0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Hamileliğin sonlarına yaklaştım ve hâlâ bebeğimin ismini belirleyemedik doğduktan sonra da isimsiz kalmasından korkuyorum:) değişik önerileriniz var mı artık ismiyle sevmek istiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erva nur 

Elisa 
-Reklam-
0 oy
tarafından
AMİNE  Fatıma Zehra Beyza 
0 oy
(457 puan) tarafından
9 ay boyunca çok isim geldi geçti aklımızdan bir türlü karar veremedik eşim  doğduğu gün koydu ismini hiç aklimizdada yoktu. ;) sağlıcakla gelsin yavrucak.
(186 puan) tarafından
Ay hadi ya bende öyle diyorum aslında görünce isim aklımıza gelir belki. Özel değilse ne koydunuz acaba ismini
(457 puan) tarafından
Elisa koyduk
0 oy
tarafından
Buğlem nasıl 
0 oy
(1,739 puan) tarafından

ben anlamına odaklanmıştım. böyle narin, naz gibi kırılgan bir isim olmasını istememiştim. güçlü kız isimlerini incelemiştim. beren çok hoşuma gitmişti ama ikiz olduğu için aynı anlama gelen başka isim bulamayınca vazgeçmiştim. 

beren ve zümra aklımda kalan ama koyamadığım isimlerden. zümrayı da eşim beğenmemişti söylenişi kabaymış. bence değil ama tartışmadım artık :)

(8,267 puan) tarafından
Ay hamileyken Naz ve Narini çok düşünmüştüm sonra Berenin anlamı çok hoşuma gitmişti.Beren koyduk çokta seviyoruz ismini :)
(1,739 puan) tarafından
ben de çok seviyorum beren ismini bir kızım daha olursa sanırım beren olacak. zümraya eşim izin verseydi biri beren biri zümra olurdu da çok kabaymış diye vize çıkmadı ;)
kızınızla mutlu sağlıklı bir ömür dilerim :) tam sizi biliyormuş gibi yazmışım ben de kusura bakmayın. naz ve narin de güzel ama çok kırılgan diye istemedim ben öyle isimleri
(8,267 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim ❤
Evet evet yorumu görünce bi şaşırdım. Eşim de çok Nazlı olur falan dedi istemedi demek ki kızımın nasibi bu isimmiş Rabbim yavrularımıza sağlık huzur mutluluk versin her daim.
0 oy
(6,633 puan) tarafından
Kızıma hangi ismi duysam koyacam dedim en sonda  Elif Ada koydum 
0 oy
(177 puan) tarafından
İki kızım var büyük kızımın ismi Almila Yüsra

Küçük kızımın ismi Alara ravza 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,450,669 soru

23,820,659 cevap

318,288 kullanıcı