0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok uzun zamandır robalı elbise giyerim, evlendim yine öyle. Namaz kılarken tak çıkar yapamam hem, hem de rahat edemiyorum diye.

Şimdi merak ediyorum, evde casual olarak ne giyilebilir? Eşofman, tişört? Crop, şort? Mini elbise? Penye gecelik? Bunlardan başka aklıma gelmiyor. Bunları da ben sevmiyorum.

Hem gebeyim diye her giydiğim şeyde kendime bakmaktan kaçınıyorum, biliyorum yakışmıyor. Of ne bileyim ya...

Akıl akıldan üstündür, bana biraz fikir verin lütfen.

34 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
Ben evde yazın diz üstü penye şort, üstte penye askılı ya da kolsuz tshirt giyerim. Kışın da tayt üstüne penye uzun kollu tshirt ve yelek. Hamileyken de 6 aya kadar bunları giydim, 6 aydan sonra bunların hamile versiyonlarını giydim. Romalıların elbiseyle günlük asla 3ahat edemem, bacaklarımın birbirine denmesinden hoşlanmıyorum. Evde ince viskon kumaştan bir namaz elbisem var, namaz kılacağım zaman üstüme geçiriveririm sonra çıkarıp normal devam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Namaz konusundaki bizde şey vardır namaz için ayrı etek çorap kolluk ve yazma vardır onları sadece namaz kılarken kullanırız ben Kisa kollu yada krop tarzı giyindigim zaman hırka alirim üstüme yukarıda saydıklarımı giyerim sonra çıkarırım 
0 oy
(13,867 puan) tarafından

Puahaha eminmisin cevap vereceğim :D

Taaa 8 senelik sırt dekolteli kırmızı geceliğim var favorim o 

Alt üst crop şort takılıyorum genelde sipariş fln gelince ayinin tişörtlerinden geçiriyorum zaten elbise oluyor o bana 

0 oy
(3,187 puan) tarafından
Genelde şort takımlar giyiyorum. Tayt giyiyorum eşofman üstüne tişört yada askılı. Evde rahatıma gelen şeyleri giyiyorum 
0 oy
(87 puan) tarafından
Genelde tayt ve tişört 
0 oy
(10,462 puan) tarafından
Yazın şort askılı atlet havalar serinledi tayt tişört ayıcıkli pijamalar falan filan ben rahat giyinmeyi seviyorum evde 
0 oy
(486 puan) tarafından
Eşimden geçinen ben :) 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Pijama takımı giyerim genelde namaz için gömlek eteğim yazmam hep hazır kapı çalınca aniden de onları giyerim
0 oy
(87 puan) tarafından
Sen herşeyi boşver nasıl rahat oluyorsan onu giyesela.ben tişört ve esorfman giyiyorum çünkü rahatligima düşkünüm kısaca rahat hissetmek istiyorum ve hamileyim doğurmak üzereyim takım esorfman da giyiyorum kafam nasıl.eserse
0 oy
(51,816 puan) tarafından
hepsini saymisin ne kalmis ki ciplak dur en iyisi ☺️ yada salvar kaliyor ☺️
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Sort ve spor atletle duruyorum
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Onlarca pijama ve pijama takımları. Vallahi Amerikaya taşındım burada pijamayla gezmek normal çoğu zaman alışverişe bile pijamayla çıkıyorum hahaha. Ama tayt vs de çok seviyorum giyiyorum
0 oy
tarafından
Şortlu gece takimlari var onlardan giyiyom
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Penye gecelik şort vs yatarken giyerim ev içinde genel hep eşofman tişört sweatshirt giyerim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 340 göst.
12 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 538 göst.
22 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,577 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (137 puan) tarafından soruldu

411,054 soru

12,372,718 cevap

42,530 kullanıcı

Kategoriler

...