0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Lise arkadaşımdı o şuan 22 ben 21 yaşındayım evlendiğimden beri buluşma olmuyor 4 sene oldu zaten şuan kendisi şehir dışında çalışıyor 

Lise hızlı zamanlardı sevgilsi oluyordu  efiyordu bana da diyordu biri var iyi biri felan ama sapığın önde gelen kişileri çıkıyordu 

evlendikten sonra eşim normal muhabbet edin ama erkek muhabbeti yapmayın dedi haklı olarak ama onun erkek dışında hiç konuşması yok herkes ona aşık sanıyor 

Şuan sevgili olduğu biri var ama erkek kankam dediği çocuğun sırtında geziyor hediyeleşiyorlar 

Lisede iken bu benim için sorun teşkil etmiyordu ama şimdi evli ve çocukluyum benimle sürekli erkek muhabbeti yapması hoş değil ona desem alınacak edecek eşim arkadaşıni şöyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye seni de öyle biri zannederler diyor bitirmeyi düşünüyorum ama çok güzel anılarımız oldu etti vicdan azabı da çekiyorum 

5 Cevaplar

+2 oy
(3,746 puan) tarafından

Benim de iki arkadaşlığım bitti gibi bir şey. Ne kardeşler küsüyor bu mu bitmeyecek diyorum:)  Yaşam tarzları uymuyorsa bitmesi en iyisi Yoksa zamanla sana bunlar normal bir şeymiş gibi gelecek dini boyutunu düşünerek söylüyorum 

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocukluk arkadaşımı kafir bir ünlünün ölümü için Allah rahmet eylesin dedi diye uyarmıştım, denmez diye. Tartıştı benimle. Kanıt sunmama rağmen ısrarla sevdiği ünlü olduğu için körleşmişçesine savunuyordu.

En son cennete gitmesiyle alakalı bir şeyler deyince hop dedim durdurdum orada. Kişi arkadaşının dini üzeredir buyuruluyor hadisi şerifte, baktım o benimkine yakın bile değil o zaman burada tehlikede olan benim dedim ve anında ilişkiyi kestim.

Bazı insanlarla arkadaşlığın da bir ömrü var, ilişkilerin de eceli gelir. Dert etmeyin.
0 oy
tarafından
Bitmeli o sekilde muhabbetlere giriyorsa ne gerek var ben 15 yillik yedigim ictigim ayri gitmeyen insanla arama mesafe koydum liseden arkadasim suanki esim o zamanlar sevgiliydi benden habersiz cay icmeye falan cagirmisti aninda sildim gerektiginde bitmeli yani 
tarafından
Dogrumu anladım sen eşinle sevgiliylen arkadasın sensen gizli onu çayamı cagırdııı bu nasıl arkadas 15 sene sana hicmi gercek yüzünü göstermedi dicem ama cocukken anlamazsın tabi
(1,377 puan) tarafından
arkadasinin eski sevgilisiyle evlenmis o da bilmiyormus sevgili olduklarini ogrenince arkadasini silmis ondan gizlemis diye haberi olsaydi evlenmezdi belkide
tarafından
Hayır onu yapan liseden arkadasimdi iki ayri arkadastan bahsettim liseden arkadasım ise esimle sevgiliyken benden gizli caya davet etmisti o yuzden sildim 15 yıllik arkadasım liseden bile degil ilkokuldan olan dugunume sebepsiz gelmedi o yuzden mesafe koydum yabi diyecegim o ki lise arkadasligini birak cocukluk arkadasligimi bitirdim gibi birsey vicdan azabi cekecek bi durum yok
0 oy
(647 puan) tarafından
Yaşınız daha çok küçük zaten zamanla illa ki araya bir şeyler girip ayrılırsınız
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla evlat baba ilişkisi bitiyor lise arkadaşı neki

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 260 göst.
0 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
21 cevap 812 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,187 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,157 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...