+1 oy
1,025 göst.
Aile kategorisinde (762 puan) tarafından
Esimin instagram şifresini biliyodum arada girip bakıyordum ama o benim bildigimi bilmiyodu pazartesi dur bi gireyim dedim bide ne göreyim dunyam başıma yıkıldı yeni girdigi is yerinde bi kızla konusuyo kiza seni goremiyorum abarttilar artik cok calismalarindan bahsediyor. İnsan bi uyaninca aklina gelir bisj yazar mesela ben ilk sana gunaydin yazdim desene yazcak sanki baska kimin var yazmis kizla daha dertlesmisler sonra demis benim babam küçükken öldü yani geçende anlamistim ya sana ben bosuna bu kadar dolmadim evdeki sorunlar en küçüğü demiş sonra kıza molalarda neden yazmiyosun aliniyorum demus neyse bende evde yazamicam zaten diyip üzülmüş sabaha kadar mesaide kal deseler senin icin kalırım demiş ve eve gelince mesajlari sildi sonra bi guzel afedersinuz eve geldi vurdum kırdım bagirdim cagirdim sabaha kadar agladi yalvardı netim bosancam dedim öyle de olcak affedemem bunu sonra evden kovdum ve onu herkese rezik ettim aradım tüm köyü tüm akrabalari duydu beter olsun pislik

31 Cevaplar

0 oy
(4,200 puan) tarafından
Geçmiş olsun zor bir durum :( bundan sonrası için her şey çok güzel olur inşallah senin için 
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Umarım kararlı olursun ve affetmezsin 
0 oy
(834 puan) tarafından
Aferriin kız sana gerçekten tebrik ediyorum öyle adamlara güven olmaz yapan tekrar Tekrar yapar rezil etmende iyi olmuş kendini dışa güzel gosteriyordur belki gerçek yüzünü görmüş oldular 
0 oy
(566 puan) tarafından
Bosamaktan vazgeçecek olursan herkes öğrenmiş sen unutursun onlar unutmaz. İnşallah tükürdügünü yalamak zorunda kalmazsin. Kocan da kendisi rezil bir insanmış zaten sen rezil etmemissin 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Şahin gözüne ette, karga gözünü bokta açarmış...

Evde gül gibi helalin dururken senin evli olduğunu bildiği halde fingirdeyen kevaşeden ne beklersin eyy miğdesiz deyyus...
0 oy
(49 puan) tarafından
sonundaki cümleleri okuyunca bir rahatlama geldi birinin yaptığı yanına kar kalmamış oooooohhhhhhh
0 oy
tarafından
Keşke yazdıklarını kendi telefonunla çekseydin silinmeden boşanma davasında elinde kanıtın olurdu 
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Umarım onu affedip tükürdüğünü yalamazsın 
0 oy
(537 puan) tarafından
Hayır yanı şu kadar şeyı yaparken herseyı göze alıp yapıyorlar  boşanmak ıstemıyorsan neyın macerası neyın korkusuzlugu bunu yapınca sonuca hazırlıklısın dwmektır sonra ne ağlama yapıyorsunuz 
0 oy
(75 puan) tarafından
Kararlı olmanız çok iyi keşke bende dik durabilseydim
0 oy
(141 puan) tarafından
Gücünüz varsa tabiki de bırakın affetmeyin sakın oda hayatının şokunu ve hatasını anlasın kıymetinizi anlasın.

Bu saatten sonra affetseniz de nede olsa affediyor diye hep yapar..

Çalışıyor musunuz ? Bebeğiniz var mı?
(762 puan) tarafından
Çalışmıyorum biri 3 yasinda biri 5 aylik bebegim var
(141 puan) tarafından
Ozaman bir şey diyemem zor bir durum Allah yardımcınız olsun iyi düşünün kendinizi güvenceye almadan ayrılmayın kanıt oluşturun ayrılacaksanız tazminat nafaka bunlarda kolaylık sağlasın ..
Aileniz cocuklarınıza bakarsa işe girip çalışabilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 212 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 369 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 810 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,378 göst.