0 oy
968 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok uzun zamandır robalı elbise giyerim, evlendim yine öyle. Namaz kılarken tak çıkar yapamam hem, hem de rahat edemiyorum diye.

Şimdi merak ediyorum, evde casual olarak ne giyilebilir? Eşofman, tişört? Crop, şort? Mini elbise? Penye gecelik? Bunlardan başka aklıma gelmiyor. Bunları da ben sevmiyorum.

Hem gebeyim diye her giydiğim şeyde kendime bakmaktan kaçınıyorum, biliyorum yakışmıyor. Of ne bileyim ya...

Akıl akıldan üstündür, bana biraz fikir verin lütfen.

34 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kelebekli don üstüne eşimin tişörtünü gıyen ben fıkır veremem:⁠-⁠D
(6,098 puan) tarafından
ayyy dogru hic boyle dusunmemistim he bencede cevriye falan olmamis allahtan:))
(51,546 puan) tarafından
☺️ canan da güzel isim kaynanama diyorum sana iyi guzel isim bulmuslar koymuslar o devirde modern isim ablasi asiye sende hayriye nuriye olabilirdin diye☺️
(436 puan) tarafından
@merve1112 bi sakin ol şampiyon. Ben yoruma güldüm dedim. Kelebekli don yorumunun altında cemaatlerin konuşuldugunu okumadım bile. Ben arkadaşın kelebekli don yorumuna cevap yazdım.
tarafından
×BirAnne bisey demedim kiz :)
(436 puan) tarafından
Ne biliyim neden güldün peki deyince dedim noluyor :)
-Reklam-
0 oy
(133,498 puan) tarafından
tayt ve askili ikilisi cok rahat bide triko sortlar
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Ben salaş kısa kollular giydim hep hamileyken altına da bol penye pantolon salaş ince eşofman veya tayt penyelerim uzun şekilde giydim hep. Üstüme de uzun fermuarlı birşey çekip namaz.kildim hala da öyle :)
0 oy
(13,583 puan) tarafından

Ruh halime göre değişir kot saten gömlek mini etek mini sırtı açık tulum bazen de pijama ile geçer tüm gün:D

0 oy
(971 puan) tarafından
 Ne ile rahatsam onu giyiyorum mesela namaz kılacağım zaman bi ferace bı etek hooppp giyiverıyorum bende elbıse etek ıle gezemıyoruö bır şort bı tişört yeter bana
0 oy
(7,878 puan) tarafından
Geniş etek . Ve uzun bluz tarzı seyler
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Tayt tişört eşofman sweat falan giyerim ammaa robalı elbise rahatlığı hakikaten başka ya 
0 oy
(4,367 puan) tarafından

Kısa kollu pijamalarimi giyiyorum çoğunlukla 

Veya etek pantolonlar oluyor ya bol ondan üstüne tişört 

Eğer balkonda işim yoksa sıfır kollu şort 

Ama kapının arkasında uzun pardesü gibi bi hirkam var kapı çaldımi üstüme giyer kapıya öyle açarım 

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Çıplak gezen ben bunlar karşısında☺️☺️☺️☺️
(87 puan) tarafından
Yok artık :))
(1,909 puan) tarafından
Ewetttt ,☺️☺️☺️
0 oy
(13,174 puan) tarafından
Tayt ve uzun tişört canım ben de gebeyim. Açığım ama sen namaz için bir elbiseni hızlıca takıverirsin üzerine diye düşündüm. Kışın da sweatshirt tayta geçerim. Şortla kapı çalınca kapı açamıyorum soyun giyin sevmiyorum 
0 oy
(20,525 puan) tarafından
Şuan tayt swit var ama ben hastayım annem kızıyo köpekli pandufla geziyorum üşüyorum ben kombin fikri vermeym bu halimle djdjndj
0 oy
(18,160 puan) tarafından
Tayt ve eşorfman giymeyi çok severim rahat konforlu şık yazsa askılı veya tişört kış ise sweat
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Altımda boxer üzerimde crop bunlarda zaten senin aklında olanlar.
0 oy
(3,117 puan) tarafından

image

image

bunları aldım en son böyle giyiniyorum çok rahat
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Yazlari şort- tsort 

Kislari tayt -swet veya pentinin termal pijama takimlarindan. 
0 oy
(406 puan) tarafından
Valla kuzu şuan üstümde termal tayt ve kısa kol t-shirt var :) 
0 oy
(647 puan) tarafından
Eşofman altı, tayt, tişört,..yazın atletll ve sortla geziyordum. Kapı çalınca hemen ferace takiyorum
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Eteklı pantolonlar çok rahat oluyo üstüne kısa kol askılı sıfır kol giymiyorum kızım ve oğlum sorguya çekiyor ☺çünkü ben günah dediğim için evde günah değil dedıysem de kızım heveslensin  istemiyorum namaz kılınca lastikli etekler de çok rahat üstüne onu geçiriyorum hemen 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
İmam hanimiyim eve Cat diye kapıya biri geliyor tayt la kısa kolla duruyorum genelde 2 bebeğim var 11 ve 1 aylık kar kapının hemen onunede hırka etek  çember asiyorumki kapı çalarsa üstüme hemen gecirebiliyorum .eskisi gibi değilim bu kaç arkadaş paspalamisssin diyorlar henüz çocukları yok onlarnda cocuklarm büyüsün yeter yardim edenin zatn yok
(4,378 puan) tarafından
11 aylık ve 1 aylık mı ikiside bebek canım bile isteye mi yaptın Allah yardımcın olsun ama çok zor değil mi ikisini de emziriyor musun ikiz gibiler nerdeyse
(1,894 puan) tarafından
Kazara oldu kalbi atiyirdu korkdum doğsun dedim mama veriyorum birşey yeme fırsatım olmuyo hazırlayamiyorumki çok zor
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Tayt crop giyiyorum bazen tayt tişört bazen pijama bazen şort kafama göre 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
12 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 537 göst.
22 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,567 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu

409,628 soru

12,314,521 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler

...