0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1ci sınıfa gidiyor ama yazmak istemiyor ne yapcam bilmiyorum sen yaz diyor nasıl alıstıra bilirim yazmaya 

2 Cevaplar

0 oy
(420 puan) tarafından
Henüz yazmayı bilmediği ıcın sana yazdırmak istiyor canım. Al karşına güzelce konuş. Bunları sürekli ben yazarsam öğretmen benım yazdogımı anlayabılır ve ikinci sınıfa geçtiğinde hala yazı yazmayı bilmiyor olacaksın ama arkadaşların hepsi öğrenmiş olacak gerıde kalmak istemezsin diyip güzelce konusunda canım. Örnek ver mesela sen bebekken konusmauı öğrenmen ıcın sana konuşmayı öğrettik.. 

Ama öğrenmeseydin şuan hala bebek gıbı konuşur okurdun kımse senı anlamazdı falan de 
(6 puan) tarafından
Söylüyorum cnm ama yok diyor ana sinifina gitmedi ondan fazla bilmiyor yazmayı
(420 puan) tarafından
Ama sımıfta da yazmayı öğr etmiyorlar canım yıutube de hızlı öğreniyorum var ona bak yardımcı olur sana.

Ve sürekli gaz a getır benım oğlum çok akıllı sınıftakı herkesı geçecek biliyorum falan demeye Carlos geçen seneki 1. Sınıf oğlum vardı seni çok iyi anlıyorum
(6 puan) tarafından
Beni dinlese keske cnm ama yok cocuk dedim dedik diyor yapmıyor
(420 puan) tarafından
Yani bu konuda öğretmenden destek alabilirsin ses kaydı atmasını işte ohretmenden ödevler yapılacak falan desin mesela.
(6 puan) tarafından
Yarın öğretmenle konuşcam cnm arayıp
-Reklam-
0 oy
(9,871 puan) tarafından
A harfinden başladılar dimi küçük a büyük A Benimkide zorlanıyor ama başında bekliyorum yapıcaksın başka yolu yok diyorum 
(6 puan) tarafından
Yok cnm daha baslamadılar c deler
(9,871 puan) tarafından
Onu geçtiler ama sanırım öyle sekıl olarak yaptılar sadece şimdi tamamen başlandı defterlere de bugün yazdılar dün de kıtapta baya alıştırma ödevi vardı vala Allah bize sabır versin bazen kızıyorum sonra pişman oluyorum kaç kere gösteriyorum çünkü yapamayınca kızıyorum hâliyle
(6 puan) tarafından
A ya yarın geççekler bizimkiler ama yapmak istemiyor bilmiyorum ne yapcam
(9,871 puan) tarafından
İnşaAllah zamanla yapmayı sever canım Rabbim zihin açıklığı versin ❣️
(6 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
+2 oy
9 cevap 95 göst.
0 oy