bu indi arabadan dükkana gitti,gelince bana da bir çikolata almıştı,verdi bana.ben de ona “sana bir sorum var neden ben senin arkandayım?”bana ne dese iyi sizce?”nerde oturmak istiyorsun ki?!kavga mu arıyorsun?”dedim bana saygın bu tabi,ben de senin yanında artık uyumayacağım”onun arabası için parfüm almıştım parfümü de hatta arka koltuğun tutacağı yerden asmış,parfümü açtım ordan ona da dedim ki bana gösterdiğin saygı burdan belli!çikolatayı da ön koltuğa attım ve dedim ki kime değer veriyorsan ona verirsin şu çikolatayı.inerken arabadan kapıyı bilmedim duvara çarptım bu da sinirlendi .ben de sinirlendim işte şu haraket benim dilimi kısalttı ((((yarından çocuğu erkenden kalkıp otobüsle okula bırakacağım.Keşke bşr mucize olsa da şu adamdan kurtulsam bana hissettirdiği şu duygulardan kurtulsam …

3 Cevaplar

0 oy
(135,301 puan) tarafından
bence sen bi surucu kursuna kayit ol kendi isini kendin gor sadece okul degil bu insan markete carsiya pazarada goturmez 
(186 puan) tarafından
Kurs pahalı,kahrolasının ebeveynleriyle yaşıyorum hem.ehliyette paha
(135,301 puan) tarafından
yani 1 kere alip ömür boyu kullanican bisi ehliuet hani kosede durcak bisi degil imkan olursa hemen al bu sekilde kalbine yazik stres yasiylsun surekli kii karisini hayat arkadasini arabada yaninda oturtmayan adam evde neler yapar dusunmek istemiyorum bile
(186 puan) tarafından
Evet bakıyorum internetten şimdi
-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Benim anlamadığım çocuğu okula götürürken kaynanada mi geliyor? 
tarafından
Ay güldüm bu yoruma..kız kaynananın ne işi..kaynanamla birlikte yaşiyorum diyor.. aynı evde yani..
(2,200 puan) tarafından
Ay ne bilim canım ya . Ikidir görüyorum ön koltuk postunu okuyorum hiç bir şey anlamıyorum. Sonra da diyorum ki bunlar çocuk bırakmaya da cümbür cemaat mi gidiyorlar?
(2,007 puan) tarafından
Valla ben de ön koltuk kavgası görünce kaynana zannettim. O kadar ben sen o zamirlerini kullanmış ki post sahibi anlamadım. Çünkü eşinin ön koltuğa karışma ihtimali aklıma bile gelmedi
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Benim eşimde saçma bir şekilde ilk evlendiğimiz yıllar arkaya oturmamı isterdi çünkü kırmızı ışıkta yandan bakarlar mış öndeki araba dikiz aynasından bakarmış mış mış . Dedim kim bu ay gibi parlayan güzellik deyip Arabanın peşine düşecekler sanki

Bundan dolayı baya kavgalarımız olmuştu hatta kayınpeder kızdı ne saçma oğlum bu kız niye arkada oturuyor die .. arka camlarda film vardı karanlık

Ama 3 4 yıl sürdü bu olay şimdi geçti .14 senelik evliyim şimdi arkaya binince trip atar hayırdır niye yanıma oturmadın die. Eşinin sebebi ne onu anlamadım diğer postunu da okudum
(186 puan) tarafından
8 9 yıldır artık bu düzelmez bu saatten sonra,ben de utandım yaptığımdan sanki ben buna bayılıyorum da bunun yanımda oturmak istiyorum gibi geldi bana

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde yorgun1byn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Muge (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hazal00 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.