0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,083 puan) tarafından

Oğlumun beyninde kist olduğunu tesedüfen öğrenmiştik önceki postlardan bilirsiniz 1 aydır yediğimiz içtiğimiz belli değildi korktuğumuz bir süreçti tomografi sonucunda doçent bir doktor korkulacak bişey olmadığını ama emar çekilmesi gerektiğini söyledi çektirdik 2 profa götürdük 1i daha önce bu tür kisti 1 kere ameliyat ettiğini vs söyledi konuya çok hakim değil gibiydi söyledikleri beni çok tatmin etmedi sorularıma doğru düzgün cevap vermedi o yüzden araştırmaya başladık bi çok kişi prof dr burçak bilginer çocuk cerrahi alanında en iyilerinden biri dedi  hemen randevu aldık Ankaraya gittik kendisi gerçekten çok bilgiydi ve çok güzel anlattı herşeyi basit anlaşılır olarak doğuştan geldiğini oğlum açısından korkulacak bir durum olmadığını ömür boyu orda kalacağını 2 yılda bir kontrol edeceğini söyledi gelişimde sorun yaratmadığınıda söyledi çok şükür elhamdülillah.. İlk başta devlet hastanesindeki doçentte buna benzer konuşmuştu aslında ama bukadar açıklayıcı olamamıştı (emar çekilmediği için) o yüzden çok rahatız artık sert darbelerden kafasını koruyacağız sadece bunun dışında ekstra bişeye gerek yok dedi :) dua eden herkese çoook teşekkür ederim :) 

14 Cevaplar

0 oy
(4,606 puan) tarafından
Ilk kez postuna denk geliyorum canim 

Oncelikle cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun 

Cok sevindim sizin adiniza Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin bi grip oluyorlar da etrafinda 4 dönüyoruz iyilessinler diye 
(6,083 puan) tarafından
Aminnn gerçekten çok zor bir süreç geçirdik elhamdülillah atlattık
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Çok şükür canım benim gözünüz aydın , Rabbim hiç birimizi evlatlarımiz ile sınamasın inşallah
(6,083 puan) tarafından
Aminnn bacım
0 oy
(5,499 puan) tarafından
İlk kez denk geldim. Yazinin sonuna dogru cok mutlu oldum. Allah sifa versin evladinizi size bagislasin. İnsallah zamanla kendiliginden yok olur gider (oyle olur mu bilmiyorum tabi) 
(6,083 puan) tarafından
Aminnn bacım yok olmazmış kalırmış öylece
0 oy
(407 puan) tarafından
Geçmiş olsun kistin adı varmı çünkü oğlumda da doğuştan varmış bizde tesadüfen öğrendik emara koyduk doktorlar size denilen benzer şeyleri bizede söyledi senede bir kontrole götürüyoruz 
(6,083 puan) tarafından
Evet anakroid kist zararsız dedi doktor
(407 puan) tarafından
Evet aroknoid aynısı demekki aynen çoğu insanda oluyormuş her sene gidiyoruz ölçüp kontrol ediyor daha 20 gün önce götürdüm çok şükür birşey çıkmadı ama Yok olma ihtimalide yok sanırım, tehlikeli olmadığını söylüyorlar ama ana yüreği işte ister istemez aklıma geldikçe üzülüyorum.birde doktor genetik te olabilir kardeşi olursa ondada olabilir dedi ama eşimde falan veya bende yok hamileyim şuan bilmiyorum artık Rabbime kalmış Allah şifasını verir inşallah sizede bizede
(407 puan) tarafından
Ben 1.5 yaşında uyku ilaciyla emara soktum içim rahat etsin diye o riski göze aldım çok kötüydü Rabb'im kimseye yaşatmasın. Temiz çıktı emari doktorun dediği ameliyat gerektirecek birşey değil dedi hani olurda büyüme olursa veya çocuğun hal ve hareketleri normal dışı olursa anlarsınız zaten dedi o zaman riskli olabilir dedi oda öyle kolay olacak birşey değil dedi kafasına dikkat edin darbe almasin ve büyüyünce futbol falan oynamasin dedi
(77 puan) tarafından
Ben ameliyat olsam diye sormustum bir profa. Ameliyati boşa olursun dedi. O kistin ici suyla doluymus. Biz beyne girip o suyu bosaltiriz ama kistin ici tekrar suyla dolar bosa ameliyat olmus olursun demisti. Bu yasa kadar epilepsi nobeti gibi bisey gecirdinmi dedi. Yani bayilma tarzinda. Hic gecirmedim dedim. Ozaman bundan snrada gecirmen dusuk ihtimal dedi. Size oyle bisey sordumu
(407 puan) tarafından
Yok canm demedi sadece kist dediler sol tarafta ameliyat gerektirecek birşey değil dendi çoğu insanda varmış bu kist
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Rabbim korktuğunuza uğratmasin kimseyi evladı ile sınamasın mevlam

(6,083 puan) tarafından
Aminn teşekkür ederim bacım
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Çok şükür. Çok geçmiş olsun. 
(6,083 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Gözünaydın canım çok geçmiş olsun Rabb'im korktuğunuza ugratmasın senın adına çok sevindim Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavruna❣️
(6,083 puan) tarafından
Aminnn çok teşekkür ederimmm
0 oy
(51,334 puan) tarafından
Allah bir daha bu korkuyu yasatmasin canim
(6,083 puan) tarafından
Aminnn kuzmmm
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Elhamdülillah çok sevindim canım Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin inşallah 
(6,083 puan) tarafından
Elhamdülillah ya aminnn
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım benim inşallah 
(6,083 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(22 puan) tarafından
Rabbim ya Şafi ismi ile şifa versin inşallah. Ama inanın bana çoğu insan da bile çıkıyor bu zararsız tümör ve kistler, önemli olan stressiz bir yaşam ♡ Allah yavrunuzu size bağışlasın 
(6,083 puan) tarafından
Aminn hepimizinkini bağışlasın evet doktor çok sık görünen bişey dedi
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Benim kiziminda beyninde kist var doğuştan bizimkide kafaya dikkat ve kontrol devam benim kızım da doğduğunda beyin kanamasi geçirmişti kist oluşmuş ** abir şey olmadı çok şükür 
(6,083 puan) tarafından
Çokk şükür ya sevindim inşallah bizde sıkıntı yaşamayız
0 oy
(308 puan) tarafından
Aynısı benim oğlumda da var başta çok korktuk ama doktor dedi bu çocuk bu kistle yaşayacak hayatının sonuna kadar onunla olacak ama bir sorun yaratmazmış
(6,083 puan) tarafından
Ayy bizde çok korktuk çok şükür bizede sorun yaratmaz dedi
0 oy
(77 puan) tarafından
Benimde dogustan beynimde kist var. Suan 34 yasindayim. 10 yil once tesadufen ogrendim cok korkmustum telas yapmistik ailecek. Fakat ayni sizin doktorunuzun soyledigi gbi asla zarari olmayan biseymis ve ameliyata falan gerek yok demislerdi. Cogu kiside olan birseymis bu. Ogrendigim yillarda duzenli emarla takip ettiriyordum doktoruma. Sonra biraktim yillardir emar cekilmiyorum :) cok gecms olsn
(6,083 puan) tarafından
Bizim doktor sürekli emar tomografi çekmeyelim çünkü radyasyon veya narkoz olacak sürekli dedi 2 yıl sonra görüşelim dedi
(77 puan) tarafından
Aynen oyle zaten 2 yilda bir bikac defa baktirsaniz sonra bidahada gerek duymazsiniz. Doktor bir sorun yasamadikca artk gelmene gerek yok demisti bana
(6,083 puan) tarafından
İnşallah sende hiç sorun yaşamazsın kuşum
(77 puan) tarafından
Sagolun amin. Son olarak şunuda söliyim. Gittigim doktorlardan biri bana demstiki bazi insanlar 6 parmakli doğar ve o altinci parmagin ona hic bir zarari yoktur ya öyle dusun bununda sana bi zarari yok demisti :) tekrar gecmis olsn saglicakla :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mervem (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 206 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gizlinur (153 puan) tarafından soruldu
+7 oy
8 cevap 376 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,865 cevap

37,571 kullanıcı