0 oy
147 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (166 puan) tarafından

Sebzeleri ne şekilde yediriyorsunuz hanımlar? Sevdirerek yedirmek istiyorum oğluma. Bunun için tarif önerilerinizi bekliyorum. Yazarsanız çok mutlu edersiniz beni. Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar :)

10 Cevaplar

0 oy
(10,361 puan) tarafından
Valla pisiriyorum oturup yiyoruz benim oglum hiccyemek secmez kabak da yer pstlican da kereviz de yer fasulye de 
(10,361 puan) tarafından
Sevgi dinlemem bacim o tabak bitecek o anda yemezse 2 saat sonra mecbur bitirecek :)
tarafından
Bende oyleyim ama hassastik biz biraz azı dişler doğum iki yaş ben ölmedim yaşıyorum:D
(10,361 puan) tarafından
Sana ne cektirdi bu bebe :)
tarafından
Olsun ya bazen uç noktalara geliyorum ama yazık o seçmedi sonuçta abla olmayı
(10,361 puan) tarafından
Kac aylik oldu kucuk buyuttun heralde artik
-Reklam-
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Kabak omlet yapiyorum. Semizotunu ve kuzukulagini salataya dogruyorum. Icine havuç taze sogan kivircik domates salatalik koyuyorum. Hatta karnibahar rendeledigim oldu icine :D diger sebzeleride çorba yapiyorum kirmizi mercimekle. Karnibahar brokoli taze fasulye bezelye patates havuc sarimsak semizotu sogan sarimsak kabak ne bulursam atiyorum icjne. Et suyuyla pisiriyorum bizzzt blender miss gibi corba :)
0 oy
(4,432 puan) tarafından
Ben sebzeyi çorba şeklinde yedirebiliyorum sadece. O yüzden hergün içindeki malzemeleri değiştirerek sebze çorbaları hazırlıyorum. Eğer seviyorsa bütün sebzelerin mücveri yapılıyor, hatta içine bezelye falan da koyabilirsin. Eğer çıtır severse sebzeleri ince doğrayıp yumurta galeta unu ile az yağda kızartabilirsin. Omlet seviyorsa sebzeleri küçük küçük doğrayarak sebzeli omlet yapabilirsin. Aklıma bunlar geldi. 
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben bile hayranıyım karnabahar köftesi inanın etten çok ama çok lezzetli 

0 oy
(13,508 puan) tarafından

https://www.instagram.com/denizgursoyss?igsh=MXZ1N3JvbWpmaGRpOA==

Takıp edebilirsiniz güzel sağlıklı tarifler ve tam tutuyor 

0 oy
(5,062 puan) tarafından
Yanında pilav olsun beni bile yer yani tam bir pilav canavari her türlü sebzeyi yiyoruz bir patlicani pek sevmedi onuda kiymali yaparsam seviyor
0 oy
(10,891 puan) tarafından
valla bebeğim 14 aylık, şu anda bix ne yersek onı yedirmeye çalışıyorum tabi her şeyi yemiyor ama ya eziyorum, ya yoğurtla pirinçle falan karıştırıyorum. atıyorum kabak yemiyorsa kabak graten denenebilir
0 oy
(404 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında ve 1.5 yaştan beri yeme problemi yaşıyoruz. Ben şuma kanaat getirdim yiyen cocuk her türlü yiyor. Yemeyene ise ne yapsan boş :(

0 oy
(298 puan) tarafından
Kabak mücver yogurtla yesin

Yada corba yap 

Patlıcan yemiyor benimkide 
0 oy
(13,425 puan) tarafından
İkisinin de önüne koyuyorum başka yemek yok diyorum yiyorlar :) 

Yeşil mercimekten köfte yapabilirsin 

Kabakta ve havuçtan mücver

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 219 göst.
30 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
9 cevap 145 göst.
+1 oy
8 cevap 91 göst.
12 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde _Masal0211 (410 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,255 cevap

36,358 kullanıcı

...